Dobry den! Rada by som reagovala na prispevok na liecbu s Bioptronom na bercove vredy. Chcela by som opravit autorku, ze toto specialne svetlo nezohrieva, je to studene svetlo, pretoze ma len 37°C. Ked citi pacient, klient, ze to viac boli, alebo “pracuje” to vnutri, tak to je prirodzena reakcia organizmu, pretoze svetlo ma silne biostimulacne ucinky, co znamena, ze obnovuje funkcie bunky a nastartuje regeneraciu, reparaciu buniek a to sprevadza tento pocit. Je vsak dobre, ked je takato reakcia. Treba v liecbe pokracovat, trebars pridat aj o jednu aplikaciu viac. Iste sa dostavi ulava a bude sa to pekne hojit. Samozrejme treba, aby sa to vycistilo, aby nezostalo hnisave lozko, preto treba postupne zvysovat davkovanie, pripadne osvetlovat, stimulovat aj na inych miestach a nie len lokalne. Urcite, ze je to dobre, ked kunzultuje klient s lekarom a aj s konzultantom, kto vie poradit. Ked mate otazky kludne ma kontaktujte. S pozdravom I.
Mne veľmi pomohla, tiež som nezovrela prsty do dlane, skákal mi 4 prst. Už po 2 týždňoch nasvecovania 3x denne, najprv zápästie, potom dlaň a nakoniec prsty, každé po 6 min (všetko 3x denne) mám ruku plne funkčnú, dokonca môžem žmýkať prádlo. Netvrdím, že to ešte necítim, keď zovriem prsty, ale nedá sa to porovnať, odporúčam.
Dobrý deň. Tiež máme doma lampu Zepter, už asi aj 8 rokov, ale využívame ju veľmi málo. Moja mama má ranu na vnútornom členku, trpí bolesťami a rana sa zväčšuje. Poradíte mi prosim vás, ako máme postupovať v liečbe, koľko minút máme svietiť a ako často? Ďakujem.
Dobry den, rada by som sa opytala na to, ako dlho moze byt Bioptron zapnuty. Ja ho pouzivam na akne, svietim na jedno miesto 4 minuty a postihnutych miest na tvari mam asi 5, cize dokopy je lampa zapnuta 20 minut. Neviete prosim vas, aky maximalny cas moze byt lampa zapnuta bez toho, aby sa poskodila (prehriala a pod.)?
Nema maximalny cas, na jedno miesto nie je potrebne svietit viac ako 10 minut. Mozete svietit, kym sa ziarovka nevypali, nevadi pristroju, ze je zapnuty, nakolko ma ventilator, ale pokial by ste svietili aj cele telo, postupne, tak v pohode. Nezabudnite pouzivat pred kazdym nasvietenim Oxy sprej.
Ak máte Bioptron PRO1 - veľký, môžete svietiť až 99 minút. Taká je doba nastavenia.
Dobrý deň pani Magdaléna,
stojan na malý Bioptron compact stojí 100€.
V prípade nejakých otázok ma kontaktujte na tel. čísle 0911 061 290 sama vlastním Bioptron, poradím ak budete chcieť.
Prajem pekný deň
Ake svetlo mam pouzit po operacii kolena plastiky roztrhnuteho krizneho predneho vezu… dakujem
Ake svetlo mam pouzit po operacii kolena plastiky roztrhnuteho krizneho predneho vezu… dakujem
Dobry den
mame stojan na Bioptron na MedAll, na starsi typ Compant III a na Pro 1. V pripade zaujmu kontaktujte ma na e-mailovu alebo na tel:0904 032 915.
Bioptron sa pouziva na rozne zdravotne problemy aj na dutiny. Mame teraz dobru ponuku na Bioptrony a doplnkovu liecbu - terapia farbami. V pripade zaujmu kontaktujte ma na tel: 0904 032 915.
Dobrý deň, na ľavej päte mi zistili ostrohy. Mám doma Bioptron lampu s farebnými sklíčkami. Dočítala som sa že to mám nasvecovať fialovým svetlom po dobu 1 minúty 5x týždenne po dobu 2 týždňov. Je to správne? A v akej vzdialenosti to mám nasvecovať? Ďakujem za odpoveď
Dobry den som dmo postihnuty dospely 30 r muz. Som 3 pareza a mam velmi stuhnute a stvrdnute slachy pod kolenami co mi odporucate na uvolnenie velmi stuhnutych askratenych sliach na nohy pod kolenami a chcem aby to bolo aj ucinne prosim poslite mi odpoved na mail dakujem
Dobry den som dmo postihnuty dospely 30 r muz. Som 3 pareza a mam velmi stuhnute a stvrdnute slachy pod kolenami co mi odporucate na uvolnenie velmi stuhnutych askratenych sliach na nohy pod kolenami a chcem aby to bolo aj ucinne prosim poslite mi odpoved na mail dakujem
Ahoj, v elektrotechnike nay, predavaju masazny stroj Silver creast s neakymi nadstavcami, no mne pomahas aj bez nich. Ten stroj ma ifracervene svetlo, ktore svaly zohrieva a zaroven aj masiruje. Z liekov pomaha cerebrolisin. Stoji 25 eur.
Chcela by som vedieť že Bioptron lampa sa liečí aj nechtovu mykozu.
´Dakujem.