Som zdravotná sestra, uchadzam sa o pracu opatrovatelky v Rakusku vie mi niekto poradiť agenturu v Prešove, Alebo Poprad?
Hladam pracu v rakusku ako opatrovatelka ovladam zaklady nemciny prax mam som mila spolahliva moje t. c 0911790901
Hľadám prácu v AT na 2 týžd. turnusy ako op, mám 48r, prax v AT 1r, na SK 5r, mám op kurz, nemčina komunikatívna, kontakt:0915648776
Zastupim v AT opatrovatelku kratkodobo, som na dochodku, zdrava. V minulosti som robila na živnosť. T. č 0902241389. Len seriozne Ke.
Dobrý deň,
chcete pracovať len v Rakúsku, kedže nemáte záväzky mohlo by to byť aj ďalej, jedná sa o Arabské Emiráty, kde si viete zarobiť v nemocnici oveľa viac. Je to však len pre ZS, ktoré môžu vycestovať na dlhšiu dobu.
Dobrý deň,
chcete pracovať len v Rakúsku, kedže nemáte záväzky mohlo by to byť aj ďalej, jedná sa o Arabské Emiráty, kde si viete zarobiť v nemocnici oveľa viac. Je to však len pre ZS, ktoré môžu vycestovať na dlhšiu dobu.
Tato agentura je katastroficka, davam za pravdu vsetkym, ktori maju zle skusenosti s tou agenturou. Ide im cisto len o vybratie poplatku a viac pre nich nemate ziadnu hodnotu. Nikomu ich neodporucam, najhorsia z agentur aka moze byt, katastrofa
Dobrý deň, my sme agentúra zo Spišskej Novej Vsi, potrebujeme zdravotnú sestru, ak by ste mala záujem tak sa mi ozvite ďakujem.
Dobry den mam zaujem o Vasu ponuku v Emiratoch.
Ovladam plynule Aj, mam 39 rokov vycestovat mozem kedykolvek. Ak to mate aktualne prosim o preslanie podmienok. Dakujem Norbert
Dobrí den to to čo tu píšete je pravda ? Ja sa chcem unich uchádzať o prácu no meviem potom čo píšete či to spravím, napíšte viac otom.
Dobry den, neviete o volnej rodine v Rakusku pre opatrovatelku?
Hľadám opatrovatelku ktora si hlada striedacku, cele Rakusko. Mam 50 rokov, byvam v Bratislave, mam op. kurz, prax, vodicak a vlastne auto.
Dobry vecer, chcel by som vas poprosit, som opatrovetel uz 3rok. Som teraz v rakusku pri detkovi ktori je po 5 porazke musim ho stale 24h dene otacat dvyhat je to dost vycerpavajuce, bol by som vam velmi povdacny keby ste mi pomohla najst rodinu kde este detko je imobilny bol by som vam velmi povdacny dakujem. Mician
Dobrý den,
nakoľko ma kontaktovala jedna pani opatrovateľka, že sa
obrátila na p. Vizváriho, ohľ, ponúkanej práce na internete, ktorú práve on dáva k dispozícii. Faktom je, že
za dodanú opatrovateľku nie je moc ochotný zaplatiť, resp, až po odpracovaní celého turnusu.
Bola by som Vám vďačná, keby Ste mi mohli dať bližšie
info, ohľ. tohoto pána.
Ďakujem.
Pekny vecer, citam vas inz ponukate resp hladate opatrovatelky ci len zdravotne sestry do Arabskych Emiratov, mala by som zaujem, , dakujem
Dobry den vam prajem reagujem na vasu inzerciu ze hladate opatrovatelku na striedacku ake su platobne podmiemky ako sa vola ta agentura dakujem moje emailova adresa je mery991@azet.sk
Ada, na Bibianu Kudziovu sa môžeš spoľahnuť. je to seriozna a dobra agentura. A má aj hodinové opatrovanie aj 24. Odporúčam
Prajem dobry deň, hľadam si pracu ako opatrovateľka v AT nemam žiadnu skusenosť. Mam 39r. som opatrovateľka už 19r. Mam kurz červeneho kríža 244h a rôzne certifikaty, seminare. Hľadam pracu vo Viedni striedanie po dvoch tyždňoch. Budem rada ak sa niekto ozve len seriozne ďakujem.
Dobri den. Som opatrovatelka. Chcem pracovat v rakusku ale mozem len dva tizdne v mesiaci opatrovat seniorov. Som vidata a mam dve male deti. Mam 29 rokov. Bivam na slovensku. Mam skusenosti s opatrovanim 3 mesiace. Viem nemecki len zakladne. Ak mate pracu pre mna ozvite sa prosim
moje telefone cislo je;0949044453. Dakujem
Dobrý deň, mám záujem o prácu opatrovateľky, najradšej v Rakúsku 2-3 týždňové turnusy, prípadne Nemecko- mesačné turnusy, opatrovala som doma v rodine, bola som aj v Nemecku u rodiny na zastupovanie. Nemecky viem základy, opatrovať chcem chodiaceho pacienta, prípadne s rolátorom