V pohode, rada som ti napísala Vyskúšaj, možno je chyba v kréme, že nie je dostačujúci pre tvoju suchú pokožku na chodidlách. Snáď keď vymeníš, tak bude lepšie
Mukina ďakujem za odpovede, pozriem v mojej lekárni, kde si všetky lieky beriem či tam túto masť majú. Chcem ju vyskúšať!
Nie je zaco predsa Vyskusaj, myslim, ze aj tebe budu vyhovovat. Ak nie, tak objednaj z pilulky, oni maju dost rychle dodanie
Mukina veru že budem musieť objednať z internetu lebo v tej našej lekárni tento krémik vôbec nemali Lekárnička mi povedala, že predomnou teta zobrala posledné balenie, mala som smolu Ale veď z tej lekárni by mi to mali rýchlo doručiť, nie?
jamilia, súhlasím s mukinou. Pilulka je dobrá lekáreň. Ja by som ale odporúčala klasickú vazelínu, ktorú v lekárni tiež kúpiš, pokiaľ ju nebudú mať, tak stačí nejaký dobrý olejček, natierať hlavne na noc a dať na to igelit, na to teplé ponožky a takýto zábal robiť pravidelne. V lekárni ti ale dobre poradia, tu ju máš keď si chceš objednať: https://www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/ . Skús a uvidíš, ale toto by malo zabrať, len to chce trpezlivosť a čas.
Veribr už je neskoro, objednala som si hneď vo štvrtok Ureagammu, nechcela som už dlhšie čakať. Prepáč, no ja na tie kupóny vôbec neverím. Všímam si, že to dávate všade a pri tom to žiadna zľava nie je A obyčajnú vazelinu som už skúšala a tá mi vôbec nepomohla Ale vďaka za správu a utvrdenie v tom, že pilulka lekáreň je fajn
Prepac ale normalne som sa musela zasmiat, ze si mala takuto smolu No vidim, ze si si ju uz objednala. Vynasla si sa dobre Uz ti aj prisla?
Mukina ty si takáto škodoradostná? No nemusíš sa báť, mňa to neurazilo. Väčšinou mám takúto smolu, že pred nosom mi niečo vyfúknu Áno, včera mi prišla. Mám ju už a už si s ňou natieram aj nôžky moje
Asi to tak bolo, ze nebol vhodny pre moju pokozku na chodidlach. No uz tyzden si kremujem s Ureagammou a citim, ze to je o nieco lepsie. Tak dufam, ze cim dalej, tym to bude len lepsie A co, uz mas vianocne darceky pokupene? Ked sa tak rychlo blizia nase najkrajsie sviatky?
Fajn, to som rada, že cítiš už aj zlepšenie Vianočné darčeky? No nejaké mám už kúpené a ostatné budem musieť ešte tento týždeň dokúpiť aby som už budúci týždeň mohla len vypekať a upratovať. Ty si ako na tom?
Nie som, nebooooj! Len mi to prislo take vtipne, ze ti to pred nosom zobrala ta teta To som rada, že si sa neurazila. Lebo som to nemyslela v zlom. Super, že ti už prišla. Pekne si len natierať a uvidíš ten skvelý výsledok po čase
Mukina aj mne to je už teraz vtipné! Ale tak čo, neriešim už! Natieram a dokonca sem tam si predtým aj vymočím nohy vo vode a až potom nakrémujem aby mali lepší účinok!
Aj ja a to vdaka tebe, lebo ty si mi poradila ten kremik Tak snad sa ti podarilo dokupit tie darceky, ktore ti chybali. Ja nastastie uz mam vsetky pokupene a v sobotu som ich uz aj balila Mna uz caka cisto len upratovanie, varenie a vypekanie
Ty si trdlo, vies o tom? To pomaha, ked si predtym vymocis nohy vo vode? To som ani nevedela. Budem to musiet aj ja niekedy vyskusat, ked budem mat viacej casu
@Mukina to by si mohla vediet, pre nohy je lepsie, ked ich pred natretim kremom vymocis vo vode! Uz dlho viem o tomto zvyku, ktory je ucinny!
Mukina nevedela som o tom ale ked hovoris, tak asi som Samozrejme, ze to pomaha! Vyskusaj to aby si sa o tom presvedcila na vlastnej kozi. Ale uvidis, ze sa ti to bude pacit a ze aj nohy budes mat take lahsie a oddychnutejsie
Oxantela uz viem, ked ste mi to poradili ale predtym som to veru nevedela Nikto mi take nic nepovedal, takze som to nemala z kade vediet! No coraz viac dakujem tomuto foru a vam, ze sa podozvedam veci, o ktorych som predtym ani len netusila!
Jamilia vyskusam, to si pis!!
@Mukina aspon ze uz teraz o tom vies. Uz si to snad aj aplikovala, hm?? A to mas pravdu o tomto fore, aj ja som sa tu nejake nove veci naucila a som za to vdacna
Jamilia ale ano, uz som aplikovala viac krat mast na nohy a mam z neho dobry pocit. Uz po tyzdni som zacala citit, ze mam hebkejsie a jemnejsie nohy! To aj ja
Mukina to je dobre, ze si uz konecne natieras nohy. Drzim ti palce, aby ti to cim dlhsie vydrzalo a aby si stale mala take nadsenie z toho ako mas aj teraz Mohli by vyrabat uz aj vacsie balenie toho kremu, ze? Mne pride, ze za mesiac ho vyminiem, takze kazdy mesiac kupujem novy. Som zvedava, za kolko ty minies jedno balenie