AUGMENTÁCIA - zväčšenie prsníkov silikónovými implantátmi

Ahojky Ava, ano do Pezinka operuje aj tam.
Práve odchádzam tak ahojte…:DDDDDDDD

Opatruj sa, nech je všetko ako má byť, Micka!

ahojte baby.Velmi by som potrebovala poradit,mam 22rokov,vysku 168cm a vahu cca 53kg.Nikdy som nemala velke prsia,ale pred rokom som strasne schudla a sice sa mi podarilo pribrat naspat,na prsiach ani centimeter,dokonca mam niekedy pocit,ze mam brucho vacsie ako prsia :frowning: je to strasne.Preto by som si aj ja chcela dat spravit silikony,viem,ze by som bola s nimi stastnejsia,ako priatel mi nikdy nepovedal nic na moje prsia,ale ked som mu povedala,ze by som si chcela dat spravit silikony neodhovaral ma…chcela by som ist do BB,lebo to mam najblizsie,mam dve zname jedna bola v BB stali ju este vtedy dokopy 60tis korun a este jedna znama bola v BA a ju stali 120tisic korun,nechapem preco?ja by som si mohla dovolit dat za ne okolo 2000eur.Prosim poradte mi

ja som bola u doktora ocenasa a som nadmieru spokojna ,uzasny pristup aj sa mi to krasne hoji.mam 3 tyzden po operacii a citim sa vyborne mam rocnu dcerku a nosim ju aj na rukach a v pohode.drzim paste

Ahoj Lanka. Mňa čaká opka v stredu 24.3. v B.B. u Dr.Červeňa. Dokopy ma to stálo 2360eur, bude mi dávať slzičkové anatomické impolantáty. Tie sú zhruba o 270eur drahšie, ako polgulové. On Ti na konzultácií poradí, ktoré sú pre teba vhodné. Za konzultáciu nič nedáš, treba sa objednať, ale nečaká sa dlho. Ja som bola veľmi milo prekvapená milým a nadmieru profesionálnym prístupom. Tak do toho. Dám vedieť, ako som dopadla ja. Pa.

AHoj. Ja som bola lyžovať pred op,na opku idem túto stredu. Ale dúfam, že po 6 týždňoch - ako mi to dr. povedal,ak bude všetko ok budem môcť začať cvičiť. Určite nie ťažké váhy na vrchnú časť tela ale zadok a nohy by mali byť v pohode.Dám vedieť, či sa mi to podarilo.

Ahojte baby tak som doma.Včera sa mi nachcelo pisat. Všetko prebehlo v poriadku. Po opke som myslela že tá bolest asi ani neprestane ale fakt mali pravdu, zo dna na den je to lepšie. Dnes ráno som aj synátorovi urobila desiatu. Snažím sa :))) byt v pohybe ale ked telo si povie že stačí tak postel to istí. Pána doktora možem len pochválit je fakt super a má aj velmi dobrý personál. Sestričky boli milučke a taký prístup ku pacientom by mal bit vsade. Super pán doktor :DDDDDD vzdavam hold. Takže ja som si svoj sen splnila a ako sa hovorí pre krásu treba niečo vydržať. Baby všetkým vám prajem aby vam všetko dobre dopadlo a skoré uzdravenie.

TAK SOM RADA ZA TEBA ZE JE TO VSE OK, ja som sa po ždni uz citila ovela lepsie-sama sa sprchovala atd…Mam to pod sval ulozene-gulaty tvar-stredny profil velkost 350ml.
Som spokojna ale mohla som si to dat ja vacsie kedze mam vysku 177, tka to je mi troska luto…ale sak su asi take akurat-ako prirodzene…prve dni s ami zdali krasne-len potom akoby odpuchli a troska asa zmensili este…takze tak…Sak mi posli tvoj mail-tak ti poslem foto a vymenime si nazory a tak…ak chces teda…Tak i ich uzivaaaj, aj ja budem!usmievava@seznam.cz

Micka, teším sa, že si spokojná, ako dlho si bola na klinike a ako dlho zostaneš doma, kým pôjdeš do práce? Čo si užívala proti bolesti? Nech už jej je stále len menej a Ty nech si len zdravá a krásna.

