Agentúra pre opatrovateľky - Rakúsko

Daj sa cez agenturu najlepšie riešenie, , , , , ja som a superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 5 rokov

Dobry den mam zaujem č, 0902820024dakujem

Ahoj… cez aku agentúru si isla? Ja chcem ist buduci mesiac ked skoncim opatrovatelsky kurz ale neviem cez koho. Nebola som este vonku:- ( neviem na koho sa obrátiť agentur je vela ale nechcem ist cez niekoho kto nema referencie

To je teda podvodnička

Ahoj. Ak vies poradit nejaku dobru agenturu, tak budem rada, ak sa ozves, alebo zavolas. M

Ahoj, mam záujem o tuto prácu, nakoľko bývam vo Wien a som zdravotná sestra.

Ahoj už si niečo našla?
Ja som tiež začiatočníčka a tiež sa tak trápim, skús ag atpersonalistika vo Vranove n Topľou aja ju idem skúsiť našla som tam inz. aj pre začiatočníčky. V BB je Aténa a tiež mi hovorili že nie ale poznám ženz čo sú aj cez ňu spokojné. Skús

Majka a cez akú agentúru ste išla? Ja tiež chcem skúsiť pracovať ako opatrovateľka:

Opatrovatelka s dlhorocnou praxou hlada pracu v rakusku za odmenu. prave sa ucimm nemecky, som slusnej, kludnej povahy. mam 57 rokov. opatrovatelsky kurz mam a som sama takze nemam problem vyhovet casovo v praci. dakujem, ak sa niekto najde a bude potrebovat spolocnicku, budem rada. ahoj

Rodina v Innsbrucku hleda opatrovatelku. Komunikativni nemcina, aktivni sofer.

Pani Marie, mala by som zaujem o Vami ponukanu pracu, ale neda sa mi s Vami skontaktovat. Prosim, ak je to este aktualne, napiste mi Vas kontakt na mail. Dakujem.

Ahoj dada daj mi cislo na seba

Len nie caresystem Viedeň sú nespoľahliví neposielaju načas peniaze, lebo rodina posiela im a oni disponuju s vašimi peniazmi a ak sa im chcete dovolať, bohu žiaľ neberú telefony bože chráň im naletieť

Hilfswerk - mám zlú skúsenosť, k uchádzačkám sa správajú ako k odpadu. Neodporúčam. Určite sú aj serióznejšie agentúry, nie také, kde si zamestnankyňa myslí, že je riaditeľom zemegule. Neviem, či bere úplatky, alebo čo, ale… skrátka radšej nie cez nich.

Majka, nepíšetemi cez aku agenturu ste, ďakujem

Dobry den reagujem na vaš inzerat, hladate opatrovatelku do Insbruku. Bola som mesiac v nemecku a druhykrat som robyla v Rakusku v Lins. Nemam ešte ani živnast, nenčina na komunikativnej urovni. Aktyvna vodička aj keby ste to mala obsadene a ked dačo budete vediet tak mi prosim dajte vediet Dakujem Čapóová Tč 0905821934

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či náhodou neviete o voľnom mieste oatrovateľky vo Viedni, mám 48 r, som slobodná a som zdravotná sestra, pracovala som v domove dôchodcov aj v opatrovateľskej službe, len bohužiaľ nemčinu neviem učím sa. Ďakujem

Keď potrebujete zastup vo Viedni alebo okoli k mobilnej pac. možem, ale len na dva tyždne. Skusenosti s opatrovanim mam, nemčina je priemerna.

Dobry den. Mam 11 rokov prax ako opatrovateľka. Nemecky jazyk viem dobre a rada by som robila bez agentury. Zaujal ma prave tento bezirk, lebo tam v buducnosti chcem byvať. Budem vdačna za pomoc. S pozdravom BODNAROVA.

Hladam si pracu v rakusku ako opatrovatelka na 2 tyzdnove turnusy pracu vezmem aj hned