AUGMENTÁCIA - zväčšenie prsníkov silikónovými implantátmi

ahoj prosim poradte mi nemam absolutne ziadne prsia nic konecne som si nasetrila chcela by som ist na operaciu , ked nemam ziadne prsia ake by sa z nich najviac dali spravit ?ako uplne na maximum lebo chcem aby to bol radikalnejsi rozdiel ako z nuliek na jednotky .)) dakujem

mna by zaujmalo, ci mate niekto skusenost s uzivanim norethisteron-u, ak ano, poradte, ci je vhodny pred OP na nacasovanie menstruacie a ci nema nepriaznive ucinky na pooperacny stav a rekonvalescenciu kvoli hormonom?

AHOJ. Dík za dobrú radu dnes som si po dvoch týždňoch oprala podprsenku tak ako si mi radila rýchlo som ju presušila fénom a šup na seba.Dnes som bola na kontrole zatial všetko ok.Prvý krát som si ich videla a je to paráda.Ja som ich mala také vykojené mám 2 deťúrence a teraz náááádhera krásne pevnéééé super pocit… PA

Kika, už som mesiac po opke - noci sú pre mňa stále utrpením/krk a chrbtica ma neskutočne bolia/ neviem si zvyknúť na spanie na chrbte.Po akej dobe je možné spať na boku?Skúšala som zatiaľ to nejde.A po akej dobe je možné začať s cvičením /vrchnú časť nechcem zaťažovať myslím cviky na nohy,zadok?Je to individuálne alebo je to nejak stanovené, že po 2 mesiacoch či 3 na nete som sa dočítala rôzne aj po 1 mesiaci.Ak ste prípadne nejaká kočka už dlhsie po opke napíšte.Vďaka za každú odpoveď.

Kika ešte som zabudla - použitie antiperspirantu /inplantát mám spod pazuchy/je možné po akej dobe?Zatiaľ mám strach jazvyčky sa síce pekne hoja,nechcem to zatiaľ skúšať nech ma to neštípe aj keď som mesiac po…

Ahoj mna robil mudr.Trška v BA môžem odporučiť výborný lekár,starostlivý.So mnou bola na izbe jedna kočka tiež fajčiarka a kôli tomu jej bandážovali nohy, takže v pohode.Len by si to potom mala povedať anesteziologičke. PA

kto sa chysta na OP v Juli do BB???dajte vedieť

ahoj,urcite aspon take 2 a 1/2.ale to ti najlepsie povie doktor ,treba ist na konzultaciu :slight_smile:

hej baby,ja som len chcela preco ste sa rozhodli prave pre tuto kliniku???ja sa stale radííím a kukam a este neviem kam by som ísla :frowning: poradite???dakujem :slight_smile:

baby je tu nejaka co sa dala operovat v nitre alebo ste poculi nejake dobre ohlasy na nitru?

Ahoj Micka, neviem či ešte chodíš na túto stránku, ale chcem sa spýtať, kde si bola na konzultacii,či v BB alebo v PK. Ja idem na konzultáciu do BB v piatok 23.4.2010, ale viac by mi vyhovoval Pezinok.

Ahoj Zuzka, ja mam taky podobny problem, len sa chystam na operaciu… Teraz mam 75B a doktor mi povedal, ze mi da 325 ml implantat… len vobec si to neviem predstavit ako to bude vyzerat a aka to bude velkost… vsetci mi hovoria, ze budem mat take Dcka… ale ked pises, ze tebe dali 405 ml… tak uz vobec neviem… co myslis?

Ahojte!pisem z nemecka,buduci tyzden mam terminy v blave ohladom augmentacie,ma niekto skusenosti u tychto lekarov:pan dr.Trska,Dr.Minarovjech,Dr.Racz na interklinik alebo dr.Zachar v medical centrum?za odpoved vopred dakujem,majte sa…

ahojte dievčatá…chcem sa pripojiť ku vám so svojou osobnou skusenosťou…tak ja som bola 12.4. na augmentácii u dr.Zábavníkovej a dávala som si veľkosť 270 ml a zatial som spokojná. Moja výška je 169cm a váha 53 kg. Najhoršie boli 7 dni po operácii,lebo som sa vkuse pozorovala či nemám teplotu. Nikto mi totiž nepovedal že možem mať také stavy po narkoze /bolelo ma hrdlo a celkovo som sa cítila akokeby išla na mna nádcha a prsia mi horeli…tak som bola celá vystrašená. V nemocnici som bola o 3 dni dlhšie kôli drenáži, lebo mi vytekalo straaašne veľa krvi/ po 7 dnoch všetko ustupilo a cítim sa super…mam doma tri deti a najmenšia má rok, takže nie je to sranda, ale zvládam to…akurát som už o siedmej večer taká unavená, že konec.

chcem ešte dodať, že bývam v Košiciach a že som rada že som si vybrala klasickú nemocnicu, lebo u nás u súkromníkov sa drenáž nedáva a potom by som sa vracala naspať do nemocnice koli tomu, žeby mi krv stekala bohvie kam…tak som rada,že som si vybrala práve takuto inštitúciu…tak papa

Ahoj, ja som takisto objednana k dr. Zabavnikovej na opku zaciatkom juna a rovnako mi bude davat 270ml okruhly implantat. Dufam ze vysledok bude stat za to. Nechela by som aby ma rozrezali a potom budem nestastna ze mam male prsia :slight_smile: Mam 173cm a 50kg - teda som velmi utla v hrudniku. Nemas nahodou nejaku fotku ako vyzeraju tvoje prsia teraz po operacii - hlavne mi ide o to, vidiet v realy tu velkost, aby som si bola ista, ze to je to, co chcem, pretoze ked som si skusala u nej tie rozne velkosti tak sa mi to zdalo akurat k mojej postave. Vopred ti veeelmi pekne dakujem za odpoved. A silno drzim palceky k skoremu uplnemu uzdraveniu.

Ahoj dievčatá, mňa 1.5 čaká operácia a mám veľký strach. Neviem, či som si zvolila dobru veľkosť a potom, aké to vlastne bude. Operovať ma bude Mudr. Červeň. Držte mi palce, nech mi to dobre dopadne.

Ahoj Soňa,
aj aj som bola nedávno v Novamede, ale u druhého doktora, s ktorým som spokojná i teraz 2 týždne po všetkom…hlavne ti odporúčam po zákroku na oddelení “otravovať” sestričky so všetkým čo sa týka tvojho pohybu, aby sa ti nič neskomplikovalo. V mojom prípade boli nepríjemné a skôr neochotné, ale ked som sa dozvedela, ako veľmi som si mohla ublížiť (myslím tým posunutie implantátov a všetko s tým spojené), tak som ľutovala, že som ich radšej “neotravovala” hoci sú tam od toho!!!

Ahoj,
ja som tiež mala strie, dosť škaredé, na konzultácii sa mi k nim doktor nikdy nevyjadroval, tak som to brala tak, že mám a a aj ich mať stále budem…na moje prekvapenie po zákroku sa mi všetky vyhladili, úplne stratili, zázrak!!!

Mali mi pôvodne dávať 350 a 300, ja som bola operovaná v Prahe a doktor povedal že to budú väčšie trojky. Nakoniec som si dala tie väčšie a som neskutočne spokojná. Som mesiac a jeden týždeň po operácii a je to neskutočne krásne, určite by som ľutovala keby som si dala tie menšie…
Len nevyhodou je, že musím nosiť tú podprsenku až do konca júna… :frowning:
Ak máš nejaké bližšie otázky kľudne píš na Su_sann@azet.sk