Bolí Vás päta?

Gelove vlozky nie su dobrym riesenim, pretoze taktiez napomahaju k skracovaniu sliach. Pozrite sa po vodnych vlozkach. Vodne vlozky maju tu vyhodu, ze pracuju na principe hydrostatickeho tlaku - nikdy nezatazujete tie iste miesta na chodidle - tym padom vydrzite dlhsie stat na nohach bez bolesti chrba, kolien bedier chodidel atd… Ja mam vynikajuce skusenosti uz so spominanymi medicovi twin heels. Nie su lacne, ale je to kvalitny produkt overeny vedeckymi studiami.

Razova terapia je zbytocne draha a bez zaruceneho vysledku. Odporucil by som vam vodne vlozky medicovi. Tie zabrali uz niekolkym na tomto fore.

Razova terapia je zbytocne draha a bez zaruceneho vysledku. Odporucil by som vam vodne vlozky medicovi. Tie zabrali uz niekolkym na tomto fore.

Gelove vlozky nie su dobrym riesenim, pretoze taktiez napomahaju k skracovaniu sliach. Pozrite sa po vodnych vlozkach. Vodne vlozky maju tu vyhodu, ze pracuju na principe hydrostatickeho tlaku - nikdy nezatazujete tie iste miesta na chodidle - tym padom vydrzite dlhsie stat na nohach bez bolesti chrba, kolien bedier chodidel atd… Ja mam vynikajuce skusenosti uz so spominanymi medicovi twin heels. Nie su lacne, ale je to kvalitny produkt overeny vedeckymi studiami.

Ano sportujem, behavam pravidelne. Toto je problem Slovenskeho zdravotnictva - lekari predpisuju iba to, z coho maju profit. Vlozky na mieru su to najhorsie, co moze byt, pretoze fixuju chodidlo v jednej polohe a tym napomahaju skracovaniu sliach v chodidle a naslednym zapalom sliach, ktore sposobuju bolest. Presne tak ako to spominal na fore jeden pan. Ak Vam mozem doporucit, vyvarujte sa akymkolvek stielkam, ktore su vyvysene v oblasti klenby. Najlepsie je chodza na boso a ak mozem odporucit, tak urcite tie vlozky medicovi twin heels, pretoze pracuju na uplne inom principe ako tradicna ortopedia - precvicuju vase slachy a tym padom odstranuju zapaly a bolesti.

Tie medicovi-twin su vyborne nie je ich s cim porovnat

Dnes mi prisli MEDICOVI-Twin-heels kurierom a hadajte co :slight_smile: Prestali ma boliet paty a aj chrbat :slight_smile: super super super

Volam sa Jana, , mala som tiez tieto problemy vyskusala som vsetky druhy liecby dostupnne v medicine a potom mi poradiliskusit navstivit p. beranovu v senici, liecitelku, ktora ma zdiagnostikovala, previedla mi rozne masaze, cviky, ktore mam doma robit, dala mi bylinky, doporucila mi ake si mam urobit vysetrenia krvi u svojho lekara. zdoraznila poprosit lekara o vysetrenie! moja dg stanovena p. bernovou sa potvrdila, p. doktorka mi nasadila lieky a som teraz v pohode:-) :slight_smile:

Mne tiez pomohli vlozky medicovi twin heels. Uz ich nosim tyzden a su fakt skvele. Na bolest si uz ani nespomeniem. A navyse je to bez liekov a chemie telu prirodzenym sposobom. Vsetci ktori trpia bolestami chodidiel alebo kolien ci chrbta by si mali zadovazit tento super produkt.

Mne tiez pomohli vlozky medicovi twin heels. Uz ich nosim tyzden a su fakt skvele. Na bolest si uz ani nespomeniem. A navyse je to bez liekov a chemie telu prirodzenym sposobom. Vsetci ktori trpia bolestami chodidiel alebo kolien ci chrbta by si mali zadovazit tento super produkt.

Robo to, že či je to chémia, alebo nie je mne úplne jedno. Ja som mala také bolesti, že by som si už dala aj morfium keby to pomohlo :slight_smile: Vyskúšala som na bolesť päty už veľmi veľa vecí - od klasických ortopedických vložiek cez rázové vlny až po akupunktúru. Nič nezaberalo. Nechcem robiť nikomu reklamu, ale keď si predstavím, aké som mala bolesti a už nemám absolútne žiadne, tak musím uznať, že tie vložky Medicovi naozaj fungujú. A najlepšie na tom celom je že fungujú okamžite. Sú drahé ako Praha, ale stoja za každé euro. Hold dáni si dajú za kvalitu zaplatiť. Ahojte.

Dobrý deň, pekne pozdravujem, mam obdobne problémy s pätou (ostrova) , ak môžete poprosim o kontakt na pani Beranovu - liecitelku zo Senice prípadne aj popis ako Vam pomohla, ďakujem veľmi pekne Miloš Gloznek

Dobry de, poprosim velmi pekne o kontakt na pani Beranovu, dcera je sportovkyna a zacala mat zdravotne problemy, ktore by som chcela aby sa riešili bylinkovou cestou. dakujem za kontakt. iveta

Aj mne pomohli vlozky medicovi

Aj mne pomohli vlozky medicovi

Operacia je posledna moznost, na vasom mieste by som skusila ortopedicke vlozky Medicovi twinheel som si ista, ze vam pomozu tak ako aj mne

Medicovi mam asi mesia, nepomahaju vobec.

Ja ich mam dva tyzdne a nemozem si vynachvalit prve dva dni sa mi zdala bolest este vacsia jak predtym ale po tych dvoch dnoch uplne zmizla a dokonca mi zmizli bolesti aj v noci. Ja ich mozem len odporucit… a dokonca mi ich poslali az do anglicka… sice su trocha drahsie ale ked ide o zdravie na peniazoch nezalezi… ked ti nepomahaju mala si ich vratit ja som sa na to pytala pri objednavani ci je to mozne a je. S pozdravom Denisa

Ja sa priprajam taktiez k skusenosti s vlozkami medicovi. Mam ich druhy den a bolest velmi ustupila. Citala som ze to trva par dni kym zmizne uplne. Som zvedava.

Tak odporucam aj ja, mne bolest chodidiel zmzla po dvoch tyzdnoch nosenia tiez som si objednala tie twin