ACOMPLIA - liek na chudnutie

ahojte, bola by som rada, keby sa ozval niekto s akoukolvek skusenostou s uzivanim lieku Acomplia. Dakujem

…ahojček, ja tiež hľadám a zisťujem kto má skúsenosti s acompliou?reduktil si už skúsila a ak áno, aké boli úspechy? prečítala som na nete všetko o acomplii a pozdáva sa mi…prosím odpíš…vďaka/reduktil som nemala…/

skuste sa pozriet na nete na KOMPLIMENT…ja som s nimi schudla za 2 mesiace 19kg…papa

to nemysliš važne to si kupila normalne v lekarni čo to je a kolko to stoji a kolko toho treba zjesť aby som schudla 10kil. o takomto niečom počujem prvy krat

Ja som na stránke Kompliment nič o tom lieku nenašla. A to si schudla čisto len užívaním lieku? Určite si aj cvičila a trošku obmädzila stravu. Napíš prosím ťa čo a ako - určite by to zaujímalo veľa žien, ktoré bojujú s nadbytočnými kilami.

ahojte baby…kompliment je taka institucia,kde su zdravotne sestry,ktore sa vam venuju,a ktore vam upravia stravu…chodi sa k nim 2x do tyzdna na 1 hodinu…tam chodite na 45 minut cvicit,alebo aj menej…a hlavne musite doma dodrziavat stravu,aku vam oni povedia…ja som to dodrziavala,nic ine som do ust nedala,a vyslo to…19kg je vysledok…5x denne sa papa…ale musi sa to dodrziavat!!!papa…a este-aj ja som vyskusala uz vselico mozne,uz vela rokov som sa trapila a tento kompliment je zaruceny…100%papa

A bolo to náročné dodržiavať? Myslím, či si pri tom aj hladovala. A koľko ťa to vyšlo za mesiac?

KOMPLIMENT je studio ,kde sa vam venuju pri redukcii nadvahy.Pri dodrziavani stravy a cviceni v ich studiu,vysledky su,mozem potvrdit.ACOMPLlA je prezentovany ako liek na chudnutie bez vyraznejsich neziaducich ucinkov.Ja som ho brala mesiac, chut do jedla cobec neznizil,len som sa potila . Taku istu skusenost mala aj kamoska,brali sme ho rovnako.priemerny rocny ubytok na vahe sa uvadza okolo 6 kil.Na mne to nefungovalo.Brala som aj Reductil-asi pred 3 rokmi, schudla som 3kg za 3 tyzdne,ale bolo to utrpenie.Vobec som nespavala, depresie,tazko od zaludka, vysoky tlak.Nedoporucujem. Uvazujem,ze sa opat vratim k overenemu “cvicit a nezrat”.

ahojte kočky,
chcem reagovat na liek Acomplia, brala som ho dva mesiace a vobec nic som neschudla, bola som len menej hladna, len sa prejavila depresia. Ja to neodporucam, cvicenim som schudla ovela viac.

Citala som o tom recenzie na ceskych a svetovych strankach, a moc to teda neodporucaju najma kvoli vedlajsim ucinkom…uzkost a depresia su vazne stavy (neznamena to len par dni nervozity a zlej nalady, ako si niekto moze mysliet), su to vazne stavy, ktore mozu vyhrotit do komlikovanych a zivota ohrozujucich stavov a nestoji to za to… takze radsej menej papat a viac sa hybat a vysledky sa dostavia.

Viem ze tako diskusia uz nejaky cas spi, ale mam svoje skusenosti a mozno niekomu pomozu. Acompliu uzivam prvy mesiac a neviem ako u inych ale u mna zabera! Okrem ineho mam vrodenu poruchu stitnej zlazy spolu s malym nezhubnym nadorom na nej. Lieky ktore na nu uzivam maju za nasledok prinajmensom nechudnutie - v mojom pripade - ale u vacsiny priberanie. Kedze by som chcela babatko musim schudnut - hrozi mi cukrovka 2. typu - a Acompliu mi lekarka poradila ako mozne riesenie. Schudla som po troch rokoch marneho trapenia za desat dni 4 kila. Nemam vobec chut na sladke. Mam pocit najedenia - vela pijem aj preto ze je teplo, ale ziadne 4 litre a pod. - po par hltoch som najedena. Jem v pravidelnych dennych davkach - kazde 3,5 hodiny. Cvicim to co zvladnem 30 min denne aj ked niekedy nestiham. Ale toto vsetko som robila este pred uzivanim a nic a teraz to konecne zabera!!! Takze som stastna a mozno sa dockam aj svojho babatko-sna…

ahojte, chcela by som sa opytat, ci mi vie niekto povedat za kolko sa da zohnat 28 tabletkove balenie po 20mg…dakujem

