Afty, ako sa ich zbaviť?

Jedine koloidné striebro - je netoxické, bez alkoholu a celkovo prospešné pre celý organizmus.

Ahojte…ja mavam tiez stale afty a bolestive…ja uz neviem co mam robit…mavam to velmi casto…ale vsimla som si ze aj minuly mesiac aj teraz som to mala pred menzesom a po…musim to sledovat…to je hrozne…aj teraz to mam…a samozrejme to boli…a ked chcem ist k doktorke tak neviem ku komu…ja som chodila k zubarovi ale ten mi daval stale to iste a uz mi to vobec nepomaha :frowning:

daj ten kontakt prosím, dík :wink:

Moje deti ich majú aj na pokozke, hlavne na dlani a nohách. Tam im to velmi neprekáza, ale najmensí má v noci nejaké bolavé brusko, krce. Viete o tom nieco? Inak, zaberá u nás salvia, florsalmin!

Tak, uz je to za nami! Presiel ten “carovny” 1 tyzden, a uz sme vsetci v poriadku. Dostala som mail, ze afty sa vyskytuju iba v ustach, ale nie je to pravda. Mozu sa ukazat aj na kozi, aj v traviacom trakte.
Pouzivala som propolisovu tinkturu, salviovu tinkturu - florsalmin, salviovy kupel a cipky proti bolesti. Ci by to preslo aj bez tohto, neviem, ale urcite sa detom ulavilo zakazdym aspon na niekolko hodin!

Tak ako niektori, skusil som vsetko, naozaj vsetko co mali v lekarni, caje, kamistad, tinktury, ale nic mi nezabralo, vzdy mi afta zmysla do tyzdna. Po dlhom prehovarani som skusil koloidne striebro a musim dat klobuk dole, do dvoch dni od zaciatku nemam nic. Co je ale podstatne, kedze mam strojcek v ustach, mavam, maval som afty, asi kazdy tyzden jeden, od kedy berem striebro, nemal som aft asi 3 mesiace,…no teda raz, ale to som bol vo velmi tazkej stresovej situacii. Takze odporucam kazdemu skusit, ak uz nic ine nepomaha.

tak mne moja doktorka povedala ze to je tym ze mi chyba vitamiin B–uzivam ho,pijem pivo-tam je ho vela a jem kvasnice—ale afty mam stale—vsetky olejceky co som vyskusala mali ucinnost tak na prve afty-potom akoby sa stali afty voci pripravkom imuunne–uz nic nepomaha priam naopak mam pocit ze sa mi len rozmnozuju—

Cauko “AFŤÁCI” som jeden z vás! Táto téma je zbytočná! Dovolím si to povedať, keďže som už vyskúšal všeličo. Ale hádam najlepšie sa mi osvedčila tá domáca slivovica! Treba často vyplachovať,ale nevypľúvať! Účinky sa dostavia :o)

Ludkovia afty ako aj herpesy su prejavom znizenej imunity !!!Ja nemavam afty casto ,ale teraz sa mi jeden vyhodil.Som celkovo unavena,takze nejake vitaminy to istia…a inak ta salvia fakt zabera nielen na afty,ale aj na bolave hrdlo.

Prosím kde by sa dalo zohnat to koloidne striebro?

Ahojte ja mávam problémy s aftami už tretí rok. Je to hrozná bolesť ale kto ich má tak viem o čom hopvorím. Na dlhší čas mi pomohlo viac vecí. Ako prvá, že som brala B12 v injekciach a kyselinu listovú v tabletkách. Vyšetrenie u stomatológa a nakoniec vyšetrenie u gynekológa takže to má dočinenie z hubami, plesňami, baktériami a samozrejme ho spôsobuje celkové vyčerpanie organizmu.

Afty sa odstrania AgNO4…dusičnanom striebornym…Je to vodicka,ktora farbi na cierno,preto daj pozor,pri natierani aft,nedotkni sa oblecenie…kože i ked z kože to zide,z oblecenia nie…Nie je to drahe a budes to mat stale doma,ked sa afty vytvoria.Ide o oslabeny organizmus…vtedy sa tvoria,

Čitala som,prispevok,ze slivovica to spravi,nie,neskusaj slivovicu,na afty len AgNO4…a po par potretiach zmizne aj bolest aj afta…slivovica len rozdrazdi aftu,nic viac…vyskusaj a uvidis…

no ako s odstupom casu? nejaky pokrok? ako to dopadlo?

mne pomaha propolisova tinktura.

tak mam jeden problem a neviem ako na neho ,mavam hnusnu ,kyslastu chut v ustach a najme po jedle , newiete mi poradit ako sa mam toho zbavit ? asi to bude nejakoun kyselinou ja vobec neviem .
velmi mi to vadi , lebo ked viem ze mam neprijemnu chut v ustach tak to urcuite aj zapacha a zabranuje mi to v komunikacii .

Presne ten dojem mam aj ja, akoby si nadobudali imunitu voci vsetkym moznym olejcekom a ani B vitamin nepomaha…

Existuje uz len asi jedna moznost, nemame afty ale nieco im podobne…

možu sa afty šíriť keď sa bozkávam s frajerkou (to znamená že keď to ja mám a ona nie? díky za odpoved.

ahoj,môžu,tak bud opatrná

Caute len by som sa chcela spytat kde sa da zohnat ten dusicnan strieborny lebo v lekarnach to neviem zohnat a pocula som ze je to ucinne…dakujem moc