Ako rychlo sa da zistit tehotenstvo?

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či hrozí otehotnenie z z tej vodičky, čo vyteká partnerovi z pohlavného orgánu :slight_smile: Stále som si neistá, keďže neviem, či by doplávali… neviem čo mám robiť : / poraďte, ďakujem

Ahoj nikola, my sme sa z manzelom pokusali skoro rok a nic… potom som zacala doverovat na povery a skusala som co pomoze… po kazdom sexe som lahla na gauc a dvihla nohy hore ako ked robis sviecku… a tiez mi povedali aby som vyhodila svadobnu kyticu… neviem ktore pomohlo ale do mesiaca som otehotnela :slight_smile: skus vela stastia

Nemožte otehotniet pomožem Vam činskou terapiou 0949118940, 0904064269

Ano je to mozne ja ties som ala taky pripad a dufam ze niesom tehotna

Dobry den potrebovala by som poradit v marci som mala menzes aj4 a potom zas 27 cize dva krat v mesiaci, tento mesiac som nemala vobec prsia naliate a bolave a brucho ani nehovorim a kazdu chvilku my je zle, nakolko som si robila 3 testy a ani v jednom sa neukazalo ze som tehotna. poradte co a jak s priatelom sa pokusame o babo a boli by sme radi keby sa to podari no neviem si uz rady asi jedine uz len lekar

Ja len nechápem, prečo nepoužívate nejakú antiku. Aby ste nemuseli riešiť toto.

Čauko, mám otázku, kedy najskôr zistím, či som, vtom’
30. 5. 2014 som mala poslednú mrchu. Nechraneny styk 6. 6 a 8. 6.
Asi 5 dní na to som chodila na wc hádam aj každú polhodinu. Boli má v podbrušku a pychalo na do ľavého vaječníka hodné prenikavo. 12. 6 som mala výtok. Som unavená a hrooozne má boli hlava. Posledné 4 dní mám zvýšenú telesnú teplotu. Chorá ani prehľadná nie som.
Myslíte, že sa to mohlo podariť? Kedy najskôr mi to lekár potvrdí / vyvráti?
P. S. : testovať sa nechcem, kvôli sklamaniu. Ďakujem

želám ti to, pokial to chceš! lekár ti to zistí z odobratia krvy a vyšetrením asi cca. 6 týždnov. Testom to je najrýchlejšie. Ja som čakala na to 4 celé roky a ked sa to stalo ani som nevedela. test som si kúpila po 2 mesiacoch / 8 týždnov / lebo som už neverila že to bude. a bolo! ráno ktoré som si testovala nikdy nezabudnem, ocikala som ho a čakala na záchode čo sa objavý. zhodou okolností bolo slabé zobrazenie tak som urobila druhý a ten mi to potvrdil. nevedela som ako sa mám tvárit, bola som sama z toho velmi prekvapená, ale dočkala som sa! mám krásneho syna Daniela. asi tolko. želám to aj vám a pevne verím že sa dočkáte, musíte verit!. prajem vela štastia!

Jeeej, tak to muselo byť úžasné… Mala si nejaké príznaky?
Takže podľa trvá sa nám to mohlo podariť? :smiley:

Prosím ťa môžeš mi napísať ako si dopadla? Dakujem

Príznaky som nemala žiadne, v tom čase som chodila do posilky a šiesty zmysel mi hovoril že sa niečo deje že musím prestat cvičit. aj tak bolo! no a čo sa týka teba, veru neviem ale prajem ti to, je to krásny pocit. potom daj vediet. ahoj.

Ahoj
som mladá a s frajerom som mala pohlavný styk… bol bez ochrany… ako vždy ale tentokrát si neni som istá… či som tehotná lebo keď už cítil že sa spraví vytiahol ho utrel sa (neviem či poriadne) a pak ho domňa o minutu dve dal znova… vôbec som to prvý týždeň neriešila… ani by ma to nenapadlo… , este vten den som mala trocha krvi lebo som mala menštruáciu… takže sme zo akokeby robili počas menštruácie… este nez ho domňa potom dal naslinil si ho a dosť… a než sa po tretikrát spravil… vxtiahol ho a až potom minutu dve sa spravil mimo… nedávno som s kamarátkou bola na hodoch a boli sme na kolotočoch… a od tej doby mi je zle… bolesti hlavy, únava… vškole zaspávám… a včera som mala trocha krvi na gaťkach skvôr taký hnedší výtok… neviemči som tehotná… ale mám obavy… je mi naozaj málo rokov… potrebujem surnu pomoc !

Ahojte chcem sa spýtat mala som sex s priateľom deň po menzese na plno a potom O deň aj niečo opäť na plno môžem byť tehotná moc túžime po babu cyklus mám 30 dnovi

Ešte dodám K tomu že mi radili hneď po menštruácii aby sme skúšali

Ahoj. Mňa by veľmi zaujímalo, či si za tie 4 roky snaženia podstúpila nejaké špeciálnejšie vyšetrenia, prípadne laparoskopiu. My sa snažíme asi 2 roky. Obaja sme zdraví, jedno bábätko sme už raz pred 7 rokmi splodili, ale pprišiel spontánny potrat v 7 tt. Teraz som mala akurát 2 folikometrie s clostylbegitom a v januári ma chce doktor poslať na laparku. Mám 30 rokov a nevieme prísť na to, prečo to nejde. Bývam dosť unavená a neviem s čím si to mám spojiť. Čítala som, že môže byú problém aj so štítnou žľazou. Tak ma zaujíma, ako si to mala ty za tie 4 roky.

Http://www.slovenskemamicky.sk/priznaky-tehotenstva/

Dobrý deň chcem sa niečo opýtať s partnerom sa snažíme o babo od Valentína sa milujeme aj sa spravil do mňa len nie hlboko a od vtedy mi je stale zlé boli ma hlava, únava časté močenie a bolesť podbrušku a prs hlavné bradaviek a tento týždeň som mala dostať ale nič môžem byť tehotna už som si spravika dva tehotenske testy a oba boli negatívne

Ahoj tee prosim poradte mii mala som sex a nesom tehotna prečo?

Ahojte potrebovala by som radu mala som s partnerom pohlavný styk mal ochranu ale pri vyberaní sa roztrhol tak si nie som istá bol hneď aj kúpiť “tabletku po” ale nemyslím, že to nieje 100% ochrana čo poviete uchráni táto tabletka pred otehotnením ?.. a chcela by som vedieť po akom čase pripadne hodinách sa dá zistiť či som tehotná… dá sa to aj po 2-3 dňoch zistiť ? vopred ďakujem.

Ahojte chcela bi som vedjet po skoceni menstruvaci sem mbela sex ale 2 dni som mala zase menstruvetrosku co to je