Ludmilka,
prid do BR a nie do Kezmarku:–))))
ahojky kde ti ich robili a kolko ta vysli dik lula
Ja som bola u červena na konzultačke ale neviem či som sa správne rohodla pre velkost. Mala som si vybrat medzi 280 a 300. Ale ja som dost malá 165 cm a chudá tak sa bojím či by tie 300 neboli už príliš velké tak som sa priklonila k tým 280 no mám pochyby…Neviem si to nejak predstavit že aké velké to bude…Mne sa páčia aj také ako má napr. Cifrová…Neviete aké môžu byt to??? dakujem vám…
Ak sa nájde niekto kto by mi poradil tak nech napíše na maybbee@azet.sk
hm…cifrová má 4-ky čiže tak 300 až 350ml… ale aj mne sa pačia jej…ja idem na operáciu v apríli a dala som si 260,pretože ja mam iba 160cm,takže také akurát, ja byť tebou tak dam 280,ale je to na tebe či chceš väčšie alebo menšie,ale poviem ti, že v nich až taký rozdiel nieje je to iba 20ml a to je takmer nič,a kedy máš termín operácie?
Vanda dakujem za odpoved…no zarazilo ma čo mi doktor povedal,že nemusím prerušiť užívanie antikoncepcie, je to pravda, nevieš? môžem užívať antikoncepciu aj v deň operácie?
Ahojte. Mam dohodnuty termin operacie u MUDr. Kernerovej z BB na december a chcem sa spytat ci ma niektora z vas s nou skusenosti alebo aspon co ste o nej poculi-ci je dobra? Za odpoved dik!
Vanda mohla by si mi dať tvoju e-mailovú adresu? potrebujem sa niečo spýtať…dakujem…
ahoj,som 7 dni po operácii práve som sa vrátila z kontroly. Mala som 75B ovisl, mám implantáty 320 ml anatomické vloźené cez bradavky a kĺudne by som si teraz nechala aj 350 aź 370 ml. TIeź meriam 164 cm a váźim 63 kg.Vôbec sa neboj 350 ml nie je to źiadný extrém.Odvahu, budeś sa teśit ako aj ja
Ahojte baby, rozmýšľom o zväčšení pŕs, mám nulky a chcela by som také pekné dvojky. Len sa bojím, že to bude neprirodzené aj na pohľad aj na dotyk. Vybrala by som si anatomické implantáty. Napíšte mi prosím, tie ktoré to už máte za sebou.Rada popíšem aj s babami, ktoré o nových prsiach zatiaľ len uvažujú - tak ako ja.
ahoj aj ja uvažujem a tiež by som rada s niekym o tom pokecala,tak mi napiš tvoju e-mailovú adresu a pokecame.dik pa
Ahoj iwka, klikni na tú žltú obálku pri mojom mene v prvej správe, tak sa dostaneš k môjmu e-mailu.pa
ahoj iwka, klikni na žltú obálku pri mojom mene - dostaneš sa tak k e-mailu.pa
Ahoj (menovkyňa). Tiež to mám pred sebou a ani tým som si nie celkom istá. Mám teraz dvojky (také po dvoch deťoch), ale s nimi aj jeden veľký problém - asymetriu, tak to mám trochu komplikovanejšie. Chcem ju začať riešiť a keď sa už mám dať rezať, tak rovno aj zmeniť na trojky. Rozmýšľam či ísť a ku komu. Uvažujem o Červeňovi (BB) alebo o Ježovitovej (BA). Odkiaľ si?
