Agentúra pre opatrovateľky - Rakúsko

Hladam slovensku alebo cesku rodinu v rakusku ako opatrovatelka pracovala som v nemocnicii aj v dome dochodcov moje tc 0911790901

Agentúra Best care sú podvodníci čo už 7 rokov ponúkajú slúžky do rodín, v zmluve udajú že 67 eur na den, ale nič brutto samozrejme a vám dajú 50, a rak. si myslia že koľko máte a požadujú od vás všetko čo sa nedá ani stíhať. A tie slovenské dohadzovačky bez hanby ponúkajú naše ženy, udať ich na pracovný úrad je načase.

Máte niekto skúsenosti s ag. Consilatio care? Platia sa poplatky ag. a koľko? ďakujem za každý komentár

Dobrý den ! Ráda bych, kdyby jste mě pomohla najít novou rodinu. Pracuji 2 roky v Rakousku, nyní hledám novou rodinu. Děkuji za nabídky Náležitě se odměním za typ rodiny. Nejraději bych okolí Vídně. pokud není tady žádná rodina, může to být kdekoliv. Děkuji t. 0042737660448

Prosím, nevite někdo o rodině, která hledá pečovatelku ? Chci pracovat bez ag. mám rakouskou živnost Personennbetreung. Vše za poplatek.

Prosím Vás, pomůžete mi někdo dohodit novou rodinu na opatrování na 2 týdenní turnusy ? Hledám novou rodinu. Odměna dohodou. Moc děkuji.

Mám 54rokov, 8ročnú prax v jednej Rakúskej rodine, pán bol na vozíku, Rakúsku živnosť, nemčina dobrá, tel. c. 0903834110

Hladám prácu vo Viedni, som zdravotná sestra, mám aj vysokú školu skúsenosti s prácou mám, nemčina poslabšia, ale pracujem na tom, 2 týždňové turnusy, mám 39 rokov, mám aj vodičský preukaz. Telefonik:0944 438 354 Dakujem za každý ohlas

Prosim vas chodi niekto cez ag. GUTER ENGEL? ake skusenosti mate s tou ag. , beru aj zaciatocnicky? odpiste mi niekto prosim gaba792@azet.sk

Ahojte, Hldam si pracu ako Optarovatelka vo Viedni. Len seriozne 004368864150426. SURNE!

Kurz len cez červený kríž cez agentúru nikdy… ke duž zaplatíš tak nech je to vždy legálne

Dobrý deň,
som sestra, nemám záväzky, hocikedy k dispozícii, na hocijaký dlhý čas, chcela by som pracovať ako opatrovateľka vo Viedni aj deti, nemčinu som sa učila, teraz si ju opakujem, môže byť aj slov. hovoriaca rodina, živnosť nepotrebujem

Ak je to miesto náhodou zase volné, prosím, som na 00421904927664, díky moc

Ja by som len toľko povedal, že mám osobné skúsenosti s touto agentúrou. Nechcem nikomu brať jeho názor, ale ja som zažil úplne iný prístup. Na pohovore je všetko vopred vysvetlené (nič nie je zatajované! ). Agentúre ide o obojstrannú spokojnosť (tak opatrovateľky ako aj rodiny). Pri prvom kontakte s rodinou príde šéfka osobne do rodiny a predstaví vás, čo iné agentúry nerobia. Čo sa týka poplatku: každá agentúra si účtuje nejakú províziu to je normálna vec a všetko stojí v zmluve! Pohovor je vedený v nemeckom jazyku, čiže aj nedostatočná znalosť nemeckého jazyka môže spôsobiť nedorozumenie. Toť môj názor, nemusíte so mnou súhlasiť.

Dobrý deň,
poznáte niekto pani Kudziovú? robí pohovory, kto má s ňou skúsenosti? ďakujem!

Ahoj Gaabika-dostala sa ti odozva na tuto agenturu?

Tak to je naozaj pravda môžem len súhlas s vami práve som ukončila u nich dohodila im kolegyňu a už bol poplatok tak že ona ho zaplati a teraz ona má zdravotné problémy a pýtajú ho odo mňa no katastrofa naozaj adamkovicova veľmi nepríjemný človek. čo sa stane ak nezaplatim dajú ma na súd?

Ako ste to potom riešili? Zaplatili ste im? Ja mám podobný problém

Zdravim va este je volne miesto v insbrucku? vdaka m

Dávajte si pozor na pana Vizváriho má agentúru na sprostretkovania práce v Rakúsku. Zaplatíte neskutočné peniaze a necha vás robiť maximálne 4turnusi a potom dá prácu svojim známim.