AUGMENTÁCIA - zväčšenie prsníkov silikónovými implantátmi

Ahoj. Ja som bola na augmentacii u dr. Racza a som velmi spokojna aj s operaciou, aj ochotou a hlavne s pristupom ci uz doktora alebo personalu. Jednym slovom perfektne. Vobec nelutujem, ze som sa rozhodla pre Interklinik.

Ahojte kočky.Rada by som vedela,ako sa da objednat na konzultaciu k Dr.červeňovi.Da sa aj cez mail?Kolko sa za to plati,a dokedy najneskor od konzultacie,sa musim rozhodnut pre zakrok?Dakujem pekne…

Ahojte kočky, už dva mesiace vaham nad opkou a stale sa strašne bojim bolesti, je to fakt take strašne? Jeden den som uplne rozhodnuta a ten ďalší si to rozmyslim a ešte, kto ma skusenosti s interklinik a bol u Dr. Racza, veľmi ďakujem za odpoved.

Ahojky. Ja som na tom tak, ze uz asi 3 roky vaham, minuly rok som bola na konzultacii u dr Minarovjecha, ten chlap vo mne vzbudil pocit, ze nikdy nechcem plastiku, ale pohlad na kamaratkyne trojky, ma lamal a tak prisla dalsia s trojkami a mna to zlomilo. Prva bola u Jezovitovej, vychvalila ju, ale ta cena mi neprisla lakava cca 3200,- a problemami s jazvami ma chut presla. Takze ked dosla druha od dr Červena, s tou cenou 21OO, jazvami pod pazuchou, slovo dalo slovo. Objednala som sa vo februari na konzultaciu, ze az 16.4 skoro ma trafilo, ale ked sla kamoska na kontrolu na silu ma tam votrela 21.3 co je skoro mesiac. Pán DOKTOR, je to pre mna s velkym D, pretoze je mily, ochotny, vie poradit mi tak ucaroval, ze z navrhnutych 500 ktore by sli na dvakrat mi chcel dat 400, ale nasli sme zlatu strednu cestu 450, dnes sme to s priatelom testovali so sackami, a fakt super. smola je ze maju plne terminy, takze musim calat do 7.6 uff mam z toho paniku, nic ine ma nestve len anesteza, ale tak dufam ze neako prezijem, xi ved po tom tuzim cele roky.

Ahoj peta, ja idem tiež 7.6 k dr Červenovi, tak asi sa stretneme.

Este nikdy som sa do ziadnej diskusie nezapojila, ale tentokrat mi to neda, uvazujem o augmentacii, mam nemalo otazok a na vsetky si viem zodpovedat, ale nieco mi predsa neda spat, vsetky tu asi riesime sucastnost, to je logicke, ale co v buducnosti? Co ked budeme musiet podstupit vymenu implantatov po rokoch, budeme starsie aj narkoza sa asi tazsie znasa a hlavne vela vas tu pise ako ste setrili, to budete setrit znova a znova a dokedy? Ja nastastie financny problem nemam, ale nemozem vediet, co bude za 15 rokov, co potom? Kocky, mate aj toto premyslene?

To nechcete celé leto plávať? Ja mám anatomicke a doktor mi vysvetlil, že špeciálnu sťahujúcu podprsenku musím nosiť 3 mesiace. Nie je to sranda baby, keď si na to neviete nič obliecť, lebo to vyzerá hrozne. Určite by som nešla pred letom. Taktiež si tri mesiace nezaplávate. Mám 450 pod žlazu, už asi mesiac a 2 týždne, už to vôbec nebolí, ale nevedela by som si s touto podprdou predstaviť leto…

Vobec sa neboj anitka, je to síce dosť veľká bolesť, a ja viem o čom hovorím, lebo po operácií som celú noc preplakala a prosila sestričky o lieky proti bolesti snáď každú hodinu. Slečna čo ležala vedľa zas celú noc po operácií pokojne prespala. Je to individuálne, ale stálo mi to za to :slight_smile: Teraz som mesiac a 2 týždne po a vôbec to už nebolí. Po 1 týždni dovolenky som už šla do práce, dá sa to vydržať a stojí to za tú bolesť.

