Na českú živnost sa nedá robit v Rakusku len na Rakusku živnost.
Odporúčam Cosulatio Care. Mail office@consilatio.net.Vela štastia
Ano cez tuto agenturu som bola ja ale beru 600 eur a sefka je priblbla blondyna ktora ak nema pracu pre nove op prepusta ine z prace aby mala zase poplatok… tolko k tej agenture… tak som dopadla aj ja… takze neodporucam
V Piestanoch jr agentura Slowcare napis meil Erika
Dobrý deň,
… mohlo sa stať že dávnejšie Vás mohla kontaktovať moja mamina ohľadom práce na opatrovanie, to len vysvetlenie ak náhodou budete registrovať ju.
Moja mamina akurát opatruje, a touto cestou by som Vás chcel poprosiť a vyjadriť aj záujem.
Mali by sme záujem o prácu v rodine, kde by boli 2 pacienti ( aj ťažké stavy)
Mami na hovorí plynule po nemecky, ja zatiaľ čiastočne, ona vlastní opatrovateľký kurz, taktiež má viacero referencií pozitývnych, ja momentálne končím druhý ročník na Vysokej škole - ošetrovateľstvo takže počas praxe som nazbieral dostatok skúsenosti a chceli by sme s maminou sa spojiť a na 2-3 mesiace ísť spolu, preto by som Vás už teraz chcel požiadať ak by bola ponuka, od 5 júla ( skôr nepríde mamina) až do konca septembra sme k dispozícii, podmienka by bola aby s nami mohol odcestovať aj psík, je to srnčí ratlík, čistokrvný, bez zápachu, očipovaný so všetkými potvrdeniami od zverolekára čo sa týka jeho zdravotného stavu. On by sa zdržiaval len v prítomnosti izby našej a neboli by s ním žiadne problémy, viem že takáto ponuka nieje na vybavenie rýchlo preto Vás kontakujem už teraz.
Pre prípadné otázky ma kontakujte na @-meil,
Krajiny kde by sme mali zájem neni daný, musí isť však o nemecky hovoriacu krajinu.
Pre ujasnenie, pôjdeme pracovať dvaja, to znamená platovo by to vyšlo len jedna mzda, tú si dame napoly, je to skôr spojenie brigády a skúsenosti Mńa a maminy, tiež by som bol vďačný keby šlo o seriozne ponuky aj s patričným ohodnotením, nejakej kombinácie viac ludi opatrovať v blizkosti seba sa nebránime.
Ale opakujem podmienka je náš psík, a praca pre nás dvoch v jednej domácnosti alebo v blízkosti seba
ˇMatúš Repka
Gabriela Repková
matusss@szm.sk
Ale beru poplatky len pod krycim menom
Ano moja, maš pravdu, potvrdzujem
Ahoj. Daš mi prosím ťa na tu znamu cislo od mami, prosím… aj mojej znamej kamoškaje tam tiež spokojna vraj… mne sa moj nemecky sef neozval už dva tyždne som mala byť vycestovana a on nema naponahlo. som opatrovateľka s 3 ročnou brutalnou praxou… tj. v mojom obore neni šanca ma odrbať, 3 roky som počuvala nešťastne odrbane ženy sk, cz… de, at… pri dlhom cestovani s prepravou opatrovateliek a mam aj vlastne skusenosti, ktore som usilovne a mala som aj brutalne rodiny aj dobre. ako vravím, môj šef sa nečiní a nemienim za ním do nekonečna čakať. odhodlávam sa vycestovať cez MENKRAFT p. Herceg, budte tak dobra to čiselko, lebo riskovať nebudem, nemožem, nechcem. budem Vám veľmy vdačná. A aj iným kto vie niečo o Menkraft - p. Herceg. Pocula som ho raz po telefone a na fore nema nič, ale ma veľmy veľa činnosti otvorených a viaceré nemecke vyhľadavače ho našli. Pomožte mi prosím, skúsenosti dobré aj zlé uvítam. Dakujem Vám pekne… vymením pomoc za skúsenosti…
Ahojte pani Anička - anicka, myslím, sestru Vašej známej, či možete dať na ňu číslo, prosím Vás, ja veľmy vážne sa rozhodujem nad Menkraft - p. L. Herceg… ? A vyzerá to zatim seriozne - zatim !. Dakujem Vám Anička.
