ahojte, ja som vybrala polovičku tohoto lieku a teraz je v mediach, ako veľmi škodí, ale ubytok je veľmi slušný, príznaky žiadne, ako sa uverejňuje.
Nikto z Vás však neuvádza, koľko KOMPLIMENT stojí, moja známa tam dala 19 000sk
Uplne suhlasim, Acompliu som uzivala 5 mesiacov a v priebehu nich +1 mesiac som schudla 20 kg bez toho, ze by som s tym mala akykolvek stres alebo citila akekolvek vedlajsie ucinky. Dokonca sa mi zdalo, ze som ovela aktivnejsia. Pol roka som vydrzala na jednej vahe, teraz som 4 kilka pribrala - mam menej pohybu - a hcela som pokracovat v liecbe, lebo, zial este stale mam okolo stovky - a bola som neprijemne prekvapena, ked mi v lekarni odmietli liek objednat. Tiez si myslim, ze k spominanym komplikaciam s depresiami doslo len nezodpovednym pristupom pacientok a lekarov. U mna bola Acomplia idealnym liekom, po dlhych rokoch som objavila nieco, co mi pomaha a skoncilo to takto!!! Je to na zlost. Baska
Mala som veľmi dobré výsledky. Schudla som 8 kg, teraz som už niečo pribrala - vianoce. Chcela by som pokračovať. Nemala som depresie, skôr radosť z toho ako som chudla.
Ahojte poradi mi prosim niekto ako naozaj schudnut?Dakujem
Prosim vas tento liek sa este predava a je na recept?
Predával sa do 11/08 a bol len na recept. Možno že sa dá zohnať na čiernom trhu. Všetko je možné. Bol veľmi účinný.
a aj ti prisiel bez problemov?
Už dlhšie som sa zaoberala myšlienkou, že si skúsim Acompliu objednať cez túto stránku,ale trošku som sa obávala z neznámych a hlavne cudzojazyčných stránok.Ale keďže som tento liek nikde nezohnala, tak som to dnes skúsila a objednala som si ho. Už sa mi odúčtovali aj peniaze z účtu, tak len dúfam, že liek príde a že mi nevybielia účet celý. Akonáhle mi bude doručený tak sa ozvem.
Dobry deň, ja som acompliu uzivala skoro jeden kalendarny rok. Nemala žiadne vedlajsie učinky, na ktore upozorňoval inormačny letak. Citila som sa skvele a chudla som velmi pohodlne. Velmi ma mrzi, ze ju stiahli z predaja. Docítala som sa, ze ste si ju objednali cez net. Ako ste za ňu zaplatili? Neda sa objednat normalne na dobierku?
Dobrý deň, Acompliu som si objednala cez linku, ktorú nájdete v príspevku od autora:DOKTOR, a zaplatila som za liek kreditnou kartou, tzn. že sa zadáva číslo Vašej platobnej karty na základe ktorého Vám bude odúčtovaná platba z Vášho osobného účtu. Platba cez danú webovú stránku je možná len takýmto spôsobom(pýtali ste sa na dobierku). Ozvem sa keď mi bude liek doručený (ak bude)?!
Pre TINA: Prosím Ťa, aká je to stránka. Vyskúšam aj ja.Dík.
Drzim palce, lebo mne neprisiel, takze to musim teraz s nimi nejako vybavit.
Objednávala som cez túto stránku. Nechceš radšej počkať akú budem mať skúsenosť ja či ten liek vôbec príde? Po Andreinom príspevku som zostala zaskočená. Stačí keď jedná z nás príde o stovku. http://www.medstore.biz/prescriptions/acomplia/?fid=5653
tak ako? dosli vam tie lieky? rozmyslam nad tym,ze by som si to objednala.problem je,ze tam sa da platit iba visa cartou a tu nemam.co teraz?
Zatiaľ mi nič neprišlo, ozvem sa keď budem mať niečo nové.
Ahojte, Acomplia ktorú som si objednala 9.6.2009 prišla. Avšak moja radosť dlho netrvala, liek je zadržaný na pošte v BA nakoľko podlieha colnému konaniu. Acomplia bola balená v Indii???!!! a zásielky z krajín tretieho sveta musia ísť cez colnicu. Problém č. 1.: Som z opačného konca SR, takže osobne do BA ani náhodou.
Problém č. 2.: Doložiť colnému úradu faktúru, alebo iný doklad,(v rukách nemám nič), hádam postačí bankový výpis.
Problém č. 3.: Musím si teda nájsť nejakého splnomocnenca(colného deklaranta-asi oslovím nejakú špedičnú firmu), ktorá to v mojom mene so všetkými potrebnými dokladmi a na základe splnomocnenia vybaví.
Problém č. 4.: Toľko sa pri tom nabehám, že asi schudnem viac ako pri užívaní Acomplie, teda mi je na nič. (a to ešte nemám istotu že v balíku nájdem liek na chudnutie, možno pribalili nejaký koks a ja si pekne posedím v lochu)!!! No ale teraz vážne aj chuť ma prešla keď si predstavím čo s tým ešte budem mať kým sa to dostane ku mne a to ešte neviem koľko mi páni colníci vyrubia clo.
Nevie prosím Vás niekto zohnať Acompliu na čiernom trhu?
Veviem to na 100%, ale keď máš recept tak v lekárni dostaneš ACOMPLIU za doplatok 78 EUR.