ACOMPLIA - liek na chudnutie

ahoj tinina, ako sa vyvija tvoje dobrodruzstvo s acompliou, pustili ju colnici, kolko ti vyrubili clo atd?
vazne rozmyslsm nad jej kupou, ale ak by to malo byt problematicke, radsej sa poucim zo skusenosti ineho, ako svojej. dik.mirka

ahoj evi, prosim daj mi vediet, ak sa dozvies, ako je to s acompliou na c. trhu.
ci po objednani a zaplateni dojde, kde sa da objednat atd. s vdakou, mirka

zdravim vsetkuch chudnutia chtivych s acompliou! kupim acompliu, predava niekto?sr,cr?

Presne to iste sa stalo aj mne. Dam Vam vediet ako to dopadlo.
Inak medzicasom som si zohnala Acompliu od znamej lekarky. Ziadne vedlajsie ucinky necitim, akurat sa mi konecne pohla vaha smerom dole.
Drzim palce aj ostatnym!
Majte sa krasne!

Ahojte, takze oni mi sami napisali, ci je vsetko vporiadku a ci mi liek dosiel. Odpisala som, ze nie, tak mi to okamzite znova poslali BEZ akychkolvek poplatkov. Za necele dva tyzdne to aj doslo. VSETKO (aj ten povodny balik). Problem je v tom, ze to drzia na colnici a nechcu to vydat. Dam Vam vediet ako to dopadlo.

Takže nakoniec som Acompliu nedostala. Colnica zásielku otvorila a keďže tam našli lieky podľa zákona ich postúpili do štátnej skúšobne. Práve dnes som si tam opäť zavolala a výsledok je taký že v tých liekoch našli nejaké škodlivé látky, takže colníkom neodporučili ich vstup do voľného obehu. Takže som rovno colný úrad požiadala o vrátenie zásielky odosielateľovi. Uvidím či sa mi vrátia peniaze. Dosť silne o tom pochybujem. Takže neobjednávajte nič zo zahraničia, pripravili ma o viac ako 100 eur.

Titina: v spravodajstve Čt1 bolo, že India sa stala krajinou “padelku léku” čiže niejakeho falšovania liekov. Je to zaujimavé, že Ti ten liek prišiel z Indie. Napíš ako si dopadla s vybavovaním na colnici.

Tlstoši, dajte si to predpísať u lekára, od júna je Acomplia znova dostupná, alebo skúste konečne športovať namiesto toho, aby ste sa po večeroch prepchávali klobásami.

Je to naozaj pravdiva info, alebo si niekto robí srandu? Keď mi lekár predpíše tento liek, koľko zaplatím v lekárni?

1 lajk

ja som ju brala možno som jedina no neschudla som ani gram akurat mi bilo srdce za dvoch.

1 lajk

Ahoj Tina, tak ako vratili Ti peniaze? Ja som to rovno poslala spat a peniaze mi bez problemov vratili. Nastastie tato skusenost dobre dopadla.

1 lajk

Prosím Ťa, o akú lekárku išlo? obvodnú alebo odbornú. A koľko si platila v lekárni.

1 lajk

Zatiaľ mi peniaze neprišli.

1 lajk

Ahojte rada by som informovalo ohľadne tabletiek ACOMPLIA… Ja som obézna v skratke moj BMI je nad 35 a rapídne priberám a pritom som zdravá a ani nejedávam toľko. Rada by som sa informovala čo je to za tabletky . Ak by niekto mohol prosím info na mail: adulienka26@azet.sk, .

1 lajk

Ahoj, záleží od toho, či máš nejaké zdravotné problémy alebo len rada papáš.

1 lajk

Dobrý deň, ahojte, pred dvadsiatimi rokmi som schudla za rok 27 kg, ale to len liekom “žer menej”, tada skoro nič. Postupne som váhu "doplnila o 13 kg. Cvičím sedem krát v týždni zostavu 25-30 minút, doobeda jem len ovocie, príp. zeleninu, obed, nejaký olovrant a večeru. Chudnúť sa mi nedarí, tak by mi možno pomohol nejaký liek, ale o tomto lieku Acomplia som nepočula. Ak máte o ňom nejaké nové správy budem vďačná. Maja

1 lajk

Ahojte,s Acompliou mám veľmi dobrú skúsenosť,škoda,že mi ju už endokrinologička nemože predpísať.Nemá niekto informácie o jej pripravovanej náhrade-liekuTESOFENSIN?/dúfam,že názov je správny/Vraj sa testuje,má mať 2x silnejší účinok.Snáď sa ho v r.2010 dočkáme…

1 lajk

kde sa da kupiť?prosim link

1 lajk

kde sa da zohnat?

1 lajk

Zdravím všetky tie čo sem píšu :slight_smile: Acomplia je stiahnutá z predaja v lekárňach.!!
Pomerne nový liek proti obezite predávaný pod obchodným názvom Acomplia obsahuje účinnú látku rimonabant.
Rimonabant je selektívny blokátor kanabinoidných receptorov CB1. Ani nechcite vedieť, čo to znamená, je to téma na knihu. Mechanizmus účinku nie je až tak dôležitý.
Acomplia znižuje tvorbu nového tukového tkaniva. Zvyšuje využitie glukózy v svaloch. Zmierňuje metabolické následky obezity a hlavne navodí pocit sýtosti. U niektorých fajčiarov znižuje chuť do fajčenia. To znie až príliš lákavo, nie?
Okrem prospešných účinkov však Acomplia zvyšuje riziko porúch nálady hlavne smerom k depresii, pocitom úzkosti. Môže sa objaviť aj závrat, pocity nevoľnosti, zvracanie, alebo hnačka.
Acomplia sa nesmie podávať v prípade problémov s pečeňou, alebo obličkami, v tehotenstve a pri kojení. Nesmie sa používať ani v prípade depresie, či niektorých iných duševných porúch. :slight_smile: Takže sú aj zlé jej stránky , a navyše pochybujem že niektorá z vás si chce porušiť zdravie , baby veď cvičte zdravo ! Poznám veľa prípravkov na chudnutie ,ale tie moje majú skôr nežiadúce účinky,príliš veľkej sexuality , a nie nejakých črevných chorôb alebo pod . Len môj názor . Keby to bolo nejak zdravé nestiahli by to z lekární :confused:

1 lajk