Dobrý deň p. nováčik, nič o p. Langovej neviem, ale jedno viem isto, agentury a szco ktorý brali poplatky vopred - tie ženy dopadli zle aj v iných povolaniach tiež a agentúry ktoré sťahovali po prvej výplate, alebo bez poplatku boli seriozne. Toho pravidla sa držím 3 roky a ešte ma nikto neodrbal. Samozrejme su agentury a szco ktoré berú polatky vopred a sú seriozne, ale je to osobne premňa príliš veľke riziko (65%cca) vzhľadom na počet ľudi odrbanych za 3 roky v mojom okolí ( chlapov a žien vo fabrikach a opatrovaní ) . Odrbaný boli od 15eur cez 50, 250, 300, 350, 400, 500 do 750 eur za sprostredkovanie práce vopred ! (Naposledy pred týždňom kamoška známej-opatrovanie 800eur ročne a práca nikde, peniaze nechcu vrátiť) . Ja som platila poplatok raz ale z prvej výplaty a bola som tam rok a pol. Aby som neklamala do fabriky asi v 2007roku asi 5 ečka registračný do fabriky cez net a čislo navždy nedostupne. A to som rada, že som sa z 5eur ponaučila, mnohý ľudia prišli o oveľa vacsie sumy a prichádzajú dodnes. A to som už na tie 5 ečka aj zabudla a teraz rozmýšľam, že ma asi určite zachránili dodnes pred zlodejinou. Vtedy sa nedalo vycestovať bez poplatku vopred - ťažko a maloktora agent. , szco nebola zlodejina, ale dnes je veľa iných možností. To je moja skúsenosť. Rozhodnite sa dobre. Veľa šťastia a rozumu prajem, všetko dobré…
ZIADAME všetky opatrovateľky PROSIME VAAAS, nedajte sa využívať, za všetko extra príplatok, iné národnosti… nemenované… okrádajú rodiny, su nečistotné, lenivé, nedochvíľne, popíjajú alkohol… a robia za 30eur deň, počula som ako sa rozprávali, že si ich nemožu dovoliť, lebo im neveria… nemci vyžaduju poriadok, presnosť a všetko čo 80% z nás má… slováci su korektný a preto si radi doplatia a nemaju stres… tak nebojte sa o prácu, potrebujú obsadiť oveľa viac rodín, než si myslíme… ak sa necháte využívať, začnú to viac zneužívať, oni medzi sebou aj komunikuju… a poškodzujete tým naše meno - reprezentovať národ… dalšia vec… ked vysí jedna žena celý turnus a rok im v riti doslova a necha sebou zametať, striedačka to ma potom ťažké, nemôže potom si robiť prácu profesionálne, ale musí robiť to isté ako tá prvá, aby neprišla o prácu… držme spolu ženy ! lebo zametanie s Vami nieje docenené a je zbytočné… my SK si už možme dovoliť za kvality ktore im ponukame aj viac, minimalne ľudsku hrdosť… ajtak už robíme prácu za 4 osoby v DE a AT rozdelenú ako 3 celkom samostatné povolania : hausfrau-žena v domácnosti, pflegehilfe-pomoc pri opatrovaní, pflege-opatera, krankenschwester-zdravotna sestra za jeden plat… to zistíte až pritom, až Vás vykričí ich služba či ste kompetentna na to, čo robíte už celé roky v každej rodine a Vás vysmeju že ste hlúpa… tak ženya chlapy… zobudme sa… DAKUJEME VAM !
Aj v dnešných časoch sa nájdu ľudia, ktorí za sprostriedkovanie práce ozpatrovateľky vyberajú za každý turnus od 50 - 70 €. Na východe zneužíva veľkú nezamestnanosť pani Agnesa Langová od Starej ľubovne. Umiestôuje opatrovateľky do rodín, v ktorých doslova živoria, nemajú čo jesť a ešte za to jej musia na konci turnusu dať na ruku 15% zárobku. Žmýka ženy až do špiku kosti. A pritom je taká veľká kresťanka! Dávajte si na ňu pozor.
Nevie ako treba zastaviť živnosť, mám pozastavenú a prišlo mi platit 27, 70eur do komory, musím to zaplatiť, ked mám pozastavenú živnosť rok, dakujem.
Ponúkame dobré miesto bez AG pre 2 opatrovateľky v 21 Bezirku, za výmenu miesta v častiach 1 až 9 Bezirk vo Viedni. Súkromne, nie cez agenturu.
Hľadám si prácu opatrovatelky mám opatrovatelky kurz, nemčinu lepší začiatočník. Prácu vezmem aj hneď.
Hľadám si prácu opatrovatelky mám opatrovatelky kurz, nemčinu lepší začiatočník. Prácu vezmem aj hneď.
My miesto síce ponúkame, ale na výmenu za vybavenie miesta od 1 po 9 Bezirk.
Dobrý deň,
prosím Vás, čo znamená za výmenu miesta?
som úplný začiatočník… práve som si urobila opatrovateľaký kurz a tiež aj kurz nemčiny pre opatrovateľky… no sú to úplne začiatky… vedeli by ste mi nejak pomôcť a nájsť miesto aj s minimálnymi základmi nemčiny?.. veľmi sa chcem učiť nemecky popri opatrovaní člena rodiny
To znamená, že ak by niekto vybavil miesto v spomínaných obvodoch, tak to v 21. B dáme na oplátku k dispozícii iným. Máme v blízkosti centra robotu v čase voľna, len je to tam odbehovať z 21 Bezirku trochu od ruky. Skús cez piešťanskú AG Slowcare, dávajú príležitosť aj začiatočníčkam. Robí cez ňu veľa známych. Je to snad jedna z najserioznejších slov. agentur. Inak pomôcť neviem.
Som zdravotna sestra uz 14 rokov v rakusku cez agentury a zaujsl ma vas inzerat… prosim dajte mi vediet ci je to este aktualne nsstup hned od pondelka mozny dakujem