Ako prestať fajčiť?

Žiadne nálepky a podobné veci nepomôžu keď nemá človek silnú vôľu

nalepky určite nie. Tie nepomožu. Chce to silnu volu a e.cigaretu, Obavam sa, že bez nej to nepojde

akoze nie? ved ked chcem raz prestat fajcit tak treba prestat a nie prechadzat na ine druhy facenia

je tu niekto, kto si pomahal odvykat od fajčenia s elektronickou cigaretou?

Ahoj, ja som sa pokúšala elektronickou cigaretou ale bolo to len také placebo na pár mesiacov. Potom mi začali vadiť tie sladké príchute. Nakoniec som si kúpila iqos fajčím pomerne menej. Neprestala som úplne, možno miniem viac peňazí, ale nesmrdím od dymu ak nesedím vo fajčiarskej miestnosti, a počet cigariet sa dosť znížil.

čo viem tak moja kolegyna fajčila a neskor nahradila elektornickou cigaretou a nemala iba sladke prichute, ale aj mentolove a striedala to. Sedela naproti mne, takže tu vonu som stale citila a myslím si, že po cca pol roku prestala fajči tuplne

jeden vaznejsi zdravotny problem a hned si premyslite, ci budete fajcit alebo nie. ja som tak prestala!

clanok je super, myslim ze ak mame silnu volu vieme prestat zo dna na den, problem si myslim ze nastane az ked sa uz nevyhybame takym miestam kde niekto fajci, mam kamosku dva mesiace kludne nefajci, ideme von a zapali si, nie jednu od druhej za ja neviem cca 5 hod vyfajci 8 cigariet a potom kludne zase nefajci aj pol roka :smiley: na zaciatku bola tak, ze fajcila normalne krabicka max na tri dni jej vydrzala, prestahovala sa za studiom prestala a potom zase zacala, ale menej krabicka na tyzden, bola na operacii dva mesiace nic a teraz je taky prilezitostny fajciar neviem podla coho to ma, ale proste ked chce zapali si ked nie nie, nema nutkanie ani nejaku potrebu aspon tak to opisuje :slight_smile: takze to bude asi dost individualne, moja mamka vydrzi max dva dni :smiley:

Ono potom to pokusenie je velke, takze zotrvat je tazke. Myslim, ze velmi vela ludi vydrzi najma ked musi. Ked ide o zdravie.

ked ide o zdravie, tak vtedy sa vie clovek riadne zapriet… len skoda, ze iba vtedy a nie stale!..

Proste prestať, napísať si dôvody prečo a držať sa toho .)

Tiez si myslim, ze to je len otazka chcenia a vole, kazda zmena je tazka, lebo musime vystupit z konfortnej zony, ale je t len hnusny zvyk.

Tiež si myslím, že to je len o vôli, chcieť byť zdravší a dlhšie žiť :slight_smile:

Dobry den prajem ,prave dnes som sa zaregistrovala aby som tu nasla nejaku podporu ,povzbudenie ako PRESTAT FAJCIT,prestavam uz asi druhy mesiac ,vecer pred spanim sa rozhodnem ze od zajtra nefajcim ,no rano len co sa zobudim je to bez uspechu ,znova ta ranna kava a cigareta a potom cely den sa velmi trapim ze som to zase nedokazala

A skusala si nejake tie naplaste, ktore by mali pomoct? Ocividne potrebujes aj nejaku takuto pomoc. Ako dlho uz fajcis?

Podla mna to je len navyk a zlozvyk, ja som tiez bola fajciarka, kazdy den som si povedala preco nie a uz to drzim 5 rokov :slight_smile: Ale zo zaciatku to nebolo jednoduche, nefajcila som rano pri cige, ale ked sme niekam isli alebo niekde boli a hned s ostatnymi som duchtila, potom som sa takym ludom aj miestam vyhybala, ale teraz uz v pohode.

1 lajk

Uz som nato pripravena ,napisala som si dovody preco ,a zajtra je moj Den ,verim ze tentoraz to uz nevzdam ,a tiez sa budem vyhybat fajciarom aspon zo zaciatku ,ja Vam gratulujem ze to mate uz za sebou :blush:

Verim, ze ludia to maju tazke prestat s fajcenim. Je to navyk a ked uz clovek je zvyknuty, tak sa toho nechce vzdat. Mozno by vam pomohla nejake odborna pomoc a hlavne odhodlanie, ze to dokazete!

Mne sa to podarilo tak, že som mala vážne zdravotné problémy, kedy som nemohla fajčiť a keď som už to dokázala, tak potom som sa k tomu ani nevrátila.

skoda, ze az to ta prinutilo prestat :confused: