Agentúra pre opatrovateľky - Rakúsko

Dobrý den, prosim o radu chcem si urobit opatrovatelsky kurz, len neviem si ho mam urobit cez cerveny kriz alebo cez agenturu napr. tuto sidliacu vo Vranove nad toplou. Prosim vas mate nejake skusenosti s touto agenturou? Je solidna, pripadne ake maju poplatky. Dakujem za info Opatrovanie v Rakúsku

Opatrovateľky chcem Vás upozorniť na Helenu Balagovú. Je to noseriozna žena! Zamestnáva opatrovaťeľky a pritom to robí na čierno. Ona nie je žiadna agentúra. ! Ale peniaze berie od opatrovateľiek ako agentúra.

Opatrovateľky chcem Vás upozorniť na Helenu Balagovú. Je to noseriozna žena! Zamestnáva opatrovaťeľky a pritom to robí na čierno. Ona nie je žiadna agentúra. ! Ale peniaze berie od opatrovateľiek ako agentúra.

Ahojte,
je niekto v 4. bezirku, Wien? Rada sa stretnem…
Ingrid

Bez urazky, ale si si to poplietol asi s utulkom pre psov… hladaj sa na stranke Sloboda zvierat…

Dobry vecer, tiez mam zaujem pracovat v Rakusku, ale som zaciatocnik a neviem kde sa mam prv obratit. Tie agentury su rozne a clovek nevie ktora je seriozna aj ku zaciatocnikom. Mam 50 mam kurz cez CK a skusenosti s opatrovanim mam tiez, dva roky som opatrovala pani s tazkym alzhajmerom. Nemcina po pravde chaba ale ucim sa, ale viem, ze mnohy co tam zacinali nevedeli ani zatat. Viem ze je to tazko, ale poradte. c. t. 0904274712

Dobry den! Hladam si pracu ako opatrovatelka do Rakuska na 2 tyzdnove turnusy. Opatrovatelsky kurz mam a zaklady nemčiny. Pracu zoberiem ihned! Dakujem! 0919 318 291

Dobrý den pani Marie, , je ešte aktuálná ponuka prosím? Mám dlho ročné zkušenosti (10 rokov) zo seniorama, nemčinu ovládám aktivne bez problému. Nastúpit by som mohla kedykolvek. Kontakt na mna 00420 774 194 842.
Dakujem s prianím pekného dna

Lubica Ardová

Rada Vás zastúpim v čase od:14-30 augusta, kdekoľvek v AT, len jednorázovo, mám 8-ročnú prax, zdrav. vzdelanie / bez živnosti /. Ďakujem za ponuku.

Tak to by som, aj ja chcela. Taktiez mám opatrovat kurz cez-červeny kríž. Po kurze, som si dobrovolne spravyla ešte 2tyžd, kurz vdome dochodcov, bolo to pre moje dobro, aby som si vyskušala ťakšie prípady, opatrovanie ma baví. Hoci, som ešte nemala tu česť vycestovať, skrz dobru znalosť Nj, ale doma sa učim sknihy, ako take základy mám. Len velká škoda, že agenturi si teraz dosť vyberaju :- (

Pozná niekto agentúru Gemeinsam durch den alltag. Vaše skúsenosti? Ďakujjem

Nebojte sa Ivett, začnite a nemčinu sa doučíte aj tam, skúste ag. ktoré berú aj so slabšou nem. ja som bola na tom tak isto ako vy, a predsa som vycestovala, veru spomenula som si tam na všetko čo som sa učila, skúste to na www.operka. sk je to tam super popísané, vela štastia

V ag hilswerk sa robia velmi prisne skusky tie ktore neviete perfektne po nemecky nebudu sa s vami vobec bavit skoda penazi ani na vysokej skole a pritom dostanete babku dementnu, ktora nepocuje a vy jej musite umyvat zadok tak ze si vyberaju ved maju z coho

Dobrý deň… Hľadam si prácu ako opatrovateľka v Rakusku, mam prax v Nemecku jeden rok, zomrela my klientka, nemčina dobrý začiatočnik, na dvojtyždňove turnusy, DAKUJEM PEKNE, MARTA KOšICE č, T, 0915058396 SOM SPOLAHLIVA A PRACOVITA

Opatrovatelka z praxou a poctivou robotou velmi negativne a takých je vela, neuzna prax a vedomosti hoci vie onich od rodin, vladne tam žiarlivost, ohovaranie, tie ktore sa rozhodli odíst po roku alebo viacrokoch čaká nepríjemné prekvapenie výpis zo zdravotnej 2 alebo 3Q nevyplatené navyše nemusíš dostat výplatu-poslednu, alebo da pokutu, spätne sa to tažko vybavuje to su tisíce, skusene sa tam neuplatnia

Ahoj bola si cez tu agenturu? cez ag. Hilswerk? ak ano aka je ta agentura… dakujem za odpoved :slight_smile:

Máte prosím skúsenosti s AG. Promadica24? Ďakujem.

Dobrý deň. Mám záujem o prácu opatrovateľky v Rakúsku. Môžem začať aj hneď. Opatrovateľský kurz mám a nemecký jazyk ovládam celkom dobre. Dakujem za pomoc.

0910 414 996
alebo email : iveta. polepesekova@gmail.com

sprostretkuvavam pracu pre opatrovatelky a zdr. sestry

Ahoj ako dlho musim cakat na novu rodinu, prax s opatrovanim 7 rokov, nemcina dobra