AnneMarie Börlind - Skúsenosti

Ahojte - rada by som sa informovala, či máte skúsenosti s touto kozmetikou. Narazila som na ňu náhodou, keď som hľadala niečo na moju suchú pleť. Podľa toho, čo som sa dočítala by to mala byť prírodná kozmetika, ale nič viac o tom neviem. Preto ak žienky niektorá niečo z tejto značky používate bola by som rada, keby ste mi dali info, či je táto kozmetika účinná a aké máte skúsenosti. Vopred ďakujeeeem. :slight_smile:

o tejto kozmetike som osobne este nepocula, avsak tiez by som chcela prejst na prirodnu kozmetiku. Avsak v tychto veciach sa zatial stracam. Nemala som doposial nejake problemy s pletou avsak mam pocit, ze cim viac sa o nu staram tym je to horsie a neviem prist na to, ze kde je kamen urazu. Uvazovala som nad tym, ci v zlozeni kozmetiky, ktoru pouzivam ci nie su nejake zlozky, ktore by mi mohli skodit, ale po pravde som jelen z toho, co by kozmetika mala alebo nemala obsahovat. :frowning:

este si o nej nepocula?..ja pouzivam tuto kozmetiku uz nieco vyse roka…taktiez som si presla tym, co aj vy obe popisujete…ze neviete akym smerom sa vybrat a podobne…avsak mne pomohla rada jednej kamaratky, ktora mi povedala, ze nech sa zameriavam na zlozenie…zacala som sa viac venovat citaniu zlozenia a jeden den som mala taky, ze som sa zavrela v kupelni, citala som si zlozenie vsetkeho, co som pouzivala a putovalo to do kosa…pretoze tolko chemie som pouzivala, ze teraz mi je zle, ked si na to len spomeniem…

napisala si ze by to mala byt prirodna kozmetika. Nie ze mala by byt ale ANNEMARIE BÖRLIND je prirodna kozmetika ktore obsahuje prirodne zlozky ktore pleti prospievaju a co je pre mna velmi podstatne tak tato kozmetika moju plet hydratuje a konecne sa nemusim trapit nejakymi suchymi mapami na mojej pleti ktore ma roky trapili

zalezi aj od toho ako sa o nu staras. Vsetko treba s mierou. Najma pri kozmetike z vlastnej skusenosti ti mozem povedat, ze je velmi podstatne aby si dbala na zlozenie. Mne dlho chemia v kozmetike nic nerobila, ale cim dlhsie som ju pouzivala, tym viac to islo s mojou pletou dolu vodou. Dlho som nechapala ako to je mozne, no odvtedy uz pozeram na zlozenie a je pre mna dolezite najma to aby obsahovala kozmetika vsetko prirodne.

Mne túto kozmetiku doporučila moja kozmetička. Do vtedy som sa s ňou ani nestretla, no musím sa priznať, že mi s mojou pleťou veľmi pomohla. Mám ju mastnú a aknóznu. Dlho som sa s ňou trápila, no pri používaní tejto kozmetiky som na nej zbadala viditeľné zlepšenia hlavne, čo sa toho aké týka.

Trocha ste ma prekvapili dievcata. Ja o tejto kozmetike pocujem prvy krat. to je nejaka novinka na trhu alebo som ju zatial nejak obchadzala. v obchodoch som sa snou teda nestretla. Da sa kupit aj v normalnych drogeriach alebo nie?

@helenita clovek si mnohokrat ani neuvedomi ako zle robi svojej pleti pokym ho na to niekto neupozorni co?
@Ejvinta nepovedala by som ze je to novinka na trhu uz nejake tie roky na trhu tato kozmetika je len nie je dostupna bezne napriklad v drogeriach tak mozno preto si sa s nou este nestretla ANNEMARIE BÖRLIND sa da kupit bud cez internet alebo potom prostrednictvom nejakych kozmetickych salonov len ako som napisala ze nejakych nezozenies ju v kazdom ale myslim ze aj tak je jednoduchsie objednat cez internet a pride ti rovno domov

@silvusicek Ahoj - tiež by som chcela prejsť. Aby sa moja pleť upravila. Lebo suchá pleť mi spôsobuje dosť veľké problémy a mám pocit, že je to s používaním kozmetiky, ktorú normálne som doposiaľ používala čoraz horšie a horšie.
@Ninike Ahoj - nie nepočula. Už takú dobu? Ako to, že som sa o nej dozvedela ja až pred nedávnom? Asi to bolo tým, že som dosť tieto veci zanedbávala a neriešila. No teraz by som bola rada, keby som sa tých šupiniek a celkovo suchej pleti zbavila.

