ahojte, aka kava vam najviac chuti?ktoru mate najradsej, co by ste odporucili kupit do noveho kavovaru? nevyznam sa
Ja mám rád Tchibo, neviem príde mi najlepšie ale každý má iné chute.
Aké máte chute, čo sa kávy týka? Respektíve kávu z akých krajín zvyknete piť? Ktorá je taká najkvalitnejšia?
je to dosť subjektívne, nakoľko nevieme, čo tebe osobne zvykne chutiť. ale keď už sa pýtaš, tak nedávno som napríklad ochutnala kubánsku kávu a bola dokonalá. úplne mi sadla chuťovo.
Asi kazdy ma rad nieco ine. Tazko ci sa vam bude pacit to co inym. A tiez zalezi aj na kvalite kavovaru, nastaveni hrubosti mletia sile aromy a vsetko okolo toho
Ja mám teraz dosť v obľube túto Cuba Sierra Maestra NEW (200 g, zrnková káva) | coffeein.sk Ale to treba samozrejme vyskúšať, či sadne aj tebe. Každopádne, nech už odtiaľto objednáš ktorúkoľvek, tak rozhodne neurobíš krok vedľa. Sú chutné, kvalitné.
casto odtialto objednavas?
Nie, len vtedy, keď mi dôjde káva Jasné, obľúbená stránka s kávou, som verný
A tu majú aké kávy? Z rôznych krajín, či tiež sú “verní” iba jednej krajine alebo ako? Môj muž je kávoholik, potrpí si. Predtým som sa strašne natrápila, kým som vymyslela, aký darček mu dať k sviatku, ale už viem, že je to jednoduchšie, než som si myslela Keďže už viem, že kávou sa mu zavďačím úplne najviac.
Na ich e-shope nájdeš fakt široký výber káv z rôznych krajín. V ponuke majú 100% Arabiku z celého sveta, 100% Robustu, ako aj rôzne nimi miešané espresso zmesi a výberovú kávu - specialty grade. Za mňa top.
to znie super, ale prazia si oni sami tie kavy?
Mne by sa napríklad nerátalo, keby tú kávu nepražili. Skôr tie original pražiarne obľubujem.
a v com je to lepsie, ked si ju prazia sami? vsak uprazia inde a rovno im to donesu, ci? ci to tak nefunguje? ja neviem, kavu nejaku specialnu nekupujem, tak netusim, co je dobre. vacsinou kupim taku, ktora je v akcii
Áno, kávu si pražia sami. Ak by to tak nebolo, asi by som odtiaľto ani nekupoval.
No je v tom dosť veľký rozdiel. Takto si vedia kontrolovať kvalitu a čerstvosť. Káva sa najlepšie pije pár týždňov po upražení, takže keď si ju praží priamo e-shop, máš istotu, že nie je stará. Keby ju kupovali od iných pražiarní, nevedeli by ovplyvniť, kedy bola upražená.
A som si istý, že keď zakúsiš kvalitnú, už sa ti tá z obchodu nebudde zdať taká dobrá.
ok, chapem, asi je to takto predsalen lepsie. a aj ta kava je kvalitnejsia, kedze ju nemusia zase posielat spat z praziarne do e-shopu predpokladam
a takato kava mi ako dlho vydrzi? to sa musi asi co najrychlejsie spotrebovat, ci?