Ako pribrat?

Ahoj, mozes mi prosím poradiť, mama je po operacii a potrebovala by pribrať, 1 / 2 roka prijimala stravu hadičkou priamo do žaludka a veľmi schudla. Dik. moj mail: adriana.dugovicova@gmail.com

Ahoj prosím ťa potrebujem bližšie info k produktu.
Ďakujem veľmi.

Mala som podobný problém. mám 14. Za 3 týždne som pribrala z 49 kg na 58. Každý deň som si spánok rozdelila na večerný a poobedňajši, večer som si rozdelila tak aby som spala okolo 11 hodín. Poobede som prišla zoškoly naučila som sa, poriadne som sa najedla a miesto lietania po vonku som si zdriemla na cca 2 hodinky. V prvom rade musíte veľa veľa jesť / aj nasilu / a piť iba čistú vodu, / nejesť bielkoviny / leňošte a nič nerobte! Verte mi mne to veľmi pomohlo. Musíte sa premôcť aj keď vam nechutí! Veľa štastia~~~~

Dobry den maly ste clanok na pribratie mam 30r 170cm a 60kg nepaci sa mi to lekarka povedala ze som zdravy. pisaly ste o nejakpm produkte poradil by ste mi nieco. dakujem

Dufam, ze nemas bulimiu.

Napište mi pomožem Vam kikava@atlas.sk

Zdravim.

Chcel by som sa spytat kolko stoji 1balenie tej vasej Bio kultury.
Dufam ze to urobi mielko lahsie stravitelnym, lebo z normalneho sa citim nafuknuty a potom mam vetry…

dakujem

Ahoj, vedela by si aj mne poradiť ?

Dobrý deň. Reagujem na tento príspevok lebo aj ja mám tento istý problém. Tiež mám 37 kg, nie a nie pribrať. Pôvodne som mala 44kg a behom pár rokov som schudla a neviem prečo. Či by ste mi vedeli pomôcť?
Vopred ďakujem za odpoveď. Môj e-mail dajana.kovacikova@gmail.com

Ahoj ja mam to iste mam 25 a 41 kg, chodila som aj na injekcie B12 aj lieky na priberanie som brala a nic.
Doktorka povedala ze to je stres a nervy. Pila som aj Nutri drinky. Mozno mas ten isty problem.

Dobry den Lucia napište mi lime@atlas.sk poradim Vam

Inac v lekarni je volnopredajny liek, ktory je urceny prave k nabratiu tuku a vitaminov. Je to milgama. Obsahuje vsetky vitaminy skupiny B. Maju ho vo forme liekov alebo injekcii. Ja som ho dostala v 20 rokoch, a super.

Dobry den… ja by som chcela takisto poradit ohľadom toho, že ako mám pribrať. Mám 14, 43kg a výšku 170… rastiem veľmi rýchlo, ale váha nejako stále stojí na jednom mieste… možno pred 2-mesiacmi som mala výšku 167 a 45kg, ale teraz som zasa schula (uvedene hore). ja už nechápem. Jem veľa, ale nie a nie pribrať a pohľad do zrkadla tiež nieje najlepší. Nájde sa tu nejaká dobrá duša, ktorá mi potadí? A len tak Btw: som objedna na gastro vyšetrenie. Mám prve počkať za výsledkami, alebo pustiť sa už do priberabia ?

A ešte som zabudla… mám zníženu funkciu štítnej žlazy može to mať s tým nejaký súvis ? Ďakujem za odpoveď.

Znížená funkcia štítnej žľazy by skôr mala pomôcť priberaniu. (Aspoň podľa dnes dostupných informácií. )
Tiež som bola v puberte veľmi chudá, v 18-tke som pribrala na 53-55 kíl (výška 168 cm). Pomohlo mi: trochu viac tuku, bielkovín, fyzicky náročná práca. Keď sa zvýši prísun bielkovín, je dôležité dostatočne piť. Na druhej strane, ak má niekto sklon k epilepsii (rodinná anamnéza) , neodporúča sa vypiť viac ako 3 dl vody naraz. K tomu tuku: začala som si dávať o trošku viac masla na chlieb (aj častejšie jesť ryby).
Myslím, že netreba príliš pozerať na kilá, radšej si “len” formovať postavu (stravou, pohybom).

Praveže my jeme ryby často a maslo-bez neho chlieb, alebo rozok nezjem… ja už vazne neviem cim to moze byt…

Uvidíš, či Ti niečo zistia na vyšetrení. Len, prosím, nestresuj. Niektorí majú problém pribrať vtedy, ak majú príliš rýchly tep. Môžeš si zmerať na zápästí (spočítaj počet úderov za 15 sekúnd a vynásob štyrmi). Ak je tep vyšší ako 80, šanca na pribratie je nízka. Tep možno upraviť vhodným cvičením – dlhodobo, s mierou. (Dobrý je 60-70, športovci môžu mať aj pod 50. )
Niektorí majú problém pribrať, keď majú nedostatok vitamínu B (čím viac sladkého alebo stresu, tým vyššia spotreba vit. B. ) K prejavom jeho nedostatku patria napr. kútiky na perách.
Pokiaľ chceš a môžeš je vhodné zaradiť do jedálnička tmavé pečivo, denne mlieko (alebo každý druhý deň pol litra). Ja som najrýchlejšie pribrala, keď som si na raňajky dávala mlieko a vajce s cukrom. Prvé dva týždne sa váha nepohla, potom + 2 kilá. No takto raňajkovať som vydržala mesiac… Potom kilá zas išli dole.
Niektorým pomohol tanec, niektorým bezlepková diéta.
Mimochodom, keď je človek chudý, má to aj svoje výhody. Napr. v tlačenici v autobuse… (Možno to ešte oceníš, keď budeš na strednej či na výške. )
Ak by si mala kŕče v nohách či fliačiky na nechtoch, môže to byť prejavom nedostatku niektorých vitamínov či minerálov.
Inak je celkom, možné, že si na správnej ceste… :wink: Držím palce! Hlavne držím palce, aby si bola psychicky v pohode.
P. S. Jedna kamarátka kedysi mala tiež podváhu, snažila sa pribrať, a nedarilo sa jej. Dnes má nadváhu…

Ďakujem :slight_smile: no uvidim ako dopadnu vysetrenia a potom to zacnem riesiť :slight_smile:

Ďakujem :slight_smile: no uvidim ako dopadnu vysetrenia a potom to zacnem riesiť :slight_smile:

Zdravím, poradíte mi ako viem prirodzenou cestou pribrať? pri najhoršom nejaké pilule