@emanna Ahoj - podľa toho, čo píšeš mám pocit, že ty toto riešiš cez internet hej? Môžeš mi napísať, že cez akú stránku alebo ako sa dá k tejto kozmetike cez net dostať? Nerozumiem avšak tomu, že prečo sa nedá zohnať v normálnych drogériách alebo tak. Čítala som, že aj ty si mala problémy so scuhými mapami po tvári. Po akom čase ti tie mapy začali miznúť? Z čoho si myslíš, že sa ti začali tvoriť? Ďakujem.

presne ako pises, podobne. Uz som si povedala, ze nebudem uz nic nejako pouzivat len vodu. Avsak sa to neda to furt vidim, ze mojej pleti nieco chyba a nechcem si zase kupit cokolvek a potom sa zase trapit ak sa moja plet nejako viac zhorsi alebo nieco take. Kiezby som vedela ako bude plet reagovat na kozmetiku predtym jak si ju kupim :open_mouth:

Tak to hej. Normalne si ma na nu nabachmacila a neviem, ci si k tomu vecer nesadnem a neskusim ju pozriet na internete a rovno by som si aj nieco objednala. Prichadza leto a veru nieco viac by sa mi zislo ako len ta obycajna voda a mydlo. S cim by som mala zacat?

@katika64 ano, cez tuto stranku si objednavam AnneMarie Borlind kozmetiku http://www.assay.sk/ :slight_smile:
Neda sa to zohnat normalne v drogerii, pretoze to nie je daka obycajska kozmetika. Ale je to kvalitna prirodna kozmetika. Neviem z coho zacali a uz neriesim podstatne je, ze sa mi zacali stracat. Po mesiaci asi zacali miznut.
@Ejvinta s cim by si mala zacat? V prvom rade si myslim, ze zakladna starostlivost. Kremy. Cistiaca kozmetika. Myslim, ze takto treba najskor zacat. Od zakladov.

toto ti povedat neviem, asi si sa malo zaujimala o tieto veci, ako som ti napisala ja uz pomerne dlho ju pouzivam…ked sa chce clovek dostat k tymto veciam, tak sa musi tomu trosku viac aj povenovat…bez toho to nejde…dostala si tu ako pozeram link, ked najdes kozmetiku…myslim, ze vdaka nech by si sa mohla tychto problemov zbavit…viem, ze dost dokazu obmedzovat najma v beznom zivote…

ahoj katka, urcite chod do nej. ja ju pouzivam dlhodobo, mam velmi rada tuto radu.

skus si kupit najvprv vzorky.

ja pouzivam velmi rada denny krem a to serum, nocny krem je fajn, ale denny je lepsi pre mna. pre referenciu, mam atopicku, ekzematoznu, extremne suchu pokozku a vyhovuje mi. teraz mam horsie obdobie, cize si AB nedavam, ale inak 90% roka uplne v pohode.

nie, iba cez internet. skus nejaku vzorku, je to drahsie, lebo to neobsahuje ziadne chemikalie a je to certifikovana nemecka kozmetika s myslim asi 50 rocnou tradiciou. podla mna je ovela lepsia ako vacsia high end produktov, ale kazdemu sedi nieco ine.

nie je pravda, že len cez internet sa dá kozmetika ANNEMARIE BÖRLIND objednať… ja ju používam už nejakú dobu, už si ju cez internet objednávam aj ja, ale na začiatku jak som ju začala používať, tak mi kamoška nosila od svojej kozmetičky, čo som potrebovala a chcela… :slight_smile:

1 Like

Dakujem ti velmi pekne za taketo infosky. Mozno je teda ozaj vyskusam, vsak za to nic nedam

1 Like

@silvusicek Ahoj - vodu som aj ja skúšala. Lenže to mám zase neustále pocit, že mám pleť nie moc čistú, jak keby furt na nej niečo bolo neviem. Som z toho nesvoja. Nemôžem to nechať len takto. Toto sú veci, ktoré ovplyvniť nevieme, ale keď bude prírodná, tak by to nemal byť problém. Teda dúfam.
@emanna Ahoj - ďakujem ti za link, ďakujem ti za radu. Pozerala som si už tú stránku a z toho, čo si mi popísala som zatiaľ rozhodnutá, že túto kozmetiku vyskúšam. Mesiac je veľmi fajn vyhliadka.

@Ninike Ahoj - dokážu dokážu, preto som to začala riešiť a dúfam, že už za nejaký čas si na tieto problémy ani len nespomeniem.
@Rezik Ahoj - ďakujem :slight_smile: potešila si. Máme problémy rovnaké asi viaceré. Pozriem si aj ten link, čo si mi ty hodila, konkrétne tie produkty. Sadnem si nad to cez víkend a niečo vyberiem :heart_decoration: