Bezbolestné ošetrenie zubov? Samozrejmosť.

Prečítala som si Váš príspevok, no našla som ho dosť neskoro, ale ak by ste si to prečítali, dajte mi prosím vedieť, kde sídlite. Ja som z Bardejova a strašne dlho som nebola u zubára, lebo mám obrovský strach a moje zuby sú v dosť katastrofálnom stave, tak ak by ste tento príspevok našli, napíšte mi prosím na triumph13@centrum.sk, vďaka

uz par rokov som nebol u zubara, mam z nich panicky strach, no v poslednom case ma zacali boliet zuby. mohli by ste mi poradit dakeho dobreho zubara v liptovskom mikulasi. ( hlavne taky pri ktorom by to bolo bezbolestne a rozpraval by sa s vami a tak …). dakujem.

Cau. Daj si to pred osetrenim umrtvit inekciou a mas po probleme. mne to tak pomaha. Marek PO

nevie niekto o neakom dobrom a bezbolestnom zubarovi v okrese prievidza??odpoved na e-mail!

Velmi dobra zubarka je v Okolicnom v zakladnej skole.Mam s nou velmi dobru skusenost.Je mila a ma super pristup k pacientom.

marekPO a platis zato?

Anestéza je dobrá vec.Obvzlášť pre ľudí ktorý sú citlitlivý na bolesť.Otázne je, či je aj ošetrujúci stomatolog akceptovať tento fakt.Taktiež som sa stretol v ambulacii s lekármi,ktorí sa tomu smiali a naostatok pri bolestivých reakciach ktoré sa vyskitli pri vrtaní zuba /hlboký zubný kaz/ sa stomatolog vyjadril ako …A ešte aby to bolo úplné-žiadnu injekciu mi ani neaplik. Jednoducho povedané pokiaĺ si človek nesťažuje na lekárskej komore…Asi to budem musieť začať preferovať.Mie každý máme sklony k masochistickým praktikám!!!
Po pritom absolvujem aj preventívne prehliadky a zuby si čitím pravidelne. Je veľmi málo stomatologov,ktorí sa snažia ľuďom pomôcť.Večinou to berú len ako biznis…Prosím vstúpte si do svedomia páni lekári.

no anesteza vela nestoji…podla toho ci ides k sukromnej alebo statnej…u sukromnej to stoj ico som ja platil asi 10-15 eur:D:D

ak sa o neakom dozviete,preposlite info…dakujem

Ako mam vediet ktory zubar pouziva najsilnejsie anestetikum? Pokial ide o trhanie tak klasicka injekcia uspokoji ale pri vrtani o tej pistoli pochybujem. Dajte si pozor na dodatocne umrtvovanie - pravdepodobne ho nedostanete. A este chcem varovat pred dr.Schultzovou, aj ked som mal po zakroku, moja bolest jej bola ukradnuta.

mam tri dni strasne ale strasne bolesti zuba mam uz aj teplotu a opuchnute hrdlo stale iba spim je to hrozne po troch dnoch som sa vybrala k zubarke a ta super zenska mi potrela vatovou tycinkou a niakou vodickou zub mudrosti co sa mi prerezava a poslala ma prec … moja zubarka neni masochistka sice injekcie nula bodov to nepozna, ale zase ja nemam strach zo zubarov vrtanie vydrzim v pohode a trhanie som uz dlho nezazila toho by som sa asi bala, ale chcem povedat len tolko ze radsej trochu bolesti a nemusela by som tu sediet s teplotou zabalena v perine a hotova. mozno by stacila jedna injekcia ale tak asi to musi prestat same

ahoj vedel bi mi niekto poradit neakeho dobreho zubara v prievidzy moj zubar mi dal 4 inekcie a nedalo sa to vitrhnut vsetko som citila tak teraz mam panicky strach nevie niekto ci tu v prievidzi niekto umrtvuje zub tou pystolou?poradte mi niekto prosim

Zdravím Vás,. Skúste sa opýtať na Váš problém v poradni pre verejnosť na portáli www.dentonet.sk . S pozdravom Dentonet.sk

Pošlete mi meno toho zubára v Ružinove? Ja tam tiež chodím na II. poschodie k zubárovi.

Dobrý deň. Prednedávnom som bola u zubárky a našla mi kaz. Je to môj prvý kaz, tak neviem, či mám byť nervózna, lebo takmer každý mi vraví, ako to bolí a pod. Chcem sa spýtať, či je to naozaj také bolestivé ako vravia. Vopred ďakujem za odpoveď.

Dominika, ja som mal 3x kaz na tom istom zube :slight_smile: No a mna to vôbec nebolelo. Naopak, jak som šiel od zubára som sa tešil, že som nič necítil :slight_smile: Ale je to podla toho aký zub, mne robil 3. zub na pravo dole.

Naposledy pred 8 rokmi som bola u zubara. Teraz mam 23 rokov, a bojim sa navsivit zubnu ambulanciu, pretoze mam zle skusenosti. Moje zuby su uz v zlom stave, su pokazene a niektore v zadu aj zlomene. Poradte mi prosim, ako najst toho spravneho lekara?

Vsetkym odporucam Mudr. Miroslavu Duckovu, je to sukr. zubarka s nizkymi cenami a je vynikajuca, kvalitna, mila, trpezliva a pozorna, aby to nebolelo a mali ste krasne zdrave zuby. Ambulanciu ma v rodinnom dome prerobenom na kliniku v Bratislave pri Vajnorskej ul. Ma aj web stranku (bielezuby. sk). Ja som jej pacientka, a ona je jedina, ku ktorej dokazem ist, lebo mam panicky strach zo vsetkeho ohladom zubov.

Ahoj chcela by som sa ťa spýtať či ošetruje pani doktorka zuby aj bezbolestne ? používa anestezu ?

Dobry den ja sa strašne bojim zubara anikto s nich mi nechce dat špecialnu iniekciu koho bi ste mi odporucali v kežmarku