Ahojte baby. Je tu nejaka z vas, ktora pred opkou mala velkost 65AA. Ja som ten pripad a velmi vaham, ake velke implantaty si mam dat. Doktorka mi povedala ze mi da 270, maximalne 300. Predbezne mi povedala, ze lepsie su tie 270 pre mna, pretoze som strasne utla v hrudniku aj napriek tomu, ze mam vysku viac nez 170cm. Rozdiel v tych implantatoch je len v sirke (270ml - 11,2cm … 300ml - 11,6cm). Co si myslite? Poradte :slight_smile:

Zuzka s tou pdprdou, to nie je žiadna výhra 3 mesiace…, ale čo už, budem to musieť vydržať. Zuzi ak sa ťa môžem spýtať, ake prsia si mala pred opkou, ja mam tak 75B, dr. mi navrhol 370ml a neviem či to nebude moc veľké na moju postavu. Meriam 164cm a važim 54kg, všetko je ok až na to že som zvláštnej postavy, úzke boky, dlhé veľmi tenké nohy a dosť široké ramená. Ď.

Jééj ďakujem ti zuzka, si milá. Je to o tom že človek sa bojí toho čo nepozná ale hádam ked po tom tak velmi túžim už dlhé roky tak mi ta bolest zato aj stojí.

Ahojte, prosim, mozete mi napisat:
- ako dlho treba nosit specialnu podprsenku
- kedy sa da zacat povedzme bicyklovat na stacionarnom bicykli
Myslite, ze sa budem moct v lete kupat, ak operaciu zabsolvujem v maji?
Dakujem vsetkym za radu.

Ahoj! bola som pred 2 dnami operovana, dr. Zachar, Medical centrum. Musim povedat, vsetko super!

Ja mám príkaz nosiť podprsenku neustále 3 mesiace. Kúpať áno, ale plávať do troch mesiacoch určite nie. Šport taktiež do tej doby len málinko. Ale je to individuálne. Záleží aké pekné chceš mať prsia. Je rozdiel ak ženy nosia podprsenky mesiac 6 týždňov alebo 3 mesiace.

3 mesiace cez den aj v noci? Myslis, ze cim dlhsia doba nosenia specialnej podprsenky, tym lepsie pre prsia? Preco su ale tieto doby u roznych operaterov rozne dlhe? Kde si bola Ty?

Ahojte dievcata, ja som 5 dni po, mam 169cm a 57 kg. dala som si 400 a som spokojna, takze mini, daj si kludne 370, nech si poriadne sexi :slight_smile:

Ahojte baby. Ja som bola na opke v pondelok. Konečne sa mi splnil moj velký sen. Doteraz sa mi nechce verit že to je pravda. Dala som si 325ky. Myslele som si že budú melé ale sú to takédobré céčka. Dnes som 4 deň po, sem tam ma ešte niekde pichne a ruky neviem poriadne dvíhat, ale to sa dá. Horšie je to v noci a keď si lífam a sadám pichá to jak fras. Ale dúfam, že čoskoro aj to prejde.

Ahojte, mam 25 rokov, v dohladnej dobe neplanujem babo, ale vyrazne som schudla a potrebujem dat doporiadku ovisnute natiahnute prsia, z ktorych zostali jednotky, viacmenej koža. Ked zena otehotnie, je potrebne silikony vyberat? Vdaka

Ahojte, mam 25 rokov, v dohladnej dobe neplanujem babo, ale vyrazne som schudla a potrebujem dat doporiadku ovisnute natiahnute prsia, z ktorych zostali jednotky, viacmenej koža. Ked zena otehotnie, je potrebne silikony vyberat? Vdaka

A este ma zaujimaju referencie na Dr. Zabavnikovu z KE vo FNsP, mate s nou skusenosti, infosky?