AUGMENTÁCIA - zväčšenie prsníkov silikónovými implantátmi

Ahojte, prosím vás, viete mi niekto poradiť, aké všetky vyšetrenia a koľko pred samotnou operáciu ich treba absolvovať ? Antikoncepciu stačí vysadiť mesiac pred ? Ďakujem

Ahojte, termin op mam 14. 2. 2014. v Banovciach a operuje ma dr. Toth. Bola som u neho na konzultacii a dohodli sme sa ze mi da 400ml. Ja mam dosť velky hrudnik, ale na druhej strane som malinka, 160 / 59vaha a obvod pod prsiami mam 87 a prsia bez podprsenky 97cm. Nosim 85mensia B. Mam chuť isť aspom do 420ml. aj viac, poradte mi prosim. Beriem antikoncepciu, musi sa pred op vysadiť?

Jarka aj ja zvažujem ísť a operáciu do BN, len sa neviem odhodlať, resp. nemám žiadne recenzie na MUDr. Tótha.

Denka, kamoška ku nemu chodi a povedala ze je super, osobne som bola na konzultacii a vidieť ze sa vyzna, všetko mi poradil. Uz len čakať na vysledok. On operuje po Slovensku a v Prahe, vraj je dobry.

Jarka a aj Ti ukazoval nejaké foto ? Ja som zatiaľ absolvovala 1 konzultáciu u Dr. Tršku v Trenčíne a neviem sa rozhodnúť, poviem úprimne nebolo to podľa mojich predstáv. Dal mi na výber od 350 ml do 550 ml. Skôr som čakala doporučenie takáto veľkosť sa Vám hodí. Ja by som najradšej k Dr. Červeňovi, ale tá diaľka ma odrádza, preto ma trochu potešilo, že som našla Tvoj príspevok. Začnem uvažovať o Bánovciach, asi budem kontaktovať Dr. Totha. Koľko Ťa to bude stáť? Mne Dr. Trška dal cenu 2850 €.
Ako prebiehala konzultácia u Totha ?

Ahoj, ja som sa s lekarom dohodla ze asi mi urobi medzi 390-420 rozhodujem. Cena anatomickych ma bude stat do 2500e. Konzultacia prebehla uplne v pohode, sam mi navrhol čo sa mi viac hodi a aka velkost tiež. Ja om pomensia ale na druhej strane mam velky drudnik. tak neviem čo vymysli. Uz ked som sa rozhodla podstupiť tuto op tak nech tam mam aspom niečo vyditelne. obavam sa aby to nebolo aj malo.

Ahoj, Súhlasím s Tebou, už keď taký zákrok, tak nech je vidieť niečo, hoci nechcem ani ja byť výstredná, ale anatomické tú veľkosť trochu skreslia, viac by kričali okrúhle. Ja som zase vyššia, mám 180 cm - 75 kg, ale uvažujem nad tými 500, uvidím čo mi navrhne Tóth. No už sa len rozhodnúť či ísť. Keď manžel nesúhlasil, tak som strašne naliehala že chcem a teraz keď odsúhlasil, už je to len na mojom rozhodnutí. No ja veľmi chcem, mám obavu len z komplikácii a to si už vôbec neviem predstaviť ak by potom museli ísť von. Myslím si že je to hlavne od kvalitne odvedenej práci a skúseného chirurga. Ja byť na Tvojom mieste dám si tiež 420, lebo časom každá povie, že išla by do väčších. Mám kamošku, tá bola u Tršku má ich veľmi pekné, ale myslím že malé. Ak to nevadí spýtam sa si z okolia BN ?

Ahoj prosim ta, chcem sa spytat ten doktor Benes operuje priamo v kosickej nemocnici alebo je to sukromna klinika? Mohla by si mi dat kontak alebo popripade ak by mali webovu stranku. Dakujem

Ahojte kocky, potrebovala by som poradit. Uz dlhsie roznyslam nad zvacsenie prsnikov, mohla by mi niemtora z vas poradit nejakeho dobreho doktora za rozumnu cenu do 2000e? Dakujem vopred

Ahojte kocky. Mam naplanovanu augumentaciu v Bb Mudr. Cerven 5. 4. 2014
Kusok mam obavy a riesim velkost implantátov.
Mám 170 cm 61 kg pod prsiami 79 cez 89… Mám asymetriu v jednom bude 385 ml a druhý 445 ml… Pod sval anatomické… Chcem ich väčšie plne 4 - ky…
Poraďte este sa to dá zmeniť xxx
Vdaka

Ahoj, univerzitna nemocnica Luisa Pastera Kosice, dobra cena a kvalitne implantaty. Bola kamoska a super spokojna. Do 3 tyzdnov idem aj ja. Tesim sa :stuck_out_tongue:

Ahoj, univerzitna nemocnica Luisa Pastera Kosice, dobra cena a kvalitne implantaty. Bola kamoska a super spokojna. Do 3 tyzdnov idem aj ja. Tesim sa :stuck_out_tongue:

Ahoj dievcata :slight_smile: Klinika Victorka Regia ponuka teraz akciu na operaciu prs. Nema niektora z vas skusennost s touto klinikou? S MUDr
Martinom Dzubianom alebo MUDr. Martiu Kernerovou?

Dakujem erika :slight_smile:

Ahoj Ejka012, mozem sa opytat kto kamosku operoval a ci je spokojna s bysledkom? Ja som bola pred dvoma rokmi na konzultaciu u Roberta Sabovcika (on je tam primar) a rozmyslam, ze by som sa dala operoval v juli. Byvam v zahranici a tak to nemam jednoduche to vsetko naplanovat :slight_smile: Vopred dakujem za info :slight_smile:

Ahoj Ejka012, mozem sa opytat kto kamosku operoval a ci je spokojna s bysledkom? Ja som bola pred dvoma rokmi na konzultaciu u Roberta Sabovcika (on je tam primar) a rozmyslam, ze by som sa dala operoval v juli. Byvam v zahranici a tak to nemam jednoduche to vsetko naplanovat :slight_smile: Vopred dakujem za info :slight_smile:

Mozem sa opytat kto ide na opku prsnikov 15. 7. 14. dakujem.

Ahoj, podla terminu objednania si uz po operacii. Ako dopadla ? si spokojna ?

dakujem

mata

Ahoj aj ja som to kukala ale na modrom koniku mali zalozenu temu zrusili ju vraj tam neboli pekne ohlasy

AHOJ BABY, MáTE NIEKTORá SKUSENOSť S DR ŠVEHLIKOM V KOSICIACH? JA IDEM COSKORO, TESIM SA VELMI ALE AJ BOJIM

Ahoj, uz si po operacii, ako si spokojna? Ja idm 14. 6 a rozhodujem sa na velkosti, lekar mi chce dat 450ml, mne sa zdaju na mna velke mam 173cm a 61kg.