AUGMENTÁCIA - zväčšenie prsníkov silikónovými implantátmi

kdo ta operval a kde?

No ved aj toto je nazor…ked na to mam a chcem to tak si to dam a ked na to niekto nema tak nech setri a nech nezavidi:)dnes uz dokaze dobry dr spravit take silikonove prsia,ze si to nik ani len nevsimne,materiali su kvalitnejsie-ci na pohlad tak aj na dotyk.No a ze silikonove prsia este z nikoho hviezdu nespravili???jaj moja plno hviezd je znamych vdaka silikonom…ale myslim,ze tu zenam nejde ani tak o slavu (ak to nepotrebuju na svoju profesiu,trebars fotenie atd…) ale hlavne o vlastny pocit.ked ma priroda neobdarila,obdarim sa sama a ako stetka moze vyzerat aj taka co silikkony nema,to zalezi aj od inych veci!a tiez nezhadzujem zeny ,ktore si nedaju silikony ale mohli by si lebo ako zeny nevyzeraju-je to kazdeho vec!:))))

ahoj mas urobene silikony?je to moj sen ktory si chcem urcite splnit…paci sa mi to je to krasne:)super ze mas apson mozme pokecat ze co a ako a mi poradis…napises mi na moj mail?napis prosim a budeme si pisat o tom dakujem ti…peta

ahojte aj ja si chcem dat prsia spravit je to krasne…len kolko to v dnesnej dobe stoji? ja mam teraz dvojky take klasika ale chcem take peknucke velke urcite to aj psychicky pomoze…odpiste dik

a mam este otazku kde je nejaky kontakt napriklad na toho cervena doktora?alebo ktory robi krasne? prosim napiste

ahojte …ano mam spravene 9 mesiacov silikony. baby chodte na forum ked chcete…tam je vela informacii. operovala ma jezovitova.

zdravim,chcela by som sa spytat konkretne na dr. Slobodnika nejake referencie,alebo skusenosti ak nahodou niekto nieco pocul ohladom jeho roboty,bola som u neho pred par dnami na konzultacii,pricom mi bolo nejakym nedopatrenim povedane ze idem na konz.ku Červenovi a az tam som sa dozvedela ze moj doktor je Slobodnik a teraz neviem…nevidela som jeho robotu,neviem vobec nic…Dakujem

ty si z akej diery vyliezla moja? …vies,ze zijeme v 21.storoci? …dnes uz ani nevies ktora zena ma spravene prsia a ktora nie… zbytocne ti tu budeme vsetky vysvetlovat ako ti to pomoze… zdvihne sebavedomie, ulahci vyber plaviek, ozivi sexualny zivot,… ked niekto taky obmedzeny to aj tak nepochopi… vrat sa pekne ku sporaku a nekrituzuj nieco o com absolutne nic nevies!!!

ahojte kocky… chcem vas vsetky poprosit… mozete mi napisat,ktore mate nejake skusenosti z dr. cervenom z novamedu v bb?! mam u neho termin operacie 12.11. ale dostali sa ku mne nejake famy o tom ze pije… mam rocneho chlapca takze nejake chyby si nemozem dovolit… ak ste sa dali u neho operovat alebo mate nejaku znamu ktora u neho bola… napiste mi please na ip4@azet.sk …dakujem…

ahoj v Kosiciach je dobry plasticky chirurg, robil mi uz zakrok , toho roku bola moja znama na prsia su krasne ja idem teraz v oktobri.chirmed kosice

Prosím Ťa a ako si sa s ním spojila?Môžeš mi napísať prosím kontakt na neho?ˇJa som tiež o ňom veľa chvály čítala a to čo si napísala ma trocha zarazilo,tiež by som chcela si ísť dať urobiť prsia k nemu,tak počkám asi nato,ako budú baby reagovať na tvoj príspevok.Ale napíš ak môžeš akým spôsobom sa s týmto lekárom spojiť.Ďik

ahoj… cislo som si nasla na stranke novamedu… www.novamed.sk tam najdes vsetko… dokonca na samom spodu je aj cennik… ale ak sa ti to nechce hladat tu mas cislo… 048 4399156… inak uz mi pisala jedna kocka, ktora u neho bola pre 3 tyzdnami a povedala ze nepije… vraj len tak vyzera…:)) piatok k nemu idem na konzultaciu… tak ti mozem potom napisat aky som mala z neho dojem… pa

ahoj ingrid, ja som bola na konzultácii minulý piatok a som objednaná na 18.11 a vôbec sa mi nezdalo že pije. mám veľa známych čo u neho boli a sú strašne spokojné s výsledkom operácie. práveže na mna zapôsobil veľmi dobre, hned si získal moju dôveru,uplne pohodový človek sa mi zdal. prosím ťa daj potom vedieť ako ti to dopadlo,budem veľmi rada. držím veľmi palce:)

dakujem… napisem ako to dopadlo… objednal ta minuly piatok alebo uz predtym ked si si telefonicky dohadovala konzultaciu?

objednal ma v piatok, totižto že im vypadla nejaká pacientka čo bola objednaná, tak sa uvolnil termín, tak som mala celkom šťastie,aj ked som to chvílu predýchavala lebo som počítala tak na február že ma objedná.ale už sa teším,aspom to budem mať za sebou. budú ti robiť pod sval alebo žlazu?

mne sa stalo to isté sla som 17.10. na konzultáciu s tým že v januáry a tiež im vypadla pacientka tak štvrtok idem už aj na zákrok.pa

Ahoj Ingrid,ďakujem Ti za odpoveď.Tak mi potom napíš ako si sa s ním dohodla a aký dojem urobil.Papa a držím Ti palce.

rozhodne pod sval… pod zlazou to hned ovisne… ale ked cvicis tak prsny sval ti bude drzat ten implantat na mieste… ja mam termin operacie 12.11. to znamena ze ti mozem napisat ako to cele dopadlo… mozno sa stretneme na nejakej kontrole… :slight_smile:

on mi povedal že mi nemôže urobiť pod sval, jedine že by mi ich najskôr upravil,ale to vravel že tiež nechce,ale nepočula som že by pod žlazou začali ovísať,práveže mi vravel že tým že mam už po dieťati tak sa mi prsia nebudú už meniť a že môžem v pokoji aj kojiť druhé.však uvidím ako to celé bude vyzerať a ako to dopadne.ale budem rada ak mi napíšeš po tvojej operácii ako to prebiehalo,no možno sa aj stretneme:) od kial si?

ahojte aj ja som objednana na januar na zvetsenie.aj kamaratka u neho bola ma krasne priam dokonale prsia