Bicyklovanie je najprístupnejším športom pre všetkých

ano aj my :smiley: …ale iba take lacnejsie sme si kupili ale tak nam to uplne staci…

1 lajk

My sme pozerali teraz bicykle ked sa nic ine neda robit, ze by sme aspon nieco presli ale uplne som zostala prekvapena, ze ake ceny su teraz, Ked chce clovek taky lepsi trosku tak minimalne tych 600 eur si musi nachystat a to nehovorim, ked chce kupovat pre celu rodinu, ved to je suma ako za take starsie auto

fuuu ale to ste pozerali nejaky supis bike. zalezi ake mas predstavy o znacke a tak ale myslim si, ze nesli nejak hore ceny

suhlasim. Bol, je a bude stale velmi oblubeny pre všetky vekove kategorie.

Len treba si dávať pozor na úrazy :slight_smile:

Však jasné, na také príležitostné vozenie stačí aj taký lacnejší.

my sme sa počas karanteny stale bickylovali. Ono sa neda iba sediet doma, je to na zblaznenie. Deti sme posdili na bicykel a je to ovela lepšie ako doma pozerat na TV

aj my. Syn ma bicykel Rascal, dostal ho na Velku Noc k narodeninám, takže sme sa všetci povinne chodili bicyklovat

bicykel je velmi dobrym kardiom, aj pri chudnuti je to super

mne co vyhovuje, ze nezatazuje klby :slight_smile:

ale ved tie dostavaju zabrat a su snimi problemy az vo vyssom veku, nie??

Tiež radšej bicyklujem ako behám :slight_smile: akurát som objednala nový bicykel Kellys Clea 70. Našla som naň aj skvelú zľavu na tejto stránke - Najnovšie zľavové kupóny pre jún 2024 online Odporúčate?

Kolko si zan dala? Lebo nevyzera zle

Teraz niektoré sú už riadne drahé :confused:

chcela by som si kupit nejaky mestsky bicykel, viete mi niečo poradit?

deti maju novy bicykel rascal a s kamaratmi zo školy a bicykluju každy den

podla mna je biocyklovanie najoblubenejšia činnost pre všetky vekove katerogie

moje deti chodia na bicykli do školy. Takto chodí do školy vela deti

Najprístupnejším športom ani nie, keď si pozriete tie ceny bicyklov, koľko to dnes stojí.

Skôr si myslím, že to bolo myslené tak, že pohybovo prístupné. Nemusíš mať proste žiadne špeciálne preddispozície, aby si mohol bicyklovať