Agentúra pre opatrovateľky - Rakúsko

Dobrý večer,
mám živnosť v Rakúsku, ale momentálne pracujem na Slovensku. Živnosť nemám pozastavený, mám v Rakúsku prechodný pobyt. Chcela by som sa dozvedieť či mám nárok na pridavky na deti z Rakúska, napriek tomu že pracujem na Slovensku. ďakujem

Pozor na agentury, co vyberaju peniaze, vyhadzuju opatrovatelky ak odpad,…

Zákon SR hovorí že pracujucí človek v inom štate či patrí pod EU, a ma viac rokov odpracovanych na SR je možne žiadať a prispevok na dieta maloleteho ktore sa nedovišilo 25 rokov. Ale ako zákon hovorí dieťa ktore navštevuje akukolvek školu zakony zastupca ma nárok požiadtat štatny orgán SR ako je zastupeným a schvalením Vnutorny orgán ministerstva vnutrá Slovenskej repuplike UPSVáR. Vazovova 7 / A. 816 16 Bratislav V. Na pridavky maloleteho dietata. Ale upovedomujem zakoneho zastupcu že vyska ktora bude ziadana ako rodičovsky prispevok na maloleteho dietata je minimalne 20 eur. z pozdravom Mgr: Jaroslav Demeter sociálny pracovník

Dobrý den,
prosím vás neviete niektorá či sa dá pracovat v Rakúsku ako opatrovatelka na český živnostenský list? Už som volala aj s jednou agenturoua tý mi povedali, že sa to dá cez nejakú agenturu ale nevedeli mi ju doporučit :- ( neviete o tom niečo?
Ďakujem vopred za odpovede.

Dobry den prajem. asi ste mala na mysli agenturu Hilfswerk… ? ano, je to agentura. velmi znama v Rakusku. maju prehladne stranky na internete http://www.hilfswerk.at/ prajem pekny den.

Možno je už neskoro odpovedat, ale ja mám s ag. pani Wurth zlé skusenosti. Málo platia, ak vám vobec su schopné dat prácu.

Hilfswerk je velmi spolahlivy, vsetko za vas vybavia. Neplatia az tak vela, ale mate zaruku, ze vas aspon rok nechaju pracovat. Dodrziavaju zakony. Plati sa u nich len 180 eur na rok. Marika

Zdravím. Poraďte sa pána Petra Demčáka je na webe ako daňový poradca

Reagujem na dotaz krezelovky.
Je to velmi smutné, že na vlastných… sa obohacuje uvedená pani zo Slovenska.
To je preto, že sme odkázané na prácu v zahraničí a so všetkým súhlasíme. Pre ňu neplatia odvody za keš peniaze ?

Janka p. Demčák pomaha opatrovatelkám, ale toho času nerobí tieto služby, lebo do apríla robí danové proznania

Prosím Vás neviete aký je tam postup pri uchádzaní o prácu opatrovateľky, a či berú aj začiatočníčky? Ďakujem

Koľko berú za sprostredkovanie Rakúske agentúry…
TMT z Prešova pozná niekto?

Viem ti poradiť, kde berú aj so slabšou nemčinou, ale je to Nemecko.
www.24hpflegeservice.de…mesačné turnusy… platia mesačne aj ked si doma / voľno / je to cca 600, -€ + 40, -€ TESCO poukážky na Slovensku.

Herceg… on má Nemecko ? koľko platí

Dobry den, pozna z vas niekto agenturu mgr. tichanek wien?

Lubi, mohla by si mi prosim Ta zavolat, alebo posli mi tel. cislo na moj email vecer sa Ti ohlasim. sara43@centrum.sk, moje tel. c:0908 269 963

Nie nemáš, nárok na RP z AT, nemáš ich totiž podložiť akým príjmom z AT. Len neviem, či si dostatočne vedomá, do akej miery porušuješ zákon o duálnom zdravotnom poistení, kedže si zamestnaná na SK a sú na SK odvádzané za Teba aj odvody. Ako aj to, že porušuješ nariadenie EU, kedy by si mala mať v tomto prípade vystavený formulár E-101, ktorý určuje podľa stredu záujmov, kde budeš odvádzať odvody, ked si pracovne činná v dvoch štátoch EU, aj ked v tvojom prípade je to jasné, že na SK, lebo v AT nemáš príjem a je evidentné, že živnosť máš aktívnu len za účelom, aby si dostala RP teda Differenz. Na ten ale môžeš zabudnúť a vo vlastnom záujme, čím skôr pozastav, alebo zruš živnosť v AT, ak mieniš ostať pracovať na SK.

400, - opatorvateľky a 500, - zdravotné sestry,
plat: 50, -deň OP, 60, -deň ZS + 140, -cestovné + 170, -SVA

poplatky boli, sú a budú…

Hladam pracu ako opatrovatelka v Rakusku na 2-tyzdnove turnusy, mam 39 rokov, opatrovatelsky kurz a zaklady nemciny. Nastupit mozem ihned. T. c. 0908215067

Hladam pracu ako opatrovatelka v Rakusku na 2-tyzdnove turnusy, mam 39 rokov, opatrovatelsky kurz a zaklady nemciny. Nastupit mozem ihned. T. c. 0908215067