Agentúra pre opatrovateľky - Rakúsko

Ked vidím, aké sme mi slováčky zúfale a aké prepchaté je rakúsko a furt sa tam sereme, tak mám chuť si otvoriť agentúru a vyberať poplatky vopred aj ja hehhe :slight_smile:
A inač pravda : poplatky, 60 eur na deň, upísanie na rok len nemenovanému s pokutou a polroka po ukončení a zaruka najdenia nahradnej rodiny pri state žiadna - nekonečno…
zase na druhej strane bez poplatkov, 30-55 eur na deň, nástup do 14 dní aj skôr, náhradna rodina okamžite podľa možností… menej je niekedy viac, alebo lepšie ako nič a menej a často je viac ako raz a veľa, bohužel, je to tak…

Agentury môžu zabezpečiť odmenu adekvatneho výkonu ! nebudme najivne! ale si nechávaju prachy pre seba ! nebudme najivne ! nam daju 30 ečka na deň a rodina plati 96 na deň im (sk agen. plus de agent. plus sk-de agent. ich spojkova-pekne) ! nebudme najivne ! podporme ich ešťe dalej. babka mi plače, že mi dala polku dochodku 2000 ečka, kde su, ja som dostala na účet tretinu 700 ? ! ? ! nebudme najivne ! alebo ? rozpredajme sa slováčky ? ked slovak nema ani na mesačny pobyt v domove z dôchodku a ľutujme nemcov bo maju a mi nie, ved vyrobili, mi nekradneme mi dreme a za šupky. Ale nam to stačí a tak sme aj dopadli cele slovensko a tak sme aj dopadli opatrovateľky a ked sme mudre len tu a pusu nemame nikde, bojime sa nemcov, rakušanov a agentur o pracu, zadok, tak sa nečudujme, že sme tak dopadli, dakujme same sebe, bo sme to dovolili ! ! ! dovolili sme rodinám aby s nami zametali. zaujímavé, že po mojej striedačke vrieskal pacient jak po psovy a namňa si nedovolil zvýšiť hlas. ale čo nezrobí slovačka za 300ečka na ruku k mesačnej výplate-nemci šetria, agentury vysmiate sa maju a mi debilky si podakujme same sebe!

Herceg dáva nemeckú zmluvu, platí podľa pflegestuffe, najnižšie pflegestuffe je 1200 ečka, vraj, tvrdi mi v telefone, mam cez neho vycestovať ? porad mi Maruška

Vieš o ňom niečo ? Alebo poznáš niekoho kto by vedel ?

Dakujem.

Zrejme ste ma nepochopili. Miesto ponúkame, ak by nám niekto vedel vybaviť nové v od 1 po 9Bezirk, alebo ak sa ho nám podarí vybaviť. Nemôžme nechať miesto, a samé ostaneme bez práce.

Prosím pomôžte!
nevie niekto náhodou bez zivnosti chcem sa pracovať v rakusku, je to môzne ? niekto nevie ponuknut dobru agenturu. ? som asistentka z komárna, celkom dobre viem ponemecký.

Prosím Vás nemohli by ste mi pomôsť nájsť nejaké miesto ako opatrovateľka vp wiedni samozrejme za poplatok.

Hladám prácu ako opatrovatelka v Rakusku, mám op. kurz nemcinu mám komunikatívnu mám aj rakusky zivnost 7 mesiacov som robila uz v Rakusku a na Slovensku mám 3rocny prax. Mám 50 rokov, nastupit mozem ihned. Prosím Vás ponuknite! tel. 0911817454

Ak sa mozem spytat je to slovenska alebo rakuska agentura? nahadou nemate tel. cislo? krasne dakujem

Ano musi sa zaplatit je topravda, aj ja by som si chcela pohladat pracu opatrovatelky bez ag, no zatial sa mi nedari, keby ste vedela o niecim mozte mi napisat. Som zo Spiša. Vdaka

Také blbosti tu viac nepíšte, vsetkých ste poplietli s vašou blbou výmenou, tu hladajú ženy pracu a nie výmenu,

Mám záujem. Môj kontakt:+421948014908. Ďakujem.

Dobry den aj zaciatocnicka s viac ako len zakladni nemciny moze byt ci nie ake su podmienky

Pači sa mi tvoj nazor si rozumna a vieš čo pišeš

Prajem dobry den. Mam zaujem o miesto. Tel. cislo. 0911 112 194

Hľadám si prácu opatrovateľky. Mám rakúsky živnostensky list, dlhoročné skúsenosti, hovorím plynule po nemecky. Som spoľahlivá, nefajčiarka. Kontakt: irena.i@centrum.sk

Dobrý deň, mám záujem o prácu opatrovatelky v Rakúsku prax mám a viem aj nemecký. Dakujem Rigondeaux

Dobrý! Pozná niekto agentúru Buwag ZM? Aké skúsenosti s ňou máte? Ďakujem!

To nebola žiadna blbosť, ale zrozumiteľný pokus o výmenu miesta, prípadne nájdenie nového za naše. Bolo to napísané jasne a zrozumiteľne. Blbosť je to pre tých, ktorí nerozumejú obsahu písaného textu. Nikde nebolo uvedené, že ponúkam voľné miesto, alebo hľadám opatrovateľky na uvedené miesto… že na to ženy reagovali, ako na ponúkané voľné miesto, za to nemôžem.

Davajte si pozor na p. Helenu Baloghovu z Roźnavy! Sprostredkuje opatrovatelstvo v rodinach v Niederosterreichu zenam vacsinou z vychodu a denne vybera od nich poplatky, pracuju v podstate za almuznu. Kontroluje ich v rodinach a nesmu sa kontaktovat s inymi opatrovatelkami. Takze nenalette podvodnice-uzernicke!

Dobry den. Vasa ponuka je este aktualna. Dakujem za odpoved na moj mail.