Prečítala som si Váš príspevok, no našla som ho dosť neskoro, ale ak by ste si to prečítali, dajte mi prosím vedieť, kde sídlite. Ja som z Bardejova a strašne dlho som nebola u zubára, lebo mám obrovský strach a moje zuby sú v dosť katastrofálnom stave, tak ak by ste tento príspevok našli, napíšte mi prosím na triumph13@centrum.sk, vďaka
uz par rokov som nebol u zubara, mam z nich panicky strach, no v poslednom case ma zacali boliet zuby. mohli by ste mi poradit dakeho dobreho zubara v liptovskom mikulasi. ( hlavne taky pri ktorom by to bolo bezbolestne a rozpraval by sa s vami a tak …). dakujem.
Cau. Daj si to pred osetrenim umrtvit inekciou a mas po probleme. mne to tak pomaha. Marek PO
nevie niekto o neakom dobrom a bezbolestnom zubarovi v okrese prievidza??odpoved na e-mail!
Velmi dobra zubarka je v Okolicnom v zakladnej skole.Mam s nou velmi dobru skusenost.Je mila a ma super pristup k pacientom.
marekPO a platis zato?
Anestéza je dobrá vec.Obvzlášť pre ľudí ktorý sú citlitlivý na bolesť.Otázne je, či je aj ošetrujúci stomatolog akceptovať tento fakt.Taktiež som sa stretol v ambulacii s lekármi,ktorí sa tomu smiali a naostatok pri bolestivých reakciach ktoré sa vyskitli pri vrtaní zuba /hlboký zubný kaz/ sa stomatolog vyjadril ako …A ešte aby to bolo úplné-žiadnu injekciu mi ani neaplik. Jednoducho povedané pokiaĺ si človek nesťažuje na lekárskej komore…Asi to budem musieť začať preferovať.Mie každý máme sklony k masochistickým praktikám!!!
Po pritom absolvujem aj preventívne prehliadky a zuby si čitím pravidelne. Je veľmi málo stomatologov,ktorí sa snažia ľuďom pomôcť.Večinou to berú len ako biznis…Prosím vstúpte si do svedomia páni lekári.
no anesteza vela nestoji…podla toho ci ides k sukromnej alebo statnej…u sukromnej to stoj ico som ja platil asi 10-15 eur:D:D
ak sa o neakom dozviete,preposlite info…dakujem
Ako mam vediet ktory zubar pouziva najsilnejsie anestetikum? Pokial ide o trhanie tak klasicka injekcia uspokoji ale pri vrtani o tej pistoli pochybujem. Dajte si pozor na dodatocne umrtvovanie - pravdepodobne ho nedostanete. A este chcem varovat pred dr.Schultzovou, aj ked som mal po zakroku, moja bolest jej bola ukradnuta.
mam tri dni strasne ale strasne bolesti zuba mam uz aj teplotu a opuchnute hrdlo stale iba spim je to hrozne po troch dnoch som sa vybrala k zubarke a ta super zenska mi potrela vatovou tycinkou a niakou vodickou zub mudrosti co sa mi prerezava a poslala ma prec … moja zubarka neni masochistka sice injekcie nula bodov to nepozna, ale zase ja nemam strach zo zubarov vrtanie vydrzim v pohode a trhanie som uz dlho nezazila toho by som sa asi bala, ale chcem povedat len tolko ze radsej trochu bolesti a nemusela by som tu sediet s teplotou zabalena v perine a hotova. mozno by stacila jedna injekcia ale tak asi to musi prestat same
ahoj vedel bi mi niekto poradit neakeho dobreho zubara v prievidzy moj zubar mi dal 4 inekcie a nedalo sa to vitrhnut vsetko som citila tak teraz mam panicky strach nevie niekto ci tu v prievidzi niekto umrtvuje zub tou pystolou?poradte mi niekto prosim
Zdravím Vás,. Skúste sa opýtať na Váš problém v poradni pre verejnosť na portáli www.dentonet.sk . S pozdravom Dentonet.sk
Pošlete mi meno toho zubára v Ružinove? Ja tam tiež chodím na II. poschodie k zubárovi.
Dobrý deň. Prednedávnom som bola u zubárky a našla mi kaz. Je to môj prvý kaz, tak neviem, či mám byť nervózna, lebo takmer každý mi vraví, ako to bolí a pod. Chcem sa spýtať, či je to naozaj také bolestivé ako vravia. Vopred ďakujem za odpoveď.
Dominika, ja som mal 3x kaz na tom istom zube No a mna to vôbec nebolelo. Naopak, jak som šiel od zubára som sa tešil, že som nič necítil
Ale je to podla toho aký zub, mne robil 3. zub na pravo dole.
Naposledy pred 8 rokmi som bola u zubara. Teraz mam 23 rokov, a bojim sa navsivit zubnu ambulanciu, pretoze mam zle skusenosti. Moje zuby su uz v zlom stave, su pokazene a niektore v zadu aj zlomene. Poradte mi prosim, ako najst toho spravneho lekara?
Vsetkym odporucam Mudr. Miroslavu Duckovu, je to sukr. zubarka s nizkymi cenami a je vynikajuca, kvalitna, mila, trpezliva a pozorna, aby to nebolelo a mali ste krasne zdrave zuby. Ambulanciu ma v rodinnom dome prerobenom na kliniku v Bratislave pri Vajnorskej ul. Ma aj web stranku (bielezuby. sk). Ja som jej pacientka, a ona je jedina, ku ktorej dokazem ist, lebo mam panicky strach zo vsetkeho ohladom zubov.
Ahoj chcela by som sa ťa spýtať či ošetruje pani doktorka zuby aj bezbolestne ? používa anestezu ?
Dobry den ja sa strašne bojim zubara anikto s nich mi nechce dat špecialnu iniekciu koho bi ste mi odporucali v kežmarku