Ako dosiahnem aby som mala krajsiu pokozku?

ahojte, zakladam tuto temu, lebo som ziadnu podobnu nenasla. mam velke problemy s pokozkou a uz som dost zufala z toho :confused: poskusala som rozne produkty, no nic nepomaha. davam tomu poslednu sancu a preto sem pisem a chcem vas poprosit, ci by ste mi nevedeli poradit nejake ucinne bud lieky alebo nieco ine, co by mi mohlo pomoct. dakujem krasne!

pokozku na tvari alebo celkovo na celom tele mas skaredu??

tvar mam skaredu a uz som si vsimla, ze mi zacinaju aj vrasky a som z toho velmi nestastna, kedze este tak vela rokov ani nemam :frowning: vies mi nieco ucinne poradit??

Určite treba vitamíny. Kúp si nejaké na zlepšenie pleti. No a na začínajúce vrásky skús nejaký krém. Je veľa značiek, skús Loreal alebo aj Niveu. Viem že krémy ešte na také vrásky dokážu pomocť. No uvidíš.

a skusala si uz vobec nieco na to? nejake kremy, tabletky a podobne? vobec nic ti nezabera alebo si zatial este nic neskusila??

ak mas fakt take problemy s pletou @aluana a nic ti nezabera, tak by som ti poradila kyselinu hyaluronovu uzivat. taketo iste problemy som mala aj ja a odkedy uzivam tieto tabletky, tak je to vyrazne lepsie. tiez som tomu spociatku nekupila ale kedze uz len to som nevyskusala, tak som si to objednala a musim si zaklopat ale pomohlo mi to, comu som strasne rada.

mirgia zatial som iba kremy a vselijake cistiace vodicky skusala ale nic mi moc nezabralo, vsetko iba trochu, no stale nie som spokojna. tabletky su tiez na to nejake??

zriarra a to je aj v tabletkach?? myslela som si, ze sa nachadza iba v kremoch, vodickach, atd. a to su ake tabletky, mozes mi nieco viac o nich napisat? dakujem

nie, nie @aluana, aj v tabletkach to je. mam ti k tomu cosi viac napisat? no napisem ti tolko, ze latka kyselina hyaluronova intenzivne hydratuje plet, likviduje volne radikaly a predchadza tak vzniku vrasok vplyvom vonkajsieho prostredia, taktiez podporuje prirodzenu produkciu kolagenu a v zrelej pokozke pomaha vyplnovat priestor medzi kolagenovymi a elastinovyim vlaknami, navracia pokozke pruznost aj pevnost, pomaha jej regeneracii a prirodzene sviezemu vzhladu.

Celkom zaujímavý článoček :slight_smile:

ano, aj tabletky su take, ktore obsahuju znamu latku a to kyselinu hyaluronovu o ktorej snad vsetky zeny vedia, ze je na peknu pokozku. no ako pozeram, tak zriarra ti uz o nich tu pise, tak sa nebudem opakovat. pravdepodobne mame na mysli tie iste tabletky obidve.

môžem potvrdiť, kyselina hyalurónová je účinná! tiež som kedysi mala veľké problémy s pleťou a odkedy ju užívam, tak je to výrazne lepšie. treba vyskúšať!

A uzivas ju v nejakej vodicke alebo v kreme??

baby a mohli by ste byt take laskave a napisali by ste mi ako sa konkretne volaju tie tabletky a kde ich dostanem kupit? ak su take ucinne ako pisete, tak by som ich vyskusala. a este ma zaujima, kolko prosim vas stoja a na kolko dni jedno balenie vydrzi?

1 Like

Neviem aluana, ci tieto iste tabletky mysleli aj baby, ktore ti tu pisali ale ja ti ich poradim, lebo su uzasne.
Takto vyzeraju, posielam ti rovno aj fotku a su od spolocnosti Zeen by Roal :slight_smile:
Skriny_2021-05-24_121153

ano @sabkasabca presne tieto tabletky som mala na mysli, normalne ze telepatia, sranda :wink: som necakala, ze viacere baby ich budu poznat a ze ich uzivaju ale samozrejme, ze ma to potesilo :slight_smile:
@zriarra cena za 60ks tabletiek je 15,90€ a ked si vyberies u nich este nejaky produkt a mas objednavku nad 30€, tak mas aj dopravu zadarmo :slight_smile:

:relaxed: :relaxed: To je veru nahoda, to ti poviem. Necakala som, ze aj ty ich budes poznat. Uz ich dlho uzivas?

vies co nejaky mesiac ich uzivam, lebo ved oni na trhu nie su az tak dlho. no aj za mesiac som si ich velmi oblubila a vidim uz aj ucinky, ze mi pomahaju :wink:

Baby sledujem, že tu máte diskusiu o kyseline hyalurónovej. Mohli by ste mi povedať, čo sa vám lepšie osvedčilo, tabletky alebo v nejakej tekutej forme túto kyselinu používať? Čo je účinnejšie? Ďakujem krásne za všetky odpovede.

Mne ti viac vyhovujú tabletky lebo na tie nezabúdam :see_no_evil: Keď som ju mala v tekutej forme, že som si ju musela na tvár natierať, tak to sa mi nechcelo, no odkedy mám tabletky, tak ráno si ju zapijem a už mám celý deň pokoj a nemusím na to myslieť, je to pre mňa lepšie.

A nie su tie tabletky moc drahe? Kolko prosim ta stoja?