Aku kavu mate najradsej?

Vidíš a ja to mám zase úplne naopak. Nikto mi nespraví takú dobrú kávu, ako si ju urobím ja sama :joy: Akože nasypať ju do kávovaru zvládne hocikto, ale to nie je všetko :smiley: Na kávovare mám rôzne nastavenia - silu kávy, veľkosť šálky, všetko, no a môj partner si to proste nevie zapamätať :smiley:

U nás je to naopak. Muž kávoholik, ja si dám len raz za čas a aj to malinkú :smiley:

Kavy od Coffeein - mate skusenost? Stoji za to objednat z tohto e-shopu?

Akurát tento týždeň som objednávala odtiaľ, ešte v ten deň balík odoslali, na druhý deň prišiel. Za mňa super. Ja som vášnivý kávičkár a stránku mi tiež taký jeden odporučil, on sa do kávy vyzná, tak som neváhala.

Teraz maju tieto dve novinky, objednala som len dnes, takze som velmi zvedava. Tesim sa, rada skusam nove chute. :heart:

U mňa vedie cappuccino :coffee:. Pri rannej kávičke si často pozerám aj novinky vo financiách a investovaní, celkom ma zaujalo investovanie do kryptomien.

ja si tiež kupujem tchibo :smiley: a občas si dam aj z mojej oblubenej kavarne č si pražia že si kupim 200 g :smiley: ale tchibo je pomer cena kvalita za mňa super

ja tiez objednavam z Coffeein uz dlhsie, som verny zakaznik, takze aj tieto uz mam doma :smiley: za mna asi najlepsie, ake som odtial objednala. ta sumatra je taka sladsia, trochu korenista - mne vyhovuje :slight_smile:

Aj ja mám rada takéto tóny v káve :slight_smile:

to su ake kavy, zrnkove? rada si necham poradit, vyskusam nieco nove kludne :slight_smile:

ja by som inu kavu ako zrnkovu ani nekupovala :smiley: a uprimne nechapem ludi, co si kupuju taku tu prachovu, ale tak 100 ludi - 100 chuti, vsak.
celkovo som si tak zvykla na kavovar a na cerstvu kavu, takze ak sa nachadzam niekde, kde takuto moznost nemam, tak si popravde radsej kavu ani nedam :rofl: viem, niekomu to mozno pride, ze som fajnova alebo co, ale takto to proste mam. uz nevypijem cokolvek.

Aká je prachová? To nie je tiež instantná, len tá jej jemnejšia verzia?

myslim, ze ano, ale nie som si uplne na 100% ista, pretoze to nekupujem :slight_smile: ale teda bohvie, co je to to jedno a to iste, len pomlete na prach.

Kvalitovo to bude určite to isté. Veď tam nemáš šajnu ani o tom, čo všetko v tom je, čo to obsahuje alebo odkiaľ to pochádza. Tam fakt nemôže byť o káve ani reč. Aj keď no nechcem moc hejtovať, pretože tiež som také zvykla kedysi piť :smiley:

…ja si teraz idem aktualne na tejto Káva - Nicaragua Jinotega | coffeein.sk … tie cokoladove a kakaove tony su tam fakt super :slight_smile:

Môžem sa spýtať, táto káva je skôr taká horká alebo sladšia? Nevyznám sa v tom.

vsak si pozri na stranke, maju tam info o tych kavach, pri kazdej je chutovy profil, datum prazenia, proste vsetko podstatne :wink: o kave viac v podstate vediet ani nepotrebujes. stranku maju prehladnu, takze tam nie je problem vyhladat si vsetko potrebne.

Ked sa niekto pyta, ci je kava horka alebo sladsia, tak to je vzdy tak trochu loteria, lebo ta chut kavy zalezi od roznych faktorov, napr. aj od toho, ako si ju doma zomelies :smiley: Ale teda vacsinou plati, ze ked ma kava ovocne alebo kakaove tony, tak je skor jemnejsia a nie taka trpka. :slight_smile:

tak ty znies ako riadna kavickarka :smiley: mna vzdy fascinovalo, ked niekto vie vela o kave :wink:

staci si nieco malo o nej precitat :slight_smile: tiez nie som neviem aky odbornik, ale zaujimam sa, resp. zaujima ma to. asi aj hlavne preto, ze ju pijem na litre a chuti mi :smiley: inak by som to asi az tak velmi neriesila.