Na to su aj rozne merania, co robia v roznych fitkach, cize nemusis si svoju specialnu vahu kupovat
Síce to stojí nejaké peniaze, ale podľa mňa sa to oplatí
a nepredavaju sa take uz aj diagnosticke vahy? neviete ako presne su a ako je mozne ze vam to tak zmeria?
toto je ti inak zaujimave ze cez nohy ti premeria mnozstvo tuku, svalov vody. podla mna len nejaky reklamny tah.
ved a ked byvali tie extremne premeny v telke tak tiez ich to tak zvazilo, tak asi to nebude len taky tah reklamny. nieco na tom realne bude.
ale tieto vahy asi nekupis len tak v lidli alebo kde … to musi byt nejako specialne zostavene, nastavene …
normalne to funguje. neviem ako, ale funguje. ale je fakt, ze to nemozes ocakavat od nejakej 10 eurovej vahy
cize ked nieco take chcem tak si treba zrejme aj priplatit? ja ze sa chodi len k nutricnym poradcom alebo lekarom na take vahy.
Samozrejme, že to je reálne. Existujú rôzne váhy, ktoré toho vedia vypočítať fakt veľa.
…a nevies nejaku dobru odporucit?..alebo aspon kde sa po takych pozerat…
- ojooj, čo by som dala za to, aby som mala takýto problém. že ako pribrať
no ono pribrat je niekedy ovela horsie ako schudnut. sama dobre poznam. zavisi vela aj od genetiky a stravovania. vyskusaj cvicit a k tomu uzivat nejaky kreatin.
Nie su to ako anabolika alebo take nieco? Zas asi bez odporucania doktora by som sa bala kadeco si objednat a naordinovat.
Vacsinou je to fakt len marketingovy tah a ja osobne by som fakt do toho nesiel.