Aky krem na očne vrasky

poradite niekto velmi dobry krem na očne vrasky?

1 Like

S vráskami by som aj ja potrebovala pomôcť, poradiť, čo používate pri prvých vráskach? Nemala som s nimi problém alebo teda som to aspoň neregistrovala, ale posledné mesiace sa mi okolo očí vytvorilo viacero vrások a je mi z toho do plaču :frowning:

Mne vyskočili vrásky za posledné tri týždne a to teda hrozne. Ako fakt neviem, čo budem robiť, nechcem takto zostať

Dobrý deň,
Na vrásky by som vám vedela doporučit radu Zeitgart od nemeckej certifikovanej firmy LR.
Môžete sa mi ozvať na mail: alicatvrdalr@gmail.com

Kvetinik je to na nervičky, ten čas tak letí a už sa to aj na mne podpisuje :frowning:
Alica to je čo za kozmetiku? Nepočula som ešte o nej? Je možné ju dostať normálne v drogérii alebo nie?

to veru ani ja neviem aka je

Nemusí ti byť z toho do plaču, stačí, že niečo zmeníš a bude to lepšie. Kozmetikou sa dá starnutnie spomaliť :slight_smile: Ale je lepšie, keď je kozmetika prírodná, že zbytočne nebude dráždiť tvár. V drogérii kvalitnú kozmetiku tak ľahko asi nezoženieš, teda mne sa to nepodarilo a ja si objednávam cez internet už nejakú dobu a vyhovuje mi to. Aj kozmetika aj takéto nakupovanie :smiley:
Ty by si chcela len krém na vrásky okolo očí? Alebo celkovo na vrásky?

keď už začnú vrásky, tak treba k tomu prispôsobiť celú starostlivosť nielen popri očiach :wink:
@haniena v drogérii zoženieš rôzne značky, ale v prvom rade by malo byť to, aký krém čo obsahuje a nie kde to zoženieš :slight_smile:

a ty vieš čo by mal obsahovať takýto krém na vrásky okolo očí? vyznáš sa v tom?

Je viacero zloziek, ktore mozu pomoct s vraskami, treba citat ake zlozky na co su, naco je krem primarne urceny a podobne. Lebo napriklad kamoska si kupila nejaky krem, dala si ho k ociam a zacali ju oci stipat. A to by podla mna vobec nemalo byt :confused:

to vážne? :open_mouth: dúfam, že ho potom už ale ďalej nepoužívala. mne sa stalo niečo podobné raz ale s maskou na tvár, som si ju dala a začala ma strašne štípať celá tvár tak som ju hneď dala dole a umyla si tvár a odvtedy si dávam veľký pozor. a ty používaš aký krém teraz?

Toto je dôvod prečo je dobré pozerať zloženie. Kedysi som sa ja dala zlákať na reklamu, na to čo som v telke videla rôzne krémy a neriešila som, čo obsahujú, ale skôr na to aké majú balenie a podobne a to bolo celé zle, to som nemala robiť, lebo to nie je cesta.
Ale dobré je, že pleť ti dá hneď najavo, že niečo nie je v poriadku, ešteže moja pleť je v pohode už pomaly tri roky :smiley: Používam radu na vrásky, lebo vek sa už začal na mne podpisovať :smiley:

len to je to, že tiež nevieš nikdy, že čo ti sadne vieš ako. musíš veľa aj skúšať ale tiež dúfam, že si už nájdem nejakú kombináciu kozmetiky, ktorá bude pre moju pleť prospešná a bude to na nej aj vidieť

len veľa skúšania môže tiež problémy narobiť, dobré si musíme rozmyslieť, čo vyskúšame, nech to neni také, že hlava nehlava :wink:
moja mamina tá používa tento očný krém https://www.annemarieborlind.sk/prirodna-kozmetika/detail/535/naturoyale-system-biolifting-zrela-plet-naturoyale-system-biolifting-ocny-krem-15ml :wink: prvýkrát som jej ho ja kúpila, keď mala narodeniny a odvtedy si ho už aj sama objednáva, používam túto značku už nejaký ten čas a chcela som mamine vtedy urobiť radosť a myslím, že sa mi to podarilo :wink: ale ako tu už niekto písal nie je to len o tom, že vrásky okolo očí, ale celkovo :wink:

Martinula niekedy stačí niečo ukázať, nejaký ten smer a ono to potom ide.

Tá moja tiež sa dnes oveľa viac o seba stará ako v mládi. Neraz sme sa o tom rozprávali, často aj priznáva, že kopu vecí zanedbala.

hej presne toho som sa aj bála lebo mám kamošku kozmetičku a tá mi hovorila, že keď kozmetiku príliš často striedaš, že pri niečom nevydržíš dlhšie, tak to môže aj ublížiť. ale vieš keď každý čaká, že mu kozmetika pomôže po prvom použití… tento sa dá použiť aj na ústne kontúry? :open_mouth: to musím vyskúšať

Ides to skusat? Ides si to objednat? Lebo aj mna to zaujalo :open_mouth:
Uz som tuto znacku videla viackrat, ale nepozerala som, co vsetko maju a teraz vidim, ze som asi aj chybu urobila :slight_smile:

za mna jednoznačne opunciovy olej. Najlepši na svete!

@Dalja789 je podla teba toto dostatocna starostlivost o plet uz v pokrocilom veku? Kedy uz vrasky su vyraznejsie a vo vacsom pocte?? :slight_smile:
@kreolla na zaklade toho, co som si tu ja precitala, tak som si hned objednala ocny krem a este aj serum z tej istej rady, rozhodla som sa to vyskusat, predsa len za to nic nedam a podla zlozenia to vyzera dobre. Zaciatkom tyzdna som si to cez ten eshop objednala a uz to mam aj doma.

áno, tak vrásky okolo očí sú medzi prvými čo sa objavujú, aj ja ich už mám pomerne dlho tak to vyskúšam, veď nič za to nedám. ak to zaberie tak budem aspoň krajšia :smiley: