AnneMarie Börlind - Skúsenosti

kozmetiku AnneMarie Börlind používam už dlhšiu dobu, konkrétne produkty AQUANATURE, sú skvelé na hydratáciu :heart: :love_letter:

Pouzivas celu kozmetiku tejto znacky? Mam na mysli, od kremov, cez masky, az po nejaku dekorativnu kozmetiku? Alebo pouzivat, len tie produkty z tej rady a tam to konci? Chcela by som vediet, ci je potrebne aby krem a potom nasledne nejaka ta dekorativna kozmetika boli jednej znacky alebo to vobec nie je nutne?

celú celú, od krémov, až cez rôzne séra a podobne až po masky, bez toho si to už ani len neviem predstaviť, tak som si na to zvykla najmä, keď vidím pokroky, keď vidím ako na to moja pleť reaguje :wink:
z tej rady a plus to ešte dopĺňam :slight_smile: no je dobré, keď to je jednej značky pretože to pekne do seba zapadne nemalo by zmysel používať prírodnú kozmetiku, že krémiky a tak a na to dať make up plný chémie :slight_smile:

Lenže sú aj prírodné make upy, špirály a tak? Alebo to je potrebné si pri tom pozerať nejakú inú značku? O tomto som už počula, ale nevenovala som nikdy nejako pozornosť prírodnej kozmetike a nejakým bio veciam alebo akoby som to mala nazvať. Preto sa pýtam, že ako je to s maľovatkami ako takými predsa len aj taká lícenka alebo tak neviem si predstaviť, či by to mohlo byť prírodné :wink:

Myslis, ze to ma lepsie ucinky, ak sa pouziva len jedna znacka. Ja si momentalne hladam tu svoju, ktorou by som chcela zasobit svoju plet. Nemavala som s nou nejako si problemy, no v poslednej dobe vidim, ze sa jej kvalita nejak zhorsila a bnechcem cakat, kym to bude este horsie. Tak vravis, ze po nej vidis nejake zlepsenia?

to sa tesim, ze si sa takto rozhodla…ako som ti pisala ja pouzivam dlhsiu dobu uz ANNEMARIE BORLIND a nemenila by som…dufam, ze v tvojom pripade to bude podobne…ked sa na to das… :slight_smile: …mne sadol system alebo akoby som to povedala ENERGYNATURE, pouzivam aj denny krem, aj nocny a najma chladiaci pletovy gel, to je moja srdcovka!.. :slight_smile:

nie, že myslím, vidím to, je iné, keď tá pleť dostáva všetko prírodné a je obohacovaná o rôzne vitamíny a podobne akoby som si mala dávať napríklad prírodný krém a napríklad masku by som používala nejakú čo nie je prírodná a obsahuje mnoho chemikálii, to by som si nič nepomohla, to potom by som ani ten prírodný krém nemusela používať, rozumieš mi? vidím veľké zlepšenia, predtým som mala s hydratáciou veľké problémy, teraz už nie :wink:

To znie zaujimavo. Ako musim sa priznat, ze som si dteraz nejak nedavala moc pozor na to, co si patlam na tvar a zjavne sa mi to v poslednej dobe vypomstilo. co si myslis, ze by bolo najvodnejsie si od nich na zaciatok zadovazit?

PODSTATNE JE - ake mas problemy az potom od toho sa vies odrazit ze co zacat pouzivat. Ci mas plet suchu alebo naopak mastnu. Ci mas citlivu. Ci mas nejake problemy napriklad s akne alebo s ekzemami alebo s vraskami. Podla vsetkych tychto veci by si si mala vyberat co bude pre teba vhodne aby ti to sadlo.

Hlavne sa mi zhorsla plet, co sa akne tyka a zmastnela mi dost. To som pred nejakym casom nemavala. Ak si na tvar nedam nic, no je to hrozne, ale nie az tak ako ked si na nu dam nejaku kozmetiku. No len vodou to asi nepojde, ze?

ja používam AQUANATURE od ANNEMARIE BÖRLIND, toto je určené predovšetkým na hydratáciu, čiže to asi moc pre teba nebude, ale pozri si stránku http://www.assay.sk/, tam nájdeš všetky produkty a myslím, že v pohode by si si tam vedela nájsť aj niečo na tie problémy, ktoré ťa trápia :slight_smile:

Celkom ma zaujala táto téma a som rada, že si aspoň ty priložila aj stránku, kde sa bude dať nájsť. Skúsim si pri to sadnúť a popozerať, či by sa tam aj pre mňa niečo nenašlo :slight_smile: Ďakujem

VODA - to nie je vhodne riesenie. Pretoze to ti nijako pri tvojom probleme nepomoze. Ked su taketo problemy tak treba zakrocit razne a co najskor. Tiez som myslela ze voda je fajn ale tvoje problemy nezmiznu len tak vdaka nej. Ja som teraz pouzivam ANNEMARIE BORLIND PURIFYING CARE a konecne vidim tie zmeny.

ja som o tento značke eŠte nepočula… používam väčšinu produktov z rád Nuxe kozmetiky, majú veľa produktov Bio (napr. veľmi mi vyhovuje pleťová voda https://www.notino.sk/bio-beaute-by-nuxe/cleansing/ )

Dakujem ti za rady. Nakoniec som sa rozhodla, pozrela si stranku a uz som si aj objednala. Nasla som podla popisu seriu, ktora by mala byt pre moju plet, tak uz len cakam na balicek. Velmi sa tesim, ake bude mat ucinky, potom napisem :slight_smile:

Ak ste si už niekto odtiaľ objednávali, mali prosím Vás všetko na sklade? A koľko asi tak trvalo, kým balíček prišiel. Sestra bude mať narodeniny a keďže má ako také problémy s pleťou, tak ma napadlo, že by to bol možno aj celkom dobrý tip na darček. Čo poviete, čo by som jej mala objednať?

PRIRODNA KOZMETIKA - respektive jej pouzivanie nie je len o tom, ze pouzivam akurat tak prirodnu pletovu vodu, ale ostatnu kozmetiku aj dekorativnu pouzivam taku, ktora je plna chemie. Ja napriklad som vobec doposial nepocula o tej znacke o ktorej ty pises. :wink: Ale ved nevadi, podstatne je, ze ja som si uz nasla to co sedi mojej pleti. :slight_smile:
BLOOBIE - aku seriu si si nakoniec od ANNEMARIE BORLIND objednala? Za par dni by si to mala mat doma.

mas na mysli, z tejto stranky? http://www.assay.sk/? objednavam si z tade pravidelne a este sa mi nestalo, ze by nemali nieco, co by som aktualne chcela alebo potrebovala :slight_smile: ved ked si pozries stranku, tak tam budes vidiet, ci to maju ci nie :slight_smile: ide aj o to ake problemy s pletou ma, aby si jej nekupila nieco, co nepotrebuje vies? napriklad ty jej kupit na mastnu plet a pritom ma suchu, o tomto by bolo fajn sa s nou pozhovarat :wink:

Objednala som si seriu PURIFYING CARE. V pondelok by mi mal balicek prist, tak sa uz moc tesim a som zvedava. Ocakavam od nej, ze uz bude konecne ta prava, co by bolo super. Zatial som siahla po cistiacom gély, toneri a maske - nech uz to je ako tak komplet.

Hej hej, myslela som tú stránku. Už som skúšala sondovať a v podstate nemá nič poriadneho na čistenie pleti. Keď som sa na jej tvár pozrela bližšie, tak mi prišla taká zmiešaná. Prakticky to aj bolo vidno, takže niečo na takú pleť.