AUGMENTÁCIA - zväčšenie prsníkov silikónovými implantátmi

U koho si bola?

Simonka, predoperacne vysetrenia si si robila kde?

ahoj maria, tak ja som po opke 2 týždne a ešte ma stále sem tam pichne v prsniku, ale vôbec to neriešim, všimla som si, že najčastejšie sa to objaví po nejakoom namáhavom pohybe ale bude to stále lepšie.ja som si po operácii už na tretí den umývala sama vlasy a priznám sa, že som čakala ovela väčšie bolesti.Ten týžden si kludne dávaj lieky proti bolesti, potom to postupne ustúpi, Pre mna je najhoršie to spanie na chrbte, inak s tým nemám vôbec problém:))

ahoj slávka, tu čítam, že ideš na operáciu v apríli, tak držím palce:))ja som bola pred dvoma týždňami, práve včera mi dával doktor dole leukoplasty a zhodnotil, že všetko je v najlepšom poriadku, tak sa teším:))ja mám cca tých 164 cm a 52kg, takže skoro ako ty a mne dával doktor 325ml pod sval anatomické a sú akurát velmi pekné, obvod cez prsia mám teraz 91 cm, pred tým som tam nemala skoro vôbec nič, prvé dni ma samozrejme ťažili, ale teraz ich už vnímam ako svoje. Možno ťa trošku ukľudním, tu čítam od všetkých báb, že to hrozne bolí, ale mňa to bolelo také 2 dni a potom som na tretí den normálne doma fungovala, verila, umývala si vlasy atď, je pravda, že som bola viac unavená ako inokedy, ale to je normálne:))

karin, určite by som ti odporučila dr. tršku, je úžasný, má super prístup a odvedie perfektnú prácu, som 2 týždne po a som velmi spokojná:))

Ahoj,prečítala som si tvoj príspevok a normálne som sa zháčila či som to nepísala ja…presne toto sa stalo aj mne pred 12 rokmi,dala som si urobiť prsia Koštálovi a dopadlo to skoro presne takto.Implantáty pod žľazu,rezy urobené ako keby to robil prvýkrát nejaký účeň veľké a dokonca ešte aj dva centimetre nad prsníkovou ryhou.no hrôza.tak ako ty aj mne sa rez na jednom prsníku zapálil,vytekal z neho hnis,dokonca ma museli znovu hospitalizovať v Ružinove.Teraz po 12 rokoch mám už prsia od neho ako černoška,podotýkam,že už po 5 rokoch boli totálne ovisnuté.Myslím si,že tento doktor v živote asi nezvačšoval prsia ,byby dávajte si naňho pozor, lebo dopadnete ako ja…

zdravim, boli ste niektora na zvacsenie prs v Martinskej fakultnej nemocnici? Ak ano, ake mate skusenosti? Dakujem a prajem vsetko najlepsie

Tie bolesti su normalne…ja mam tiez 4 den po tom!!! Akurat som si na nete citala nejake clanky…malatnost, oslabenie a obmedzeny pohyb…minimalne 2 tyzdne bez prace…tak to tam bolo…ja mam tiez pichanie a rezanie v lavom prsniku…volala som aj lekarke, vraj je to normalne…takto ma ubezpecovala…TAK ALE PRE KRASU SA TRI, TAK SA VRAVI…TAK HADAM ZE SI TOTO PREZIJEME A BUDE DOBRE…PEKNY DNIK

Nemyslim si ze je to pravda, ja som bola na sukromnej klinike a bolo to tam dobre vybavene a nadherne izby a vsetci milucki a dost profesionalni…

Otazocka, ako ti davali dole tu special podprdu-a ja to mam oblepene…je to bolestive??.. Inak nosis ju stale tu podprsenku?..Ja to mam tiez pod sval, a naozaj aj ja som si predstavovala vecsie bolesti…len ma zaskakuje-pichlava boles v lavom prsniku-aj tu ruku mam slabsiu…a taky nejaky nizky tlak ci malatnost…ale hadam to nieje nic nezvykle…hmmm, ak tak mi napis na mail usmievava@seznam.cz …

v sanatoriu mas lepsiu starostlivost jednoznacne a vacsi luxus, kdezto v nemocnici mozes byt s hocikym na izbe a sestricka ta nebude kazdych 30minut kontrolovat ze ci si ok, aj ceny su odlisne - jedna baba bola u toho isteho lekara ako ja s tym ze platila zhruba o 15 000 menej ked nie viac len preto ze bola v nemocnici a ja v sanatoriu. co sa tyka vybavenia take sanatorium ma urcite lepsie a novsie zariadenia ako v nemocnici, cele je to ale vsak vec nazoru, ja som bola a stale som spokojna s tym kde som bola.

