Prosím Vás, aké máte skúsenosti s Agenturou Vita-care. sk, napíšte mi, či sú seriózni, alebo nie.
Dobrý deň, prosím Vás dali by sme mi niekto informácie o agentúre Sankt Katharina zo Zvolena. Je dobrá? Oplatí sa mi cez nich ísť? Ďakujem za odpovede.
Presne tak a ešte sa Vám vyhražajú a prekrúcajú fakty o rodinách, nehovoriac, že musíte chodiť ich dopravou, ktorá stojí za nič, lebo Vás prepravujú dlhé hodiny a v ich agentúru vládne chaos. Zaujímajú sa iba o peniaze. Nájdite si hocijakú inú agentúru, len nie Aténu.
Iba vyhrážať sa vedia, kludne odstúp a daj ich na súd, aspoň sa dozvedia čo sú zač.
Ahojte … pozná niekto agentúru Merci (opatrovateľky v Rakúsku) zo Zvolena? Ďakujem
Je to tak, aj ja som zaplatila menovanej a po skončení v jednej rodine sa už nestarala zabezpečiť opatrovanie v náhradnej rodine.
Ahoj Majka ja by som tiez cez tuto agenturu chcela ist pracovat ako opatrovatelka, ale na nete som nasla meno Jaroslav Garan. Myslis ze je to ta ista agentura? Alebo zeby boli dve? Dakujem
Ani sajnu. Viem ti esteporadit: pflägende hände, p. Tirolska 0664 / 8537389, Go Best-kurzzetipflege: 01 / 8179686, Caritas: 01 / 31663-0, Wiener Hauskrankenpflege 01 / 5454544-18, SMYR 01 / 8892771-nur kurzzeitpflege, a tet ti naisem par meil-adries, co ponukaju bud 24 STd betreuung alebo stundenweise Betreuung. Samozrejme vsade potrebujes Sbgeschloßenen ausbildung als PflegerIn alebo HelferIn: beate.czegka@bhs.at, Personal@europ-assistance.at, office@pflegepersonal-online.com, office@private-noe-hauskrankenpflege.at, betreuung@volkshilfe-wien.at, office@rundumbetreut.at, Dragana.Gugic@sozial-global.at, Klara.Belicka@samariterbund.net, wien@medicare.at, office@lazariter.org, dienstleistungszentrum@inode.at, service@w.roteskreuz.at, whs@whs-wien.at, office@weisserengel.com, pdl@volkshilfe-wien.at, delphinus@gmx.at, office@sozial-global.at, alten-pflegedienste@wiso.or.at, office@sonores.net, office@gobest.at, hkp.neumargareten@oejab.at, mob.hkp.so@fsw.at, office@caresystems.at, bewerbung@seniorenhilfe24.org, betreuung@schindler24.at, agenturaaha@mail.t-com.sk, ISL@pflege-rundum.at, tu sú agentury v Rakúsku, pomôžte si.
Neberie od rodín, ale berie od opatrovatelky z každej výplaty 50 eur. Viem, pracujem cez ňu. A p. Langová je sama agentúra, nespolupracuje s nikým. Je to Slovenka, ktorá sa večšiu časť v roku zdržiava v Rakúsku.
Pardon, že odpisujem neskoro. Viac som v Rakúsku nebola, odradilo ma to. Veľa som zaplatila za sprostredkovanie a agentúra ma nechala niekoľko mesiacov čakať, odvody nabiehali… preto zrušená živnosť.
Ja som cez túto agentúru bola, ano je seriozna pokial si človek neotvorí ústa a nesťažuje sa, inak má po chlebe a aj po práci… najhoršie je že pokial potrebujú zaplatiť za sprostredkovanie, tak Vás nechajú pracovať no, ked zaplatíte, tak Vás vraj rodina “nechce”!
Absolútne to nie je pravda! Skúste ísť práve cez Vita-Care! Potom píšte že je to protizákonné, oni vedia ako vyklučkovať pomedzi zákony…
S pani Langovou mam velmi zlu skusenost. Cestovala som do rodiny takmer 300 km a po troch dnoch tvrdej prace ma bez zaplatenia stiahla z rodiny. Neodporucam vam ist cez tuto agenturu. Marika
Ja som bola s Consilatio Care na necelé 2 turnusy, nakoľko ma sami odhovorili od rodiny, ktorá bola problémová a že mi dajú druhú. No potom sa správali arogantne a žiadnu rodinu mi nedali. Tiež som ich obhajovala, akí sú milí a veľmi som sa sklamala. A ešte si bezočivo nechali vyše 400 eur za sprostredkovanie - za tieto necelé 2 turnusy. Takže všetko, čo som dostala na účet išlo na odvody. Tak som nezarobila nič a sama som musela zrušiť živnosť.
Kolko beru poplatok?
Prepáčte, nevedela som pridať nový príspevok, tak reagujem na Váš.
Prosím Vás, vie niekto o zmenách, ktoré majú byť od 1. 1. 2014 ? práve si hladám prácu, tak by ma to zaujímalo. vďaka.
Dobrý deň prajem som z lučenca a chcela by som ísť pracovať do rakuska mám síce 64 rokov ale už približne osem rokov chodím praovať von moja nemčina je dá sa povedať na takej urovni že sa viem dohovoriť ale má svoje chyby po gramatickej stránke tera mám rodinu ale nie som spokojná a chcela by som zmeniť rodinu len neviem či sa mi to podarí bola by som velmi rada keby sa našla nejaká dobrá rodina poradte pomôžte
Prosim pozna niekto agent HISWERK? aka je toagentura? ake su poplatky? vie niekto tel cislo na nich?
Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať na agentúru Euro Partner Vermittlung Service Vlasta Wurth? Mám záujem o prácu v zahraničí ako opatrovateľka a mám možnosť ísť práve cez túto agentúru. S rozhodovaním by mi pomohla dáka recenzia na túto agentúru že či je spoľahlivá. Ďakujem.
Ahoj… reagujem na Tvoj prispevok… ja tiez chcem ist pracovat do Rakuska… teraz idem na kurz nemciny… ja by som najradsej isla robit von bez agentury… ako by som si mala zohnat robotu, papiere vsetky vybavit… ako si to zvladla? mozes mi odpovedat aj na mail… dakujem… pekny vecer…