Akoze ta flasticka je zelena, nie ta dezinfekcia. Som to asi zle napisala. Ale sice dezinfekcia tiez nie je bezfarebna. Ta je taka hneda alebo aka, ked sa da na ranu.
tiez som si myslela, ze ta samotna dezinfekcia je zelena ale tak ci hneda alebo zelena, je to asi koniec koncov jedno. no mna zaujima, ci ak ti na nieco kvapne, ci nie je problem o odstranenim flaku. vies ci sa to da vyprat
myslis akoze na oblecenie? to v pohode vyperies skvrny od roztoku sa daju bez problemov odstranit vypranim v horucej vode. ak by ti to nejak neslo, tak nechas odmocit alebo napriklad zlcove mydlo pouzijes a preperies najskor rucne. ale nie je to akoze nic co by neslo vyprat. mne zakazdym stacilo len normalne nahadzat do pracky a dat oprat.
Keby ani toto nezabralo, tak potom sa dá použiť nejaké bielidlo alebo nejaký taký čistiaci prostriedok, ktorý ho obsahuje. Tým ti to zaručene pôjde dolu
preto mam doma napriklad vanish, s nim sli zatial dole zakazdym vsetky flaky
kiarrka taku v zelenej flasticke mame aj my doma, je to betadine, ak by si si to chcela pozriet. hadam je to to iste, co ste spominali aj predtym. aspon teda neviem, ze aka ina by mala takyto obal rovnaky. a ona je aj taka tmava, ale zevraj to je z nejakeho dovodu.
To či je tmavá alebo aká, to je mi v podstate jedno, však dôležitejšie je to, ako funguje. A to sa chcem opýtať, že na čo všetko sa dá použiť, pri akých úrazoch? Stačí táto jedna v podstate na všetky poranenia?
viem tuto dezinfekciu kupit aj normalne v akejkolvek lekarni?
myslim, ze ano, alebo teda aspon mala by si ju vediet kupit vsade. nie je ani na predpis ani nic taketo, uplne bezne je k dostatiu. keby si nenatrafila v lekarni, ze by bolo ja neviem vypredane napriklad, vyskusaj si pozriet aj na niektorej z tych online lekarni, u nas sa takto nakupuje pomerne casto.
Ono sa ta dezinfekcia moze pouzivat aj pri detoch? Nie je to nahodou nejak limitovane vekom alebo tak? Lebo lieky takto zvyknu byt, s tymto skusenost nemam, tak radsej sa opytam dopredu.
OCKO87 to je jedno z ktorej lekárne budem kupovať? Akože viem, že áno, ale tak či náhodou nie je nejaká akcia niekde alebo tak. Lebo viem, že to zvyknú tieto eshopy mávať sem tam.
podla mna to mas za jedno, vsak toto ci je niekde nejaka akcia, to si vies pozriet jednoducho, ked si rozkliknes stranku. ono sa ale oplati napriklad sledovat, niektore tie stranky maju dorucenie zadarmo pri urcitej vyske objednavky. ale tak to su take detaily uz podla mna. dobre je, ze vies kupit v lekarni normalne osobne a aj si objednat.
No dobre, ja som si to pozerala aj som si našla, že odkiaľ by som objednala. Len teraz moja otázka, že ktoré balenie je najlepšie objednať? Ešte som toto doma nemala, tak neviem, že či stačí aj to najmenšie alebo radšej to väčšie zobrať.
Tak ked hovoris, ze si doma este toto nemala, tak by som zobrala si to mensie balenie. Vies, ako keby tak na skusku. Ked sa ti osvedci a bude ti vyhovovat, tak potom kludne aj to vacsie. Predpokladam, ze to lepsie oplati aj po financnej stranke. Tak by si si mohla, ze prelievat do tej mensej flasky potom.
Vidis, to znie ako dobry plan. Aspon budem vediet, co to je zac vlastne a na co vsetko to viem pouzit. Spravim to takto veru.
U nás sa kupuje taká ta malá fľaška. Myslím, že to stačí. Zase u nás sa nejak často úrazy nedejú. Máme to doma v podstate len pre prípad núdze, keby sa niečo prihodilo. Takže v našom prípade by asi to veľké balenie bolo zbytočné. Ale tak zase ak máte doma malé deti, tak to je asi väčší predpoklad nejakých úrazov, odrenín a podobne.
tiez si myslim, ze ked ma clovek male deticky, tak taketo nieco jednoducho treba, deti sa blaznia neustale a je teda uplne normalne a prirodzene, ze sa obcas pritrafi aj nejaky ten uraz. vtedy je dobre mat nieco takto po ruke. vlastna skusenost
My sme akurat vcera pouzivali dezinfekciu. Deti boli pojasene, zajac bol pusteni a chudak uz bol asi v takom strese, ze ked ho po neviem kolky raz nadrapovali, tak proste kusol. Tak hned panika, rev, tak reku pre istotu dame na to dezinfekciu, aj ked je zajac zaockovany a von ani nechodi, ale tak clovek nevie no.
jeeeej to by mi ani nenapadlo, ze moze takato situacia nastat. tak dobre, ze si mala aspon teda doma nieco, ze si vedela hned reagovat. a deti v pohode? ich to nestipalo alebo tak?
Ak som správne pochopila z toho, čo som prečítala, tak Olivinka myslí tým, že použila Betadine a ten nemá prečo štípať. Ono či ho dáš len na takú povrchovú ranu alebo hlbšiu, tak to proste necítiť. Aj keď to znie možno tak až neuveriteľne pre niekoho, ale je to tak, mám to odskúšané.