Ahoj Vanda, chcela by som sa opytat, kolko to vsetko spolu stalo. Mala by som tiez zaujem o implantaty, no asi nikto tu o cene nepisal. Prosim daj mi vediet na moj mail: lilly2@azet.sk
Baby,odporúčam dr. Červeňa, krásna práca. Aj ked vam povedia že OP až február-marec, vždy sa niečo uvolní. Ja som sla na zákrok ani nie týždeň po konzultácii a som štastná. PA
Zuzi a nevies nahodou ci je aj MUDr. Kernerova dobra? Ako som pisala chcela som ist k MUDr. Cervenovi lenze mne vyhovuje ter. op. len na ten tyz. pred vianoc.prazdninami koly skole a volna bola len ona. Na fore sa nejak nespomina akurat co som sa docitala, tak pisala jedna baba ze s nou aj ona aj jej 2kamaratky boli spokojne. Tak ja neviem, predsa by som bola kludnejsia keby sa tu o nej pisalo tak ako o Cervenovi. za odpoved dik
Ahoj Dáša,ako si spokojná s prsiami? Ako si spokojná s prístupom doktora, sestričiek a vôbec aky si mala celkový dojem? Aku velkost ti dal? Ja idem k nemu v decembri.
Ahoj Maťa…ak ti môžem poradiť, rozhodni sa pre okrúhle implantáty.Som mesiac po operácii,mne vymienali implantáty po 6 rokoch,predtým som mala anatomické a jeden implantát sa mi otočil o 180stupnov.Teraz som si dala okrúhle, pri nich by sa toto nemalo stať. Som spokojná,vôbec to nevyzerá neprirodzene.
Caute kocky. 1.12. idem na OP k MuDr. Jezovitovej a mam mybrate 350g okruhle implantaty so strednym profilom. Mam 179 cm a 53 kg a svoje prsia tak polky. Co myslite, ake velke budu po operacii. Na troch klinikach mi povedali, ze 350 je max, co mi mozu dat, lebo sa mi do hrudnika vacsie nevoju. Ja by som chcela trojky… Dakujem za vase nazory
Keď niečo potrebuješ,resp.potrebujete vedieť alebo sa opýtať tu je môj mail,rada odpoviem,poradím,až viem.
Ahoj Mia, ja som sa rozhodovala medzi 260 a 300, doktor mi odporučil 300, tiež som sa bála že to bude veľké a som štastná že som dala na doktora, bo teraz sa mi zdajú aj tieto 300 malé… ked už daš toklo penazí do toho tak nech je to poriadné,nie?
Zuzi a daval ti ich cez podpazusie ci pod prsiami? Popripade po akej dobe si sa holila a pouzivala antiperspirant. dik
nemáte niekto inplantáty eurosilicon 280 alebo 300…sa mi blíži termín operácie a stále som si nie istá že ktoré…dakujem vám
ahojček…a nemohla by si mi poslat nejakú fotku aby sa moje fantazirovanie konečne premietlo do reality:))) dakujem ti
maybbee@centrum.sk
Ahojte, poraďte prosím, či som spravila dobre, ak som sa rozhodla pre implantáty 410 ml, okrúhle, stredný profil pri mojej výške 173 cm, váha 52, obvod hrudníka pod prsníkmi 78 cm…mám obavy, či to nie je veľa, či som si nemala dať 360 ml, nechcem mať megaobrovské prsia.
Ahoj. Prečítala som si tvoj príspevok a zaujal ma. Tiež rozmýšlam nad zväčšením pŕs. Môžem sa spýtať koľko ťa to stálo, ďakujem
Ahojky moze mi niekto poradit?Chcem si zvacsit prsia v Kosiciach ale neviem ci mam ist do nemocnice alebo do centra.A ktory chirurg je dobry tak vopred dakujem
Baby ved si kliknite na medicalcentrum.sk a dole je cennik. Anestezia je 8000, za pracu berie od 35000 - co je podla mna dost + ubytovanie a inplantaty- pri inp. mas cenu rozlisnu gulate su lacnejsie ako anatomicke. Takze okolo 70 000 urcite ak nie viac. Ja idem do Novamedu BB, tam ma to vide vsetko spolu na 61 000,-
Ahoj, prave som si pozerala tuto kliniku.Nieze by som bola nespokojna so svojimi prsiami,ale uz mam 2 deti prsia nemam vobec ovisnute a kojila som skoro15mes. Mam uz 2rocne dieta a teraz som zacala chudnut. Ked chudnem tak chudnem rovnako vsade a mam pocit ze mi chudnu aj prsia. Mam este take mensie 3-ky. Rozmyslam na implantatmi, pravdepodobne mas dieta ako si pisala ze porod je horsi.Nebala si sa moznych komplikacii?Kde si si davala robit rez, pripadne akym sposobom ti davali implantaty?aky typ ti odporucili?Ja momentalne vazim 60kg,vyska 166cm a mam peknu sumernu postavu, preto rozmyslam nad implantatmi,aby to bolo este lepsie a chcem byt pre manzela uplne ta najjjjj.Vies mi prosim este povedat kolko ta to cele vyslo aspon priblizne, ale komplet aj sluzby,ubytko,operacia, vysetrenia implantaty.Velmi mi tym pomozes.Dakujem velmi pekne, Sona Ozaj a si s prsiami spokojna? priatel tiez???Sona
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či ste sa už niektorá dala operovať v Ke v centre Chirmed? lebo chystam sa asi tam…dakujem za odpoved
tak ako si dopadla… ? ty mas zrejme potom… mala si ist 18.11… vsak? napis ako si to prezila… dufam ze to vyzera podla tvojich predstav…
ak ich, ako hovoris nechces megaobrovske, tak to zmen… ty si o 10cm mensia a o 10kg lahsia ako ja a mne doktor doporucil 350ml, budu z toho D-ecka, neviem si predstavit akoby vyzerali na tebe tie 410ml… este to zvas… podla toho aky efekt ocakavas samozrejme… pa
Ahoj Zuzka, nenapísala by si mi prosím Ťa údaje, koľko meriaš, koľko si pred operáciou vážila a obvod hrudníka? Ja mám ísť o mesiac, doktor mi doporučil 245 ja zvažujem 270, neviem si to predstaviť, trošku sa bojím, či tých 270 nebude veľa /moje miery: 164 cm, 54kg, obvod hr. 72cm/. Ahojko, xeni