KAZDY - kazdy jeden z nas je iny no
bicyklovanie je ozaj pre kazdeho. znamemu operovali nohu bicykel bol jediny sport, ktory mu lekar povolil, lebo lebo pri tom neztazoval operovany clenok, ale len koleno a klb.
…len horsie je to, ze nie kazdy ma k tomu pozitivny vztah…
ano musime mysliet na to nase zdravie musime ho stavat na prve miesto!
Toto je pravdou, len koľké to tak vôbec robíme?
to uz je potom ale o inom, to uz neni o tom, ci sa da, ale ci sa chce
O tom chcení je to pri každom športe
asi tak, ja som taky typ cloveka, ktory sa bohuzial rychlo pre nieco nadchne, no nejak dlho mi to ani nevydrzi
presne, presne ako si napisala
nemaju teraz volakde nejake vypredaje ked je zima? kupili by sme ho teraz za lepsiu cenu a ved do leta sa nepokazi
Rozklikni si stranky a pozri sa
treba ist pobehat predajne s byciklami. mozno nejake vypredaje budu mat
skor si myslim, ze bicykle uz takto na zimu stiahli z predaja a ze skor treba potom na jar nabehnut do obchodov.
bicyklovanie je super a hlavne v lete. my velmi chodime a hlavne do prirody.
suhlasim s tebou. aj ja mam taky isty nazor na bicyklovanie. bicyklom sa clovek dostane skoro vsade a za celkom rychly cas. v lete chodim kazdy den do roboty na bicykli
som rada, ze suhlasis a mas taky isty nazor nech uz mame krajsie pocasie a mozme ich znovu vybrat, co?
Tento rok som veru ešte nebola a už sa teším, keď pôjdem
Ani sa tomu vôbec nečudujem, že to tak v prieskume vyšlo. Keď si už raz bicykel kúpite, tak vám vydrží celý rok a nič špeci k nemu nepotrebujete a môžte športovať hoci aj každý deň
Ja nesadnem na bicykel ani vo fitku Nie to este, aby som isla von na bicykel a to priatel je vasnivy cyklista
je to šport a relax v jednom. SUper na vyčistenie hlavy po pracovnom dni, tyždni. Len sa to v poslednom čase snažim kombinovat aj s kolobežkou, ta je zase velmi dobra na tvarovanie spodnej časti tela