Ako pribrat?

Dobrý deň
Mám problém z priberaním nemôžem nijak pribrať. O niekoľko mesiacov idem na na svadbu a neviem či nájdem dobré šaty k môjmu veku a zároveň k mojej postave.
Mám 11 rokov o chvíľu 12, vážim 35-36 kg a som vysoká 164 cm.
Robí mi to veľký problém na to aká som vysoká tak som veľmi chudá. Som z toho smutná.
Vopred ďakujem :- ( :slight_smile:

Popytaj sa v lekarni na doplnok vyzivy s nazvom Milgama N. Ten tusim nie je na predpis. Obsahuje dost vitaminov na podporu zdravia a narastu hmotnosti.

Mam 12 a 25, 6 kil ako pribrat?

Ja mám 44 rokov a moja váha stále pohybuje medzi 59-62 nič viac ani hore ani dole. Môžem jesť od rána do večera aj v noci a nič. Som už z toho zúfalá ved hocičo kupujem na seba len visí, necítim sa dobre vo vlastnej koži. Potrebujem poradiť!

Zabudla som že moja výška je 180 cm a tých 62 kíl je k tomu málo.

Var si kremove polievky, dobre zahustene strukovinove kase ajk krupicove, pri vareni vyuzivaj plnotucne mlieko a vela chleba a pi kavu.

Ahojte. Mam 25 rokov, momentalne vazim 48, ale len kvoli tomu, lebo beriem antikoncepciu. Pred nou to bolo Iba 45 najviac 46 kil a to uz cele tri roky. Neviem co mam robit stale ked sa obraciam na odbornu pomoc ako svojho lekara, tak mi len robia vysetrenia, a koniec je taky, ze nijako mi nepomozu : /. Jem vela, dokonca viac ako moj priatel, ktory vazi 80 kg :slight_smile: pohybu mam az privela v praci. Takze asi aj to je problem preco nemozem pribrat. Ak je to len rychly metabolimus, velmi by som ocenila redu, ako ho spomalit. Dakujem

Ahojte!
Mám 11 rokov a vážim iba 30 kg chcem pribrať a čou 15 kg a neviem ako skušam všetko možne napchávam sa a nič poratde mi.

Zdravím. Mával som podobný problém ked som bol na základke. Ale v tak malom veku musíš dať ešte tomu čas nakoľko to všetko časom dobehneš. Ale ak ti môžem poradiť skús jednoduché cviky s vlastnou váhou a jesť viac rýb, vajíčok (ak máš na to žalúdok možno aj surové) , tvaroh prípadne smotanu rozmiešanú s cukrom. A nájdi si v dennom harmonograme aspoň 15-30 minút na cvičenie alebo si to rozdeľ na etapy behom dňa. Hlavne to neprežeň, všetkého veľa škodí. A k tým cvikom môžeš začať bežné kliky (či sú to babské alebo chalanské) , brušáky alebo sa vyzdvihni na hrazdu a skús sa udržať čo najdlhšie. Alebo ak na TV v škole robíte nejaké cviky, skús ich aj doma. Takto to opakuj každý deň a uvidíš, že výsledok príde. Ešte k tým cvičeniam neponáhlaj to a ak budeš robiť kliky, sval namáhaš lepšie ak je ten klik čo najpomalší, tak isto aj s brušákmi. Netreba narýchlo a zbŕklo. Beh je tiež dobrá vec ale ak máš rýchly metabolizmus a spalovanie ti funguje viac nepohneš sa z miesta a moc ti ho nedoporučujem (možno neskôr) , teraz musíš svalovú hmotu nabrať na rukách a bruchu a potom môžeš striedať nohy (beh) - ruky (kliky) - brucho (brušáky) dookola. Takže len nech sa ti darí a hlavne to nevzdaj po týždni, keď chceš výsledok musíš vydržať. A okolie si nevšímaj rob to čo uznáš ty za vhodné! Možno sa ti budú posmievať, že sa nikam nepohneš ale ver, že je to len odraz toho čo oni nedokázali a nemali jednoducho vôľu… :slight_smile:

Pravidelne jedavajRano - Obed - Vecera Medzitym pi ovocny alebo zeleny caj. Na pribratie jedavaj chlieb najlepsir celozrnny so sardinkami. Lekvarovy chlieb. V lekarni su tabletky s nazvom Pengamin ako doplnok vyživy. Taktiez nezaskodi. ked budes si robit rano omeletu z vajec a sunky + chlieb. Polievky uprednostnuj kremovejsie a hlavne sa nestresuj.

Erika v lekarni kupite doplnok vyzivy Pangamin. Obsahuje dost mineralov a pivovarske kvasnice, ktore vam pomozu s narastom vahy.

No a ja mám 29 rokov a 43kg, odrodené 2 deti (pri každom tehotenstve som pribrala 20kg) , ako som prestala kojiť padla som na túto váhu a cítim sa veľmi chudá, nosím dievčenské veci často mám problém si kúpiť niečo “dospelácke”. Jem cca 5x do dňa a tiež skúmam čo by mi pomohlo pribrať.

Nestresujte sa, zalezi aj na tom aku mate hustortu kosti, denzitu. Ked ste po porode alebo viac porodoch, vas zdravotny stav to moze ovplyvnit, teda aj vahu. Mozno patrite k ludom, ktori su geneticky stihli. Pokial nemate zdravotne problemy je vasa vaha uplne v poriadku.

Ahoj ja tiež mám taký problém ja mám výšku 162cm a váha pred otehotnenim bola 41kg teraz som v 21tt a zatiaľ som pribrala 11kg ale tie kilá niesu vôbec namne vidieť okrem toho že mám bruško stále som taká chudá jak som bola tiež môžem jesť čo len chcem a nepriberiem ty keď si pribrala v tehotenstve 20kg bolo to aj na teba vidieť a akú máš výšku?

Milgama N je skvelý mne tiež pomohol pribrať aspoň kilo keďže to potrebujem… len sa obávam toho, že obyčajná Milgama nepomôže pretože nepíšu tam nič také… Milgama N je na predpis :slight_smile:

Ja som pribrala tak, že som sa opustila stresov, vždy som si urobila pohodičku pri jedle a dávala som si tučnú stravu, ako mäso-bôčik, škarky, rožky s maslom a kakao, každý deň som si dopriala koláčik a kilá šli pomaličky na vrch. Tiež som myslela na to, aby som mala aj zdravú stravu, takže som prikladala ovocie a zeleninu. Mrkni na zoznam ovocia Magazín | EUJUICERS inak som mala rýchlejší metabolizmus, takže to šlo pomaly, ale behom 2 mesiacov sa to rozbehlo a musím sa priznať, že teraz by som potrebovala schudnúť :slight_smile:

Môžem poprosiť info?

Kavu 12 ročne decko ? :smiley::smiley:

Ahojte máte problém pribrať? Trápi vás podvýživa? Prečítajte si môj blog, prípadne mi napíšte, rád si s vami podebatujem.
http://skolaobjemu.cz/?p=286

A koľko meriaš?