Neostáva ti po ňom pokožka taká lepkavá? Keďže je to gél? Ja som totižto skoro s každým gélovým prípravkom taký problém mala
to by zaujímalo aj mňa keďže už som o tej to značke čo to počula a celkom ma zaujala, len chcela by som sa popytať na pár vecí niekoho, kto ju už nejakú tú dobu používa
Co by si priamo potrebovala vediet?
mna by zaujimalo ci sa da normalne kupit aj v obchode alebo v lekarni a ci je vhodna aj na taku ekzemovitu plet
najviac by som asi potrebovala poradiť s tým akú radu by som mala používať aby bola vhodná na moju pleť
Kvetinik.kardi
Nie nie. Nie je to lepkavé, práveže také príjemné, ani neviem k čomu by som to prirovnala. Je to také osvieženie pre pleť. Keby to bolo také lepkavé, tak to nebudem používať, to zase by mi moc po chuti nebolo
paulii
Kľudne sa pýtaj, ak budem vedieť ti pomôcť, tak ti rada poradím, používam ju a výhrady nemám
viliana
Dá sa v niektorých kozmetických salónoch kúpiť, ale ja objednávam cez internet, môžem ti pridať aj eshop, že cez ktorý. A je to bez problémov, lebo večer keď prídem domov tak si sadnem v kľude pozriem ponuku a objednám, čo potrebujem. A cca dva dni a už mi volá kuriér, že balíček doniesol, takže sedí mi to aj po tejto stránke, že rýchlosti dodania
dakujem vedela by si mi teda poradit, ze ake produkty si vybrat ked mam problem s velmi suchou pletou ale zaroven aj aknoznou? nemam vyrazky stale ale sem tam sa mi spravit taka bolava na brade alebo na cele. maju nieco na taketo problemy?
toto co pises nevyzera ako akne v pravom slovazmysle, nevsimla si si, ci to nema nahodou spojenie so stravou? ze po cokolade alebo tak?
baby používať niektorá od nich make-up? sedí vám odtieň podľa obrázka? ktorý je dobrý?
Skúšali ste pleťovú masku? Pomohlo mi to, keď som bol tínedžer a trpel som suchou pokožkou a akné. https://makeup.sk/categorys/24088/ - tu niektoré nájdete a prečítate si o nich viac. Som taká šťastná, že už nemám problémy s pleťou.