Ako rychlo sa da zistit tehotenstvo?

Ah

Ahojte kočky,s priateľom pracujeme tretí rok na bábatku ,odporučili nás na umelé ale my sme sa nevzdali,dali si spraviť výpočet u Jonáša.Prvý termín nám vyšiel zrovna cez mršku,tak sme šli na to,chcem sa spýtať kedy by som mohla zistiť či sa to podarilo? Už som z toho nervozná,je 7 dní po styku,neviem či už si mám spraviť test ,či mám ešte počkať .Poradteeeee prosíím :(

Zzzsk

Ahojte uz asi 4 tyzdne badam na sebe zmeny .. Uz asi pred 4 tyzdnami by bolo neckane zle .. Najpru som ss citila oki a naraz som vracala .. A potom mi bolo zase zle . a takto sa to tocilo asi tyzdne rano naobed vecer .. Pred dvoma tyzdnami som mala dostat svoje dni no neprisli a namiesto nych som mala len hnede spinenie dva dni .. Mam priznakuy ako keby som bola tehotna .. Bolia ma stale krize .. Boli a neustale vbpodbrusku .. Zacinam jest take veci co som pretym ani ciyit nemohla .. Ako je napr.sladke .. ;) prsia ma nebolia ale neboleli ma ani pri svojich dnoch nikdy .. Testy som si robila uz asi 3,alebo 4 uz ani neviem presne ;),no stale je negativny tak neviem ci som tehotna .. Ci si to vsetko len domyslam .. S toho dvovodu ze uz dlho tuzim po babetku .. Porade mi prosim vas niekto dakuke

Skús ružový test zo superlove - ten reaguje už po dvoch dňoch na zahniezdené vajíčko

Najrýchlejšie asi tehotenský test :sweat_smile: a existujú aj voľne dostupn=e tabletky po, ale neni som si istá, že do koľkých dni/hodín po sexe sa musia užiť

dobry den, o tehotenstve sa da zistit testom z mocu alebo krvi na hormon hCG.
ak sa chcete dozvedieť viac o prvých príznakoch tehotenstva, tehotenských testoch a o tom, ako sa vaše dieťa vyvíja v jednotlivých trimestri, môžete si o tom prečítať tu https://doktorpro.sk/blog/tag/tehotenstvo