Môžme mi dať nejaké referencie o agentúre alses, je to veľmi
čudná agentúra, ani Vás nezavolajú a dávajú pochybné kontakty na zamestnávateľov v Nemecku.
Mám 60 rokov som vitálna, mám 7 rokov prax ako opatrovateľka v rakúsku. Mám vodičák aktívne šoférujem, nemčinu ovládam, hľadám si od mája- júna prácu opatrovateľky, k chodiacemu pacientovi, mi je jedno s aku diagnózou, mám skúsenosti, nemám problém s domácimi prácami. Rada varím a pečiem. Može to byť na živnosť alebo aj bez živnosti. t. č. 0917617188
Dobrý deň,
Hľadám na si prácu opatrovateľky na striedačku / 14 dní / ,
mám opatrovateľský kurz, ale v nemčine som začiatočník.
Ak by niekto o niečom vedel napíšte alena3170@gmail.com
Ďakujem
Mila anrea. pisemm TI sice neskoro ale ak kurz este nemas rob ho v kazdom pripade cez cerveny kriz aj robotu si najdes skor janko
Ahoj Matus. Uz som zazil vselico, ale to co Ty uvadzas je vazna sila. Kolko zaplatis mesacne za seba a psika? Doporucim ti istituciu. Hlavu hore, mozno to prejde. Janko
Ahoj Matus. uz som zazil vselico, ale to co pises je vazna sila. Kolko ponukas mesacne za seba a psika mesacne? Viem o dobrej institucii. Hlavu hore mozno to prejde. janko
Dobry den, mozete mi prosim poslat email ci mobil na pani Bibianu, ktora zprostredkuje praci do Rakuska ci Nemecka pre opatrovatelky? Dakujem moc… Anka M.
Dobry den hladam si pracu ako opatrovatelka v Rakusku alebo v Nemecku na 2 tyzdnove alebo 3 tyzdnove turnusy alebo mesiac nemcina na stredej urovni dakujem
Mám záujem o túto ponuku ako opatrovateľ detí. Prosím o bližšie info
Hladam pracu v rakusku ako opatrovatelka seniorov nedavno som bola na zastup v rakusku pracovala som v dome dochodcov som mila spolahliva moje t. c 0911790901
Opatrovatelka s 8r praxou vo Viedni hlada klientku bez domacich zvierat. Som cerstva dochodkyna, bez zavazkov, nekonfliktna, dobra nemcina, vezmem aj zaskok alebo nepravidelne striedanie, som z Humenneho. Za odmenu, a pomzem v pripade potreby s rak. danovym priznanim. d a k u j e m. pekny den. asti. mobil.:0908514829
Dobry deň, hľadam pracu opatrovatelky vo Viedeň a okoli k mob. pac. som na dôchodku. Zdrav. ses. Ovladam zaklady nemčiny-t. č. 0902241389
Dobry den najdu sa nejake dobre duse a su skusene aj informovane… som opatrovatelka zaciatocnicka bez skusenosti a zakladmi nemciny neviem si najst agenturu do ktorej by som spadala so svojimi znalostami ci uz v opatrovani alebo jazyku vacsinou vsade chcu aspon polrocnu prax z nemecky hovoriacej krajiny alebo nemcinu na velmi dobrej urovni… tak neviem ako sa dalej pohnut, budem vdacna kazdemu kdo si najde troska casu na par pismenok a pomoze mi… dakujem
Dobry vecer skuste agenturu AT personalistika z Vranova nad Toplou. Ja pracujem cez tuto agenturu uz 2 roky. Tiez som isla ako uplny zaciatocnik, platovo nic velke, ale nejako sa zacat musi. kontakt na agenturu 0917179236 vela stastia
Agentúra alses nie je dôveryhodná, dávajú kontakty na pochybných zamestnávatrľov, už ju preveruje polícia.
Dobri den cela bisom pracu nemecku alebo rakusku ako opatrovatelka uz som bracovala svacarsku ateraz hladam bracu mam 22rokov
Hľadám si prácu opatrovateľky v AT, bez agentúry, pacient mi zomrel preto si hľadám novú rodinu. Som skúsená opatrovateľka ( na Slovensku ošetrovateľka s 39 r praxou v nemocnici na gerietickom oddeleni a v domovoch dôchodcov ) , nemám problém so žiadnymi diagnozami. Pokiaľ viete o niečom napíšte mi prosím. Ďakujem
Dobry den prajem vedeli by ste mi dat kontakt na pani kudziovu? co sprostredkuje pracu v rakusku? moje t. c 0911790901 dakujem eva
Agentúra Liebe im Herzen ulica Slovenská Prešov
Neodporúčam nikomu ag. Guter Engel. S ničím vám nepomôžu, len ako vytiahnuť peniaze v vrecák opatrovateľkám. A tá Englová, nevie s vami ani komunikovať. Nie Guter engel!