Bradavice

Dobry den, citam tu o odstraneni bradavic na nohach, na rukach… Mam taky problem, ze mam vraj ploche bradavicky nad hornou perou, uz som bola u koznej lekarky, vypalili mi ich dusikom, vyzerala som po tom zakroku strastne… no objavili sa zase. Nieje ich skoro vidiet, no strasne mi vadia. Prosim vas o radu. Skoro vsetky pripravky co su dostat v lekarnach nemozno aplikovat na tvar, tak co s tym. Velmi pekne dakujem.

mal som podobny problem a mne pomohli lieky na imunitu.tvorbou bradavic sa prejavuje znizena obranischopnost.

Kvet sa volá Lastovičník a rasie pri starých múroch.

Bradavice sposobuje virus. Objavia sa vtedy, ked telo nema dostatok protilatok a znizenu imunitu. Mojim odporucanim je zlepsit svoj imunitny system. Pomoze poriadne sa stravovat, ziadna podviziva na sladkostiach a fastfoodoch. Menej stresu, sport, pohyb a hlavne dobra nalada.

Aj môj syn mal rovnaký problém, opakované vypaľovanie nepomohlo. Potom sme vyskúšali homeopatiká a v priebehu dvoch týždňov bradavice zmizli bez stopy. Petrová

uplna pravda ., Lastovicnik sa vola ten kvet .a mozem potvrdit ze vecsinou co som videl tak pri muroch

Kurie oko nie je to isté čo bradavica!!, Bradavicu tvorí vírus. a môže mať rôzne formy-na nohách ploché a inde ako karfiolik.

Ak môžem poradíť vyskúšajte jednoduchý spôsob starých materý, jednoducho si treba postihnuté miesto potrieť vlastným močom. Viem znie to nechutne ale ak si uvedomíme že práve tam sa nachádzajú protilátky, má to logiku. Veď presne na tomto princípe funguje vakcinácie!!!

moja dcera mala 2 roky plne ruky bradavíc chodili sme okrem kožnej aj imunologovi a nic potom sme počuly o Dr.Hemzovy z Bojnic dal nám 2 zarabane maste a do dvoch týždnou zmizli

Skúsim to. dúfam,že to pomôže Dik

prosim mam na klboch prstov nieco ako bradavice …teda najprv to boli bradavice ale zacali sa rozsirovat kupil som si na to prostriedok a ten mi to este zhorsil…doktorka povedala ze na to mam asi alergiu a po roku vypalovania ma to tam prestalo bavit pretoze to nic nepomaha…tie bradavice su teraz vacsie ako 2x2cm a neni to moc prijemne ukazovat…ak daco viete tak mi pomozte prosim

ahojte , ja som mal obrovsku bradavicu v priemere 2cm na nohe. povedal som si ze co no a sa vypali . Ked mi ju vypalili tekutym dusikom tak za 1. bolelo to tak ze som omdlel za 2. korene nezmizli a za 3. rozleptalo mi to skoro celu nohu potom sa vratila a boli uz 3. nohy si umyvam alpou a vzdy verte neverte ta alpa ich vysusi ked boli take suche a necitlive zoberem lekarske noznice a normalne som ich vystrihol uz sa neobjavili PS : bolelo co boli to preboli :slight_smile:

Ahojte,ja som skusala dusik, verrumal, duofilm,aj elektricku ihlu a nic nepomohlo.poradili mi ze mam skusit kryokomoru,snad to zaberie.podporuje to imunitu a zapaly v tele to zabija akusim to skombinovat s tym lastovicnikom.dam vediet ci to zabralo.

Mam bradavice uz velmi dlho a preva som sa dozvedela o lieku ktory doteraz kazdemu pomohol,nerozumiem preco o nom ludia nevedia ked je taky bezkonkurencny…vola sa VIRONAL…a dalsie co pomahaju : DROSERIN,CYTOVITAL,DRAGS IMUN,KOROLEN,SOL ŠAMBERK,PROTEKTIN.

Dostala som lekarsku radu: najprv pouzivat audiron,nasledne droserin alebo cytovital a na to vironal… skusim,vraj to fuguje.

ahojte, ja som mal na ruke bradavice a nepomohol mi ani tekuty dusik. spravil som jednoducho to ze som ich odtrhol a potom som si do rany pomocou lupy vpalil par slnecnych lucov, kapol som si na to svedske kvapky a nikdy viac som bradavice nemal.

nasli ste niekde tu supravu na cinenie?

Bradavice mi lekari liecili 6 rokov a vobec mi nepomohli. Prosim vas, nedajte si vypalovat bradavice dusikom.Vobec vam to nepomoze, bradavice sa vam vratia. Je to virusove ochorenie a to treba liecit zvnutra, nie povrchovo. Mne pomohol Remasan. Je to prirodny produkt z hlivy ustricovej. Je drahy, ale ucinny. Zobrala som asi 4 balenia a po cca polroku som sa bradavic uplne zbavila. Remasan je drahy, ale nelutujte svoje peniaze.Pocas liecby si doplnte svoj jedalnicek aj jedlami z hlivy ustricovej, obcas ju dostat cerstvu. Prajem skore uzdravenie.

Ploche bradavice na tvari ma trapili asi rok a pol. Vyskusala som snad vsetko dostupne (navsteva kozneho lekara a vypalovanie dusikom, babske recepty:potieranie citronom, cesnakom, propolis s medom atd.) Nic nezaberalo, absolutne, vrchna cast bradavice sa odlupla a pod nou bola nova:(. Potom som sa nejakym sposobom dostala k BETAGLUKANU, najprv som ho uzivala velmi nepravidelne asi tri mesiace, ale nic, potom po 1-2 mesacnej pauze som sa zatala a zacala ho uzivat presne podla pribaloveho letaku, zaroven som si ich obcas dezinfikovala propolisom. No a po dvoch mesiacoch nebolo po bradaviciach ani stopy, ani jazvy ani pigmentove flaky. Nic, uplne cista pokozka. A vraj BETAGLUKANY spomaluju starnutie a su aj prevenciou onkologickych ochoreni. Takze treba vyskusat. Ja mozem len odporucat

ja som mala bradavice na pate a na prste na ruke.na prst som si za tyzden kazdy vecer potierala rozpolenym cesnakom asi 5minut.a na patu na noc som si dala platok slaniny obviazala som to.a ked vysli cierne bodky tak este platok citrona som obviazala a tak tie bodky som z pinzetov vytiahla.je to zdlhavy postup ale mne zabral 100%

fakt? takze zajdem do predajne farby-laky