ahoj prosim poradte mi nemam absolutne ziadne prsia nic konecne som si nasetrila chcela by som ist na operaciu , ked nemam ziadne prsia ake by sa z nich najviac dali spravit ?ako uplne na maximum lebo chcem aby to bol radikalnejsi rozdiel ako z nuliek na jednotky .)) dakujem
mna by zaujmalo, ci mate niekto skusenost s uzivanim norethisteron-u, ak ano, poradte, ci je vhodny pred OP na nacasovanie menstruacie a ci nema nepriaznive ucinky na pooperacny stav a rekonvalescenciu kvoli hormonom?
AHOJ. Dík za dobrú radu dnes som si po dvoch týždňoch oprala podprsenku tak ako si mi radila rýchlo som ju presušila fénom a šup na seba.Dnes som bola na kontrole zatial všetko ok.Prvý krát som si ich videla a je to paráda.Ja som ich mala také vykojené mám 2 deťúrence a teraz náááádhera krásne pevnéééé super pocit… PA
Kika, už som mesiac po opke - noci sú pre mňa stále utrpením/krk a chrbtica ma neskutočne bolia/ neviem si zvyknúť na spanie na chrbte.Po akej dobe je možné spať na boku?Skúšala som zatiaľ to nejde.A po akej dobe je možné začať s cvičením /vrchnú časť nechcem zaťažovať myslím cviky na nohy,zadok?Je to individuálne alebo je to nejak stanovené, že po 2 mesiacoch či 3 na nete som sa dočítala rôzne aj po 1 mesiaci.Ak ste prípadne nejaká kočka už dlhsie po opke napíšte.Vďaka za každú odpoveď.
Kika ešte som zabudla - použitie antiperspirantu /inplantát mám spod pazuchy/je možné po akej dobe?Zatiaľ mám strach jazvyčky sa síce pekne hoja,nechcem to zatiaľ skúšať nech ma to neštípe aj keď som mesiac po…
Ahoj mna robil mudr.Trška v BA môžem odporučiť výborný lekár,starostlivý.So mnou bola na izbe jedna kočka tiež fajčiarka a kôli tomu jej bandážovali nohy, takže v pohode.Len by si to potom mala povedať anesteziologičke. PA
kto sa chysta na OP v Juli do BB???dajte vedieť
ahoj,urcite aspon take 2 a 1/2.ale to ti najlepsie povie doktor ,treba ist na konzultaciu
hej baby,ja som len chcela preco ste sa rozhodli prave pre tuto kliniku???ja sa stale radííím a kukam a este neviem kam by som ísla poradite???dakujem
baby je tu nejaka co sa dala operovat v nitre alebo ste poculi nejake dobre ohlasy na nitru?
Ahoj Micka, neviem či ešte chodíš na túto stránku, ale chcem sa spýtať, kde si bola na konzultacii,či v BB alebo v PK. Ja idem na konzultáciu do BB v piatok 23.4.2010, ale viac by mi vyhovoval Pezinok.
Ahoj Zuzka, ja mam taky podobny problem, len sa chystam na operaciu… Teraz mam 75B a doktor mi povedal, ze mi da 325 ml implantat… len vobec si to neviem predstavit ako to bude vyzerat a aka to bude velkost… vsetci mi hovoria, ze budem mat take Dcka… ale ked pises, ze tebe dali 405 ml… tak uz vobec neviem… co myslis?
Ahojte!pisem z nemecka,buduci tyzden mam terminy v blave ohladom augmentacie,ma niekto skusenosti u tychto lekarov:pan dr.Trska,Dr.Minarovjech,Dr.Racz na interklinik alebo dr.Zachar v medical centrum?za odpoved vopred dakujem,majte sa…
ahojte dievčatá…chcem sa pripojiť ku vám so svojou osobnou skusenosťou…tak ja som bola 12.4. na augmentácii u dr.Zábavníkovej a dávala som si veľkosť 270 ml a zatial som spokojná. Moja výška je 169cm a váha 53 kg. Najhoršie boli 7 dni po operácii,lebo som sa vkuse pozorovala či nemám teplotu. Nikto mi totiž nepovedal že možem mať také stavy po narkoze /bolelo ma hrdlo a celkovo som sa cítila akokeby išla na mna nádcha a prsia mi horeli…tak som bola celá vystrašená. V nemocnici som bola o 3 dni dlhšie kôli drenáži, lebo mi vytekalo straaašne veľa krvi/ po 7 dnoch všetko ustupilo a cítim sa super…mam doma tri deti a najmenšia má rok, takže nie je to sranda, ale zvládam to…akurát som už o siedmej večer taká unavená, že konec.
chcem ešte dodať, že bývam v Košiciach a že som rada že som si vybrala klasickú nemocnicu, lebo u nás u súkromníkov sa drenáž nedáva a potom by som sa vracala naspať do nemocnice koli tomu, žeby mi krv stekala bohvie kam…tak som rada,že som si vybrala práve takuto inštitúciu…tak papa
Ahoj, ja som takisto objednana k dr. Zabavnikovej na opku zaciatkom juna a rovnako mi bude davat 270ml okruhly implantat. Dufam ze vysledok bude stat za to. Nechela by som aby ma rozrezali a potom budem nestastna ze mam male prsia Mam 173cm a 50kg - teda som velmi utla v hrudniku. Nemas nahodou nejaku fotku ako vyzeraju tvoje prsia teraz po operacii - hlavne mi ide o to, vidiet v realy tu velkost, aby som si bola ista, ze to je to, co chcem, pretoze ked som si skusala u nej tie rozne velkosti tak sa mi to zdalo akurat k mojej postave. Vopred ti veeelmi pekne dakujem za odpoved. A silno drzim palceky k skoremu uplnemu uzdraveniu.
Ahoj dievčatá, mňa 1.5 čaká operácia a mám veľký strach. Neviem, či som si zvolila dobru veľkosť a potom, aké to vlastne bude. Operovať ma bude Mudr. Červeň. Držte mi palce, nech mi to dobre dopadne.
Ahoj Soňa,
aj aj som bola nedávno v Novamede, ale u druhého doktora, s ktorým som spokojná i teraz 2 týždne po všetkom…hlavne ti odporúčam po zákroku na oddelení “otravovať” sestričky so všetkým čo sa týka tvojho pohybu, aby sa ti nič neskomplikovalo. V mojom prípade boli nepríjemné a skôr neochotné, ale ked som sa dozvedela, ako veľmi som si mohla ublížiť (myslím tým posunutie implantátov a všetko s tým spojené), tak som ľutovala, že som ich radšej “neotravovala” hoci sú tam od toho!!!
Ahoj,
ja som tiež mala strie, dosť škaredé, na konzultácii sa mi k nim doktor nikdy nevyjadroval, tak som to brala tak, že mám a a aj ich mať stále budem…na moje prekvapenie po zákroku sa mi všetky vyhladili, úplne stratili, zázrak!!!
Mali mi pôvodne dávať 350 a 300, ja som bola operovaná v Prahe a doktor povedal že to budú väčšie trojky. Nakoniec som si dala tie väčšie a som neskutočne spokojná. Som mesiac a jeden týždeň po operácii a je to neskutočne krásne, určite by som ľutovala keby som si dala tie menšie…
Len nevyhodou je, že musím nosiť tú podprsenku až do konca júna…
Ak máš nejaké bližšie otázky kľudne píš na Su_sann@azet.sk