Zrnkova, bez debaty. Ked si kavu namelies tesne pred pripravou, tak je to uplne nieco ine…Vona, chut, cele to ma uplne iny feeling. Mleta uz po par minutach zacina stracat aromu a po par dnoch v sacku je z nej uz len taky priemer. Odporucam si pozriet nejake kavy na Coffeein, je to fajn e-shop s kavou.
Pozerám, že je to zároveň aj pražiaren, vyskúšam, vďaka za tip.
Ak nemáš ešte mlynček, fakt sa oplatí investovať aj do nejakého základného, nemusí byť hneď profi. A keď už potom budeš mať páku, tak to bude zase úplne o inom.
ja mam tiez v plane si zaobstarat pakovy kavovar v blizkej buducnosti. zatial mi musi stacit ten, co mame v praci a vlastne aj to si kavu nerobim sama, lebo to s nim neviem
no niekedy tam je tolko tlacidiel na tych kavovaroch, ze to moze ozaj vyzerat strasne komplikovane hmm, ale ktovie, dokedy ti to budu kolegovia tolerovat, mna by tiez nebavilo neustale niekomu robit v praci kavu, ked ma nohy a ruky zdrave
vsak popros niekoho, nech ti to ukaze, vysvetli, podla mna take nieco staci raz vidiet a naucis sa to, zase to nie je veda
a fakt nie je nad to si spravit sama pre seba poriadne espresso
a hlavne, ked si v praci sama, viem, co hovorim
lebo aj to sa moze stat, potom by si bola asi bez kavy
Človek ani nevie ako a príde na to, že tá ranná káva je už taký akoby rituál ako začať deň Tiež si už bez toho neviem predstaviť byť. Je to závislosť.
Tiež som za zrnkovú, za mňa najlepšia káva a ešte čerstvo zomletá:-)
A melieš si sám doma kávu či?