Ahojky ava na klinike som bola 24 hod proti bolesti ale to fakt málo užívam Flector alebo ibalgin. Do práce sa chystám ak bude všetko oki na buduci týždeň.

ahoj no to je skvelee ja som uz 24 den po operke a je mi super uz mozem spat konecne aj na boku cely chrbat ma nenormalne boli.ale stoji to za to ja mam anatomicke vlozene pod sval 405.su take akurad dnes som si skusala letne veci s vystrihom a bola som v uzase konecne sa mozem sama na seba pozriet a povedat ze vyzeram skvele.aj mne sa zda ze trosku zmensili ale neboj este ked si das podprsenku tak budu vyborne.a chlapci od teba nebudu moct oci odtrhnut.Napr.moj priatel sa ich az boji…hihi.tak poslielam moj mail katyastend@centrum.sk.len ma jeduje ze sa este tyzden nemozem sprchovat.tak pa a setri sa.

VDAKA Micka! Kedy sa chystas vyberat stehy, ozaj a kolko ml mas a akym sposobom vlozene implantaty? Co Tvoja rodinka a syn, podporuju Ta a suhlasili s Tvojim rozhodnutim, alebo si musela bojovat? Nuz a co Tvoj momentalny stav, ako sa mas po takmer tyzdni od OP?
Inac vdaka, ze pomahas svojimi skusenostami a informaciami inym :slight_smile:

Ahojky Ava, stehy budeme vyberať v stredu v BB, doktor mi to vkladal cez pazuchy a veľkosť 350. Doma je to oki synátor je ešte len prvák tak ho s tým nezaťažujem.Bolo to moje rozhodnutie a rodinke neostalo nič ine len ho rešpektovat :DD
Včera som si konečne umyla vlasy zvladla som to sama. No a moj stav pravý prsník ešte bolí mala som opuch ale ten už zliezol a dava sa to do normalu. Myslím si že to aj tak zvladam celkom dobre poznam baby ktoré sa týždeň bez pomoci ani nepohli. Baby nevahajte tá bolest za zo stojí. :DDDDDDD

Tak dievčatá mám to za sebou. Čakala som oveľa horšie bolesti, ale je to úplne v pohode. Dúfam, že sa to bude už len zlepšovať. Držím všetkým budúcim prsnatým babám veľa šťastia a málo bolesti. Papa

ahoj zuzana,ja s tym osobnu skusenost nemam ale moja svagrina si to dala urobit cca 5rokov do zadu ma to super,vsetci si mysleli ze ma silikony a aj ked schudla ci pribrala tak jej tie prsia drzia tvar.odporucam ona to ma prichitene takou "tycinkou"ktora ma po bokoch ostne a tie jej vlastne drzia tie prsia zdvihnute,dala by som si to aj ja ale ja nemam takmer ziadne prsia takze mne nema co zodvihnut…:)ak budes chciet vediet nieco blizsie tak napis a dam vediet…s pozdravom denisa

Kristinka, ako sa mas po OP? Vsetko ok?

Micka, vdaka! Si jednoducho odvazna a mas guraz, synator bude na Teba pysny :slight_smile:
Este by ma zaujimalo, ci si mala dreny, asi nie, vsak?

Kristinka, fakt boli bolesti v pohode? Viacere tu pisali o ukrutnej bolesti, ako sa hybes teraz? Uz zvladas sama domacnost? Ako Tvoje dievcata, co malicka, pochopila, ze ju nemozes dvihat, ako si to vyriesila?

Ahojček Ava, nie dreny som nemala. Včera som už aj šoferovala sa teším.

Všetko ok. Čakala som oveľa horší priebeh. Bolesti aspoň u mňa sa dajú vydržať.Včera sme boli s dcérou už aj v kine. Keď sa viac ponamáham, tak cítim ranu na pravej strane,ale dá sa to vydržať. Trochu mi prekáža spanie na chrbte. Už máš termín?