dakujem CATY velmi si mi pomohla uz mam 2 tyzdne po operacii a uz mi je omnoho lepsie v cera som bola uz aj v praci robim casnicku moc som sa nenamahala kolega robil vsetko zamna tak to bolo v pohode.a o tom pichani pri prsniku tiez ma väcsinou pichalo len pri lavom vobec neviem preco mamina mi povedala ze mozno preto ze tam mame srdiecko.a uz spavas na boku ja by som strasne chcela ale bojim sa zajtra idem na vyberanie stehov dufam ze to nebude boliet ale s porovnanim co som si vytrpela to bude asi malina.a si spokojna videla si si ich.ja sa neviem na ne vynadivat konecne som sama zo sebou spokojna.drzim palce nech si zdrava a nech si sama sebe krasna.pa

dakujem a to umyvanie vlaskov to ti vzdavam hold lebo ja som si vyse tyzdna sama vlasy neumyla vlastne dnes prvy den nechcela som moc experimentovat dnes uz som 2 tyzden po operke a je mi lepsie.Si velmi mila ze si mi odpisala.tak pa a nech si zdrava a hlavne spokojna.

Ahoj Kika, viem ze pisem neskoro, uz som mala reagovat asi skor na teba…nevuiem ci sem este chdis. Prejdem k veci. Ja idem na opku dr. Cervenovi 19.4. a mam ten isty problem co ty. Dcerka bude mat vtedy 16mesiacov. Ona by sa stale len nosila na rukach a mojkala. Mne je az do revu, ked si predstavim ze ju nebudem moct dvihat 6tyzdnov. Dufam, ze to nenarusi puto medzi nami. Neviem to presne popisat. Ale je mi jej luto. Ja som si to az teraz udedomila, ze jedna vec je ze po 10dnoch zena moze ist do prace a fungovat, ale ine je starat sa o dietatko. Ved len do kocika ju musim denne vylozit a zlozit niekolko krat. Manzel mi moze pomahat dva tyzdne ale potom neviem co bude. Prosim ta. Ak sem este nakuknes. Napis mi ako si to zvladla…

Ahojte baby tak mňa to čaká túto sobotu. Bude mi to robiť Červeň v Pezinku. Dúfam že všetko dobre dopadne. Potom Vám napíšem. Držte palčeky :DDDDDDD

Ahoj Zuzi. Môj termín sa blíži, takže sa už trošku aj bojím. Tiež bude mať manžel tri dni dovolenku a potom príde na týždeň mamina. Chcela by som sa rýchlo zmobilizovať kvôli babám. Tá staršia má 5 to je v pohode.Ale tá menšia, to bude drina. Boli sme teraz na 5 dní lyžovať bez detí a od kedy sme sa vrátili, malá je v kuse pri mne. Určite napíšem ako to dopadlo. Maj sa pekne.

ahoj kika, mne vlastne manzel bude s dcerkou tyzden a potom mama par dni, ale ja si to fakt neviem predstavit :-/. Bude to asi tazke. Vazne sa nebojim samotnej operacie tak, ako toho ako rychlo budem schopna postarat sa o malu.Drzim ti palce vsetky co mam nech si cim skor fit. Ja si myslim, ze akonahle budeme citit ze nas to neboli to nutne vylozenie do kocika by sme mohli zvladnut…dufam…som zvedava aj co ti povie cerven, ze kedy mozes malu zdvihnut. Moja mala na mne tiez velmi visi. Po nikom sa tak nevesia ale to je asi normalne. Uz nech je leto a uzivame si aj prska aj deticky naplno…

Micka, držím päste nech všetko dobre dopadne. Ozvi sa potom, ako si to celé znášala a ako si spokojná. Ozaj ideš do Pezinka nie do BB?

Neboj nič jasné, že to zvládneme. Všetko zlé je na niečo dobré. Aj tatkovia si vyskúšajú aké je to byť na chvíľku mamami. Potom sa v lete stretneme na pláži s bohovským dekoltom. Ďík za palčeky, hneď ako sa bude dať podávam podrobné hlásenie. Zatiaľ pa.

Kika, nemas obavu po OP lyzovat, nie je to velke riziko? Robis aj ine sportove aktivity, ake?