Liek sa da zohnat na predpis a stoji do 2400 Sk

myslím si, že to je chémia, ale treba si uvedomiť, že na chudnutie sa dá ísť aj homeopaticky, len trpezlivosť, nejde to rýchlo, trvá to aj dva tri roky, podľa váhy, ale liečba nevyjde určite tak veľa ako by ste mali brať tak drahé lieky.

Ahoj ja by som sa chcela informovať na koľko to vyšlo v tom štúdiu KOMPLIMENT-ten program . Díky za odpoveď. Gabina

AK MATE NEJAKE OTAZKY OHLADOM ACOMPLIE OD LEKARA KTORY LIEK BEZNE PREDPISUJE VO SVOJEJ PRAXI, NAPISTE MI…MNE S ACOMPLIOU SCHUDLO 90% PACIENTOV…

Posledné 2-3 roky som veľmi pribrala(mám 54 rokov)(estrogény takmer na nule-nespavosť-nepokoj,chuť na zakázané jedlá)-nikdy som nejedla sladkosti až posledné 2-3 roky,ale teraz už som zase mimo nich po rôznych vyšetreniach vyzerá vzhľadom k môjmu veku všetko ako tak v norme(výrazné zlepšenie horm.funkcie po rastl.estrogénoch-je to aj psychicky lepšie)-problém:vnútorný nepokoj a nespavosť…na obezitu mi pomáha Acomplia(+samozrejme kontrola stravy-za 3 mesiace asi len 4-5 kg,ale aj to som rada)-problém nespavosť-uvedomila som si ,že to trvá už dlho(pár rokov)ale myslím,že Acomplia mi to výrazne nezhoršuje,ale ak sa chcem trochu vyspať musím (Neurol,Xanax-1-2x do týždňa malé dávky)-ako to skĺbiť s Acompliou keď mi lekár doporučuje Citalec-môžem sa k Acomplii potom vrátiť keď aj jedno aj druhé musím riešiť?

tak clanok tohto typu skodi homeopatii. neguje vysledky liekov a slepo vyzdvihuje homeo. a co takto postavit to tak,ze “skus liek ktory ti odporuca lekar a k tomu si pridaj homeopatiku ordinovane od lekara homeopata”…

kto ma zaujem o liecbu acompliou rozbiehame nejake aktivity pre podobnych ludi ktorym ich lekar nevie o tomto novom francuzskom lieku nic povedat. ak mas zaujem napis lekarovi na chudnutie.acomplia@gmail.com

Europska liekova agentura (EMEA) odporučila tento stvrtok 23.10. DoCASNE pozastavenie registrácie lieku Acomplia (s liečivom rimonabant).

S textom ktory uverejnil SUKL Neexistujúca stránka | ŠÚKL absolutne vnutorne, podla toho co mam nastudovane a o com sme debatovali v Spanielsku nesuhlasim. Preklad a interpretacia problemu je podla mojho nazoru nepresny.

V stredu 23.10.2008 sme teda s Acompliou zatial a verim,ze docasne skoncili. Prebiehaju a su otvorene vsak dalsie studie s rimonabantom, ktorych cielom je potvrdit ze u indikovanych a lekarom selektovanych obeznych pacientov s metabolickym syndromom PREVYSUJE benefit riziko. Verim sa este budeme moct k liecbe rimonabantom vratit! Pokazili to cele, pravdepodobne, kolegovia “vonku”, ktory predpisovali Acompliu aj pacientom liecenych na depresiu a podobne!!! Do dnesneho dna bolo odliecenych v Europe takmer milion obeznych. EMEA ani nas SUKL neuviedli ani jeden konkretny, padny a novy dovod, pre ktory bol liek zatial stiahnuty z trhu. Neda mi nepochybovat,ze svoju rolu tu zohrali aj aktivity a lobbing konkurencie.

Teraz nam zostava poslat z ambulancie prec stovky pacientov co boli s touto farmakoterapiou obezity spokojni a ktora mnohym pomohla, bez akychkolvek neprekenatelnych neziaducich ucinkov, prelomit lady a spolu s dietou a pohybovou aktivitou vyznamne schudli.