Ako to myslis marta
Dobry den uz ste nasli robotu ja som tiez zaciatocnicka
Dobry den dali by ste mi cislo na pani Langovu
DOBRY den. JA uz 2 roky pracujem Opatrovatelka v Nemecku ale chcem zmenu chcem pracovat v Rakusku 2 tyzdnovy turnus. Za pochopenieSrdecna vdaka
Prosím pomôžte mi dohodiť rodinu, kde potrebuju opatrovateľa, živnosť aktívna, prax cca. 4 roky, odmením sa… 0917914369, dakujem
Ahojte, ako by som sa mohla skontaktovať s niekym, kto pomôže sprostredkovať prácu opatrovateľky?
Reagujem na váš príspevok, vedeli by ste poradiť nájsť pácu v rakúsku, aj ked moje znalosti nemčiny sú veľmi slabé? Bola by som veľmi vdačná
Mam podobne skusenosti. n e p r i j e m n e. len im skuste poprotivit, uvidite…
Je to pravda. sú veľmi neprijemne.
To už si toho ozaj veľa povedal, radšej mlčať
Nina, kde berieš také info a ešte ich prezentuješ ako sicher? NA rak. ZL môžeš pracovať aj v Nemecku, ale nie na stálo, istý čas. To isté platí aj pre iné štáty EU, teda aj pre SR.
Tá pani vôbec nepíše, že platí v SR poistenia, že? Treba Ti čítať pozornejšie, a nepliesť ľudí.
Jana
Dobrý den!
Hladám si prácu ako opatrovatelka seniorov v Rakúsku s čo najskorším nástupom, može byt aj zástup, živnost mám aktívnu.
Skúsenosti s opatrovaním mám, prax 3 roky, nemecký jazyk je na velmi dobrej úrovni. Som milá, spolahlivá, zodpovedná, komunikatívna a pracovitá. Ak by ste o niečom vedeli, prosím dajte mi vediet.
Kontakt: 0949242789
P. adamkovicova sa da pocut, ze oni sa riadia rakuskymi zakonmi. absolutne je poslusna p. hermentin. skuste im nieco vytknut, uvidite… peniaze zaplatit musite.
Prosím ženičky adresu na piešťanskú agentúru až máte, údajne neberie poplatky za sprostredkovanie, až ju poznáte aké sú podmienky,
Zeny, zeny, vy ste fakt nie blbe, ale doslova sproste. Jedna druhu tu utvrdzujete v niecom, mudrujete a o prave nemate evidentne ani najmensiu sajnu. Poplatky si agentury nesmu brat za sprostredkovanie ZAMESTNANECKEHO POMERU, chapete? Jasne, ze nechapete Vy ste zivnostnicky, cize ziadne zamestnankyne, fungujete na principe Werkvertragu a tym padom si agentura moze uctovac kludne oficialne a v sulade s pravom aj poplatky za sprostredkovanie. Werkvertragu s rodinou Tak a teraz ma pourazajte, uz som zvyknuta, ze ked sa niekto vyzna, zozne tu “slavu”, tak rovno urazam prva
Kto má skúsenosti s agentúrou Senior service?
Prosim naozaj sa da pracovat na rakusku z. v Nemecku? Mne ju kazala agentura zrusit lebo ze sa to neda a musela som si robit slovensku zivnost. Ako to je? Dakujem
Hladam pracu ako opatrovatel v Rakusku na 2- 3 tyzdnove turnusy, mam 55 rokov, opatrovatelsky kurz a zaklady nemciny. Nastupit mozem ihned. T. c. 0907059, 0905820124
SOCPP EURÓPSKA SPOLOČNOSŤ
Mgr. Jaroslav Demeter
sociálne psychologické poradenstvo
poskýtuje sociálne služby pre mladých a dospelých
sídlo. Moyzesova č. 11, 902 01 Pezinok.
tel: + 033 / 908 830 487
E-mail: socialnopsychoporad@gmail.com
Konzultačné hodiny
Pondelok: 10:00 15:00 17:00 19:00
Utorok: 10:00 15:00 17:00 19:00
Streda: 10:00 15:00 17:00 19:00
Štvrtok: 10:00 15:00 17:00 19:00
Piatok: 10:00 15:00 17:00 19:00
Sobota: Na objednávku
konateľ a psychológ Mgr. Jaroslav Demeter
Prosim Vas ma niekto skusenosti s kysuckou agenturou ktoru vedie p. Maria Duranova? alebo s Bratislavskou atena pod vedenim p Gaborikovej Jani? ak este mozem poprosit bola by ochota dat kontakt na agenturu osvedcene Dakujem