Aku kavu mate najradsej?

Vidíš a ja to mám zase úplne naopak. Nikto mi nespraví takú dobrú kávu, ako si ju urobím ja sama :joy: Akože nasypať ju do kávovaru zvládne hocikto, ale to nie je všetko :smiley: Na kávovare mám rôzne nastavenia - silu kávy, veľkosť šálky, všetko, no a môj partner si to proste nevie zapamätať :smiley:

U nás je to naopak. Muž kávoholik, ja si dám len raz za čas a aj to malinkú :smiley:

Kavy od Coffeein - mate skusenost? Stoji za to objednat z tohto e-shopu?

Akurát tento týždeň som objednávala odtiaľ, ešte v ten deň balík odoslali, na druhý deň prišiel. Za mňa super. Ja som vášnivý kávičkár a stránku mi tiež taký jeden odporučil, on sa do kávy vyzná, tak som neváhala.

Teraz maju tieto dve novinky, objednala som len dnes, takze som velmi zvedava. Tesim sa, rada skusam nove chute. :heart:

U mňa vedie cappuccino :coffee:. Pri rannej kávičke si často pozerám aj novinky vo financiách a investovaní, celkom ma zaujalo investovanie do kryptomien.

ja si tiež kupujem tchibo :smiley: a občas si dam aj z mojej oblubenej kavarne č si pražia že si kupim 200 g :smiley: ale tchibo je pomer cena kvalita za mňa super

ja tiez objednavam z Coffeein uz dlhsie, som verny zakaznik, takze aj tieto uz mam doma :smiley: za mna asi najlepsie, ake som odtial objednala. ta sumatra je taka sladsia, trochu korenista - mne vyhovuje :slight_smile:

Aj ja mám rada takéto tóny v káve :slight_smile:

to su ake kavy, zrnkove? rada si necham poradit, vyskusam nieco nove kludne :slight_smile: