AUGMENTÁCIA - zväčšenie prsníkov silikónovými implantátmi

aspon keby si netarala dve na tri… urcite ta na miesto sekretarky nevzali kvoli kozam, tak tu nemut rozum ostatnym!

Bola som u Mudr.Červeňa.Je to úžasný doktor.Už mám po a mám také krásne prsia,že sa neviem vynadívať.Ak chceš tak mi kľudne napíš cez mail-tá obálka pri mene a napíšem ti čo ťa bude zaujímať.Pa.L

caute baby. ja tiez uvazujem nad zvacsenim prsnikov a som pevne rozhodnuta ze chcem ist k Dr. Červenovi do BB. Akurat by som potrebovala vedieť kolko ma asi vyjde operacia v novamede,s takou priemernou velkostou silikonov (okruhlych) a pod zavedením pod sval. čítala som tu cenu okolo 40 000sk ale to sa mi zda byt trochu malo. prosim kto mate skusenosti s vacsovanim prs v novamede, napiste mi.

ahoj nika,ja som bola pred 10dnami v bb u dr.cervena,mam 260,a cena je 61000sk,som spokojna a odporucam,ria

A ja som bola toho nazoru, ze naco silikony, az pokial som neporodila a z jedno a pol som mal velke trojky, az stvorky. Viete aky to bol super pocit? Vsetko vam sedelo, co ste si obliekli.No po roku a pol a po rocnom kojeni si viete predstavi ako teraz vyzeram.Prsia su ovysnute a koza natiahnuta. A ked som v plavkach a zohnem sa, tak sa prsia doslova vyleju z plaviel. Je to trapas, ze ak sa stale nahnem musim si drzat prsia, aby ostali na mieste. Tak toto je moja znemna nazoru.Mam 25 a co to bude o 10 rokov.Kazda chceme byt pekna a pacit sa. Tie kocky to odcuzduju, ktore na to nenaju, alebo maju strasnu skusenost, ale vsetko ma svoje pro a prosti.Chcem sa opytat, ci bola niektora kocka na silikony v Ke? A u koho a kolko to stoji… Kocky zijeme len raz.

Ahoj chela som sa opytat, ci si bola u tej lekarky a ako si spokojna.Kolko ta to stalo. Ja sa tiz rozhodujem.Moja jedna kamoska bola na silikonoch v jednom centre na stefanikovej a je tam aj sfotena. stranka je www.chirmed.sk Dakujem za info.

Caute dievčata som po porode 2 deti a moje prsia sa tak zmenily ze sa na to neda pozerat zaroven som poriadne schudla a moje prsia su ako indianskej zeny Preto vas prosim o radu kde je super doktor a kolko taketo zvečenie stoji .Dakujem zuzana.

Ahoj idem do BB na op 25.novembra k MUDr. Červeňovi,Chcem vedieť ako si znášala bolesti, kolko dní si bola odkázaná na pomoc druhého?

ja som bola plocha ako doska doktor mi dal 250 ale este stale su dost male aj ked pekne nevyrazne ale uz som objednana k cervenovi a da mi 400 pretoze ked tam nic nemate tak aj velka 400ka je ako 2-3 cize akurat drte palce baby .

ahojte, uvazujem nad zvacsenim prsnikov, som na materskej a potrebujem vediet kolko by ma asi vysla celkova uprava,kedze nemam vela na rozhadzovanie a muzovi o tom moc hovorit nechcem, vsetky ceny som si tu nasla okrem ceny implantatov, pisete, ze je to rozne, mam mensie 2 a chcela by som aspon take zdrave 3 :slight_smile: tak ake poterbujem? zhruba cena dakujem

Diana alebo ine baby co ste boli v dohadnej dobe u pana cervena, kolko vas vysla cela tato plastika?? v tom ich cenniku mi to vyslo na zhruba 35tis, sa mi to zda nejak malo. prosim napiste niekto cenu…

ahoj ja som bola u dr.cervena pre tromi tyzdnami,mam 260,a cena 61000sk,urcite nie menej.ta tvoja cena je bez impl.,ktore si musis zaplatit zvlast.drzim palce,pa ria

ahoj chcela by som vediet kde si platila za operaciu len 42500 ked v kosiciach stali aj stoja 60000 ja idem 29.10.mam 320ml a bude platit 65000 su anatomickeho tvaru uz sa aj tesim ako budem zvadzat vlastneho manzela

plasticka operacia tohto druhu je len prejav slabosti. zvyste si sebavedimie niecim inym,kus silikonu z vas nespravi ani hviezdu, ani krajsiu, ani lepsiu, budete akurat vyzerat ako vystavnu kus a objekt pre uchylakov. a este len potom klesne vase sebavedomie, ked vas bude kazdy brat len ako umelinu a budu vas povazovat za stetky.
umele kozy este z nikoho nespravili STAR.
sa spamatajte, nebudte smiesne

baby, poradte dobrého plast.chirurga v Poprade, alebo Kosiciach

Ahoj moja, tak ja mam velky zaujem, o zvacsenie prs,ale este stale nie som rozhodnuta ku akemu lekarovi mam ist, prosim ta napis mi ci si bola spokojna s tvojim lekarom v bb?? Za odpved ti dakujem Grofcikova Gabi pekny dnik pa

Dobry den, dlho rozmyslam nad sil. prsiami. Som po porode 18 mesiacov a moje prsia sa po kojeni velmi ale velmi zmensili. Chcem sa spytat kde ste sa dali operovat. Dakujem

:))) ty si jak trubka… ani by si nespoznala ze mam umele prsia. a ano pomoze, ked ty mas prsia,ktore sa tii pacia si stastna zena. Nie kazda to moze mat.niektore nemaju prsia vobec. to by si len videla ake musia mat tie zeny sebavedomie. nikto ma nepovazuje za umelinu a us vobec nie za stetku… to ako si vobec mozes dovolit takto nas nazvat? to asi ty si slaba a zakomplexovana.alebo nemas nato aby si si dala urobit take nieco,ak nemas prsia nahodou. a zavidis… zavidis? daj si spravit aj ty. To by si len pozerala ako by sa otacal tvoj frajer/manzel za mnou aj bez koz a aj teraz s kozami. ja som mala sebavedomie vzdy dobre. Dala som si to spravit pre fajn pocit, vyzera to krajsie,ked mam co dat do plaviek …a mam teraz iba becka-mensie cecka… takze by si len ticho vedal mna sedela a hovorila by si si,ta ma jake kozy pekne…bodaj by som aj ja mala take…

ty musis byt asi riadne zakomplexovana, ked si toto napisala. ja mam silikony a nikto ma nepovazuje za umelinu ani za stetku!!! ten "kus silikonu " zo mna spravil este krajsiu a sebavedomie mi teda rozhodne vobec nekleslo! ten kto by sa mal spamätat si ty!

Ahoj Ela, ja som bola naplastike u doktora Červeňa 7.10.08.
Implantáty sa platia zvlášť a to 22 000 Sk a špeciálna podprsenka 1 800 Sk. To sa plati spolu ( firme Siklienka).
Potom v deň operácie sa zaplatí za zákrok 28 000 Sk, 6 000 Sk za narkózu a 3 100 Sk za pobyt na klinike.
Ak by si mala ešte nejaké otázky napíš.