Rada sa k vám pripnem a budem rada aj mi poradíte nejaké overené produkty, keďže ma chytila včera pri pohľade do zrkadla taká mierna panika
Sabkasabca to je pravda, jeden kvalitny doplnok toho vie spravit viac ako mat doma milion kremov. Mna osobne to uz unavuje, lebo ako jeden taky typ na rano na tvar, jeden na vecer potom ak je este inaksia rutina tak na to. Preto ak je nieco takto komplexne v jednej kapsulke, sem s tym
Alikiara to pride tak necakane ze?
Noo veď to ako keby tie vrásky vyrástli proste z noci do rána. Ty užívaš čo prosím ťa, keď teda už krémy ako píšeš nepotrebuješ?
@radinaLM no ved presne a poviem ti, ze teda mne osobne sa nechce si davat na tvar toho vela, ci je to na den na noc alebo ako. ma to tak nejako obtazuje na to mysliet
@alikiara presne vies co uzivam toto a je to super ale inak ta velka panika pri pohlade do zrkadla ta uz hadam presla ci?
Heh nie veru neprešla Som Ako vôbec netušila, že sa dá táto kyselina kúpiť aj v takejto tobolkovej forme, to je pre mňa celkom novinka
@sabkasabca inak to je super a vidím, že to balenie je aj také praktické do ruky, že nič veľké môžem prípadne aj do kabelky hodiť a čo sa týka užívania, tam je to ako? inak to je pravda, to keď vidím, že fakt čo by sme si mali dávať na pleť, ráno, na deň a na noc a neviem aké masky, no uff.
Vyzivove doplnky su skvela vec ale ako nezatracovala by som ani rozne kremy a masky, raz za cas to podla mna nie je na skodu, si spravit taky mensi domaci wellnesik
inak pozeram, ze fakt aj toto je take prakticke, ze to nie je velke a da sa to hodit kludne aj do kabelky a neviem aj si pisala, ze ako casto a kolko tabletiek sa uziva?
Sucharia a ty si davas nieco na vrasky, ci len tie kremy a masky skusas zatial?
Kaludis hej presne je to take sikovne, ale teda u mna je to polozene na kuchynskej linke pri poharoch Aby som na to aj nezabudla, tak to mavam na ociach
No zatial len krem denny a nocny a sem tam masku, ale zaujali ma aj tie tobolky o ktorych sa tu bavite. Ak by som ta mohla poprostit o odpoved, ako si sa k nim vlastne dostala a ci ti teda aj viditelne nejak pomohli a na co najviac
Sucharia ved chapem, ono treba aj zvonku tu plet nejako hydratovat a davat jej potrebne ziviny ale toto sa mi osvedcilo veru a mne to poradila kamaratka, ktorej som hovorila ze teda by moja plet potrebovala nejako vylepsit ale ziadnym manualnym zasahom chapes Pomohlo mi to v tom, ze drobne vrasky ktore som mala tam vidim zlepsenie ze nie su take viditelne a celkovo plet nie je taka mdla a povadnuta.
Ale suhlasim, ono nie je na skodu si davat aj kremy aj masky predsa len to vonkajsie osetrenie pleti a hydratacia su rovnako dolezite ako zvnutra Darra a dlho to uzivas?
Charllotte fuha no uz niekolko mesiacov to bude, to ti neviem uplne presne povedat Na taketo veci nemam pamat. Ale ano je pravda ze kremy a masky tiez nie su na zahodenie, i ked aj u mna sa stane ze zabudnem si nieco na plet natriet, kedze ma nic netaha a nie je ani sucha
Zienky o com je tu rec? Objavili ste nejaky zazrak na plet, ktory by pomohol zmiernit viditelne vrasky a nejako ju ozivit? Sem s nim Lebo sa priznam, nechce sa mi si kupovat rozne kremy a masky a oleje ked ani neviem ci zaberu.
aj take veci ako masky a kremy vedia zabrat no myslim, ze ak tomu pridas este nieco, co bude fungovat z vnutra, tak potom to bude bomba. napriklad ja si rada doma spravim taky wellnesik s peelingom a maskou tvare
to by aj mňa zaujímalo čo pomáha a prišla som na to, že postupne ako som staršia tak som skôr naklonená takým neinvazívnym zákrokom, jednak sa toho bojím že ihly a tak a na druhej strane finančná stránka a prípadná bolesť a že by výsledok nebol úplne taký, ako si predstavujem.
ved to. ko niektore chirurgicke premeny sice dopadnu skvelo, no aj tak sa zverit len tak do ruk niekoho s niecim, co sa potom nemusi dat len tak zvratit, mna teda osobne desi
hej ved presne, tiez by som sa bala a zase ono sa to netyka len toho, ze financna stranka ale aj nejaka rekonvalescencia a pripadne bolesti a podobne, takze to som povedala aj ja, ze nie dakujem. pokial sa to da riesit aj inak tak takou invazivnou cestou nepojdem
to je jasne, len tiez podla mna netreba cakat do poslednej chvile, pokial sa nam plet uplne zhumluje a uz nebude take jednoduche ju dat dokopy neinvazivnou metodou
zienky tak som si to bola zakupit mali v DMke ako ste pisali a poviem vam aj to balenie sa mi riadne paci taka fajn velkost, ze aj na cesty, kedze mavam casto sluzobky, si to mozem pribalit do kufra to som rada ved nam zenam asi netreba hovorit, kolko toho na cesty potrebujeme pripadne kolko si toho vieme zabalit