Ahoj Katka, nepodarilo sa mi odoslať správu, na Tvoju e-mailovú adresu. Ja som z BB a mám 28. Predstav si, že dnes o 13-tej som objednaná na konzultačku k Červeňovi. Včera som sa odhodlala a zatelefonovala som tam a sestrička mi povedala, že sa jedna pacientka odhlásila. Aj ona mi do telefónu povedala dosť informácií, že keď ich mám malé, bude rez pod pazuchou a dajú mi ich pod sval. A že sú na celý život, že ich netreba meniť a bla bla. Ja si myslím, že tá Tvoja asymetria je v pohode, aj ja mám jedno trošku menšie ako druhé, a tiež mi to hovorila aj moja kamoška – je to tak asi normálne. Dokonca počula alebo čítala som, že všetky ženy majú jedno trochu menšie ako druhé. Tak sa skús popýtať aj svojich kamarátok – možno majú ten istý „problém“ ako Ty- ale vôbec im to nevadí. Ale to je len môj názor. Ja by som skôr chcela anatomické ako okrúhle, pretože tie okrúhle mi pripadajú neprirodzené – ako dva pomaranče alebo nafúknuté balóniky – ale tak to možno je len, keď si dá baba urobiť z veľkosti 0 veľkosť 4. Tak pre istotu ja si dám pekné dvojočky, nech nie je pokožka na prsiach veľmi napnutá. Ale počkám, čo mi odporučí pán doktor. Potom napíšem. O jedenástej už odchádzam z práce z firemnou poštou, na obed a potom k lekárovi. Doma internet nemám, v pondelok sa ozvem. papa
Ahoj Katka.
Prosim ta na kedy ti dal MUDr. Cerven termin operacie? Ja som mu volala pred par dnami a sestricka mi povedala, ze volne terminy ma az na februar. Katka pises, ze si z BB tak sa ta chcem spytat pocula si nieco o MUDr. Kernerovej-Novamed. Nakolko nebol volny ani MUDr. Cerven ani Pikula rozhodla som sa teda pre nu pretoze som chcela ter. operacie pred vianoc. prazdninami koly skole. Za odpoved dik.
Katka a pises este, ze mas malu asymetriu(ja mam tiez jeden prsnik o trosku mensi nez druhy)tak mi potom este prosim ta napis co ti povedal,ci ti tym padom bude do toho mensieho prsnika davat vacssi implantat alebo ked je medzi nimi len taky maly rozdniel,tak nie. Este raz dik.
No podla mna, ked uz chces ist na operaciu a zainvestovat do toho nemale peniaze, tak radsej vacsie ako by si si potom mala hovorit, ze si mohla aj pridat.
Ak mas jednotky, tak dvojky ti urobi aj podprda a nemusis ist na operaciu takze ked uz, tak uz. Okrem toho vela bab, co si dalo mensie neskor priznali, ze si kludne mohli dat vacsie implantaty.
Ja idem na operaciu v decembri (k Dr. Pikulovi) a pri vyske 170cm a 60kg som sa pri mojich jednotkach rozhodla pre okruhle 325ml.
Ahoj, Mária, písala si v svojom príspevku z 2.10.2008, že máš 260 silikony. Ja idem za pár týždňov, doktor mi odporúča 245 a to pri mojej výške 165 a váhe 54, obvod hr.71 cm. Chcem sa opýtať, ak dovolíš, na tvoju výšku, váhu a obvod hrudníka pred operáciou. Zvažujem totiž 275, neviem, či to nebude moc veľké… ďakujem, xénia
Ahojte dievčatá, poraďte mi prosím, neviem sa rozhodnúť, mám za sebou už konzultáciu a mám si dohodnúť termín operácie, ale je stále váham, aké implantáty si mám dať, či okrúhle alebo anatomické, prečítala som už o tom fúru článkov, ale ozaj neviem, ktoré sú lepšie, alebo po ktorých bude výsledný efekt krajší. Poraďte mi prosím niektorá, už nechcem termín operácie odkladať, najradšej by som už išla zajtra. Ďakujem vám krásne. Maťa
Ahoj Dáša, termín operácie u dr. Červeňa môže byť až v marci. Ale zatiať som sa neobjednala, stále váham.Videla som zopár fotiek pŕs po zväčšení, a nie všetky sa mi páčia. Dosť sa bojím, že moje tiež nebudú pekné - to by som neprežila. O tej pani doktorke nič neviem, skús si zistiť akú má dlhú prax. Dr. Červeň mi povedal, že to už robí 15 rokov - tak dúfam, že ma nesklame. O tom, či mi do jedného dá väčší a do druhého menší implantát sme zatiaľ nehovorili, pretože som mu povedala, že zatiaľ len o operácii uvažujem. Keď sa rozhodnem, mám prísť znovu a pomom ma zmeria atď.