Adipex retard

Este ich mate?a su urcite original?

Ahojte skor ako som vas nasla objednala som si z adipex retard .sk doslo mi potvrdenie o objednavke, myslite ze funguju alebo si rovno najdem kontakt ze uz je to pase? teraz neviem

Ahoj, ako si dopadla?dostala si original lieky?

Zdravím, mám záujem o adipex, kolko stoja?

píšte mi na zlmaja@azet.sk

Ja som objednala priamo od farmaceutky z lekarne,ale vie zohnat aj Adipex z Ceska.Nechcela som moc skusat objednavky cez web.stranky,lebo neviem aky cinsky fake mi pride...hmmm...Adipex uzivam mesiac a zatial som schudla 6 kg,cakala som aj viac,ale som spokojna,lebo ozaj zjem menej a na zakusky, zmrzliny apod. ani nepomyslim,dokonca ani cukor v kave nechyba:))Tiez som prvy tyzden nevedela spavat,ale potom sa to znormalizovalo...mam vela energie a naozaj vela pijem.Zatial som spokojna,uvidim,dam vam vediet:)kontakt,ak chcete:monikalencova10@gmail.c...

dobry den mam zaujem o tabletky je to este aktualne???

Zostal mi adipex retatd 25 ks s pribalovym letakom z Ciech, predam za 25€ vratane postovneho. Exp.je do 4/2020. hairnegra@azet.sk

Dobrý večer chcem sa opýtať či máte ešte tie tablety adipex retard…ďakujem

Dobrý deň chcela by som sa opýtať že či viete ešte zohnať adipex retard!.mala by som záujem a koľko to.cenovo vychádza …dakujem

Ešte ich mate.? Tie lieky na predaj

Ahoj, podarilo sa ti zohnať adipex? Aj ja by om ho chcela. Poslala ti niektorá z nich tabletky? Boli originál, zabrali? Ďakujem za odpoveď.

Prosim , ak niekto vie niekoho, kto predáva original adipex tabletky pomôžte mi ho zohnať. Ďakujem

Dobrý deň. Ja predávam originál tabletky Adipex

Dobrý deň,môžete sa mi ozvať na maryl@centrum.sk…Ďakujem

Dobry mam zaujem , mate ich este?

dobrý deň áno mám, koľko by ste ich chceli?

Dobry den,

ja by som Vas tiez chcela poprost o Adipex.
Dakujem

Dobry vecer. Tiez by som mala vazny zaujem o adipex. Mohli by sme sa mi ozvat na mail Kovacikova88@azet.sk ? Dakujem krasne

Dobry den,

poprosim ozvite sa mi na okuliarkovo@gmail.com