AUGMENTÁCIA - zväčšenie prsníkov silikónovými implantátmi

Ahoj prosim ťa mohla by si ma kontaktovať potrebovala by som sa poradiť ďakujem :slight_smile:

Tabletky na zväčšenie poprsia - https://breastfast.com Pomohlo mi to. Užívam teraz 2. mesiac a prsia mám väčšie a plnšie.

Ahoj Ciba, viem ze to je už starý príspevok, ale chcela som sa spýtať ako si spokojná s veľkosťou implantátov, lebo mam ist onedlho na agumentaciu aj ja a lekárka mi vravela ze by mi dala 400ml implantáty, no mne sa to zdalo veľa a tak sme sa dohodli na 375ml. Obvod cez prsia a pod prsiami ma o 1cm menší ako si mala ty. Moja výška je 165cma 53kg,neviem akú postavu máš ty…
Ešte som ta chcela poprosiť ze ci by si mi nemohla poslať foto, samozrejme bez tváre aby si bola v anonimite😉,aby som mala akú takú predstavu ako by to vypadalo…,lebo ja chcem guľaté a väčší profil.
A posledná otázočka…,ci ta neako obmedzujú alebo ci ta bolieva chrbát…

Dobrý deň, ja som po augmentacii 7rokov, hľadám ženy s podobnými problemami
Prsia po augmentacii sú dokonalé cca 4-5rokov…potom bohužiaľ aj tu príroda urobí svoje a prsia poklesnu…ano aj silikónové… Nie som jediná preto to píšem… Aj ich tvar sa zmení… Vždy sú však pekne… Ale hľadám niekoho kto ma rovnaký problém ako ja…
Neustála bolesť hlavy… A po všetkých vyšetreniach kde sa nič nezistilo…zacinam rozmýšľať… A nie som jediná kto ma tento problém… Ale hľadám ci nás nie je viac… Ci to nespôsobujú prsné implantaty
Nechcem nikoho odhovarat… Len sa snažím prísť na svoj problém a rozhodnúť sa správne a nie zbytočne absolvovať nie ľahkú operáciu keby som sa rozhodla dat ich von…
Dakujem
E.

Kamoska si davala von po rokoch, lebo mala podobny problem, vobec uz potom tak dobre nevyzerali :confused: Ja neviem ci by som sa na to dala :confused:

Myslíš aký podobný problém? Bolesti hlavy?
Lebo ja tu hľadám niekoho, kto by mal podobný problem

Dobry den …mozem sa spytat ako ste boli s tym svrbenim? Ja sa z toho uz 2 tyzdne idem zblaznit.

Ahoj no žádnou slovenskou kliniku moc neznám co se týká zvětšování prsou pomocí implantátů ale v Praze v Česku je nejznámější asi tahle [https://nova-prsa.cz/plastika-prsou-cena/] mají docela dobré recenze a na kolik vyjde na Slovensku takový zákrok děkuji.