Kavu pijem zasadne samotnu a cistu, inak si ju proste nedokazem vychutnat. Sladke lubim, ale nikdy to nekombinujem. ![]()
Tak kazdy to mame inac toto
A je to uplne v poriadku. Ale chapem, ze ak mas nejaku specialnu, ochutenu kavu a chces si proste vychutnat celkovo samotnu chut tej kavy, tak jasne, nema zmysel to zajedat keksikom. ![]()
to je pravda, najlepsie si tu kavu vychutnas proste samotnu. to bez debaty ![]()
Ja inak celkom obdivujem ludi, co ju piju nalacno, toto by som ja osobne teda nedala. Aj ked proste velakrat mam hroznu chut si ju dat hned rano po zobudeni, ale proste nie, viem, ze by mi bolo extremne zle. ![]()
To sa ani neodporúča piť ju nalačno, aj keby bola neviem aká kvalitná. Veľa ľudí takto začína svoj deň, ale tiež to tak nerobím, aj keď kávu milujem.
Ja sa najprv preberiem, naranajkujem a az ked mi vytravi, si ju dokazem naplno vychutnat ![]()
Ja kavu milujem, ale po 15 ju zasadne napriklad uz vobec nepijem. Treba si to vediet nastavit tak, aby bol tento napoj pre organizmus aj prospesny, nie ze ho budem pit bez rozmyslu, kedy mi pride na chut ![]()
Keď piješ kvalitnú kávu, tak to jednoznačne pre teba prospešné bude, s instantnou je to už o kúsok horšie.
Dnes ráno som prvýkrát skúšala túto Káva - Honduras Santa Rosa | coffeein.sk a nabudila ma hneď
Ale tak samozrejme záleží aj od spôsobu prípravy…