Bradavice

chcem sa opytat…vcera som bola vypalovat bradavicu na prste dusikom ale vytvorila sa mi tam krvna zrazenina…mozem to prepichnut alebo nie?..

nie!!!

a co s tym mam robit?..je to navrete a boli to

Dobrý den,
chcem sa opytat aky Betaglukan ste uzivali, od akeho vyrobcu , kolko stal a v akych davkach.
Mam takisto ploche bradavice uz asi 2 roky, momentalne beriem homeopatika, ale ziadny reakcia. predtym som uzivala Hlivu ustricovu a tiez nic. Dakujem.

Ake homeopatika a v akych davkach ste uzivali?

dobry den ja mam na tvary tiez bradavice ale oni su male ako pupence chcela by som vediet kde zohnam ten betaglutan dakujem a ci mi pomoze lebo sa my to hrozne rozsiruje

Prosím Vás o radu… 2 roky sa snažím zbaviť bradavice na vonkajšej strane malíčka. Pred piatimi dňami som si na ňu na asi na 24 hodin priložila citrónovú kôru namočenú v octe. S bradavicou to urobilo divy a doslova sa zacala oddelovať od kože a aj sa mi z nej kus zošúpal. No tak som ju odlupla celú a zostala mi tam taká červeno-krvavá vrstva. Myslím, že je šanca, že bradavica je preč, ale neviem ako sa mam teraz postarať o tú ranu. Mam to obviazať alebo nechať na vzduchu? Nedostane sa mi tam nejaká infekcia? Poraďte prosím už chcem aby tento bo SKONCIL. Dakujem

Dobry den. Mne lekari tiez nepomohli, trapili ma vypalovanim 6 rokov. V CR mi poradila lekarnicka, aby som skusila Remasan. Je to pripravok z hlivy a fakt pomohol. Chvalabohu, od r.2007 bradavice nemam.M.

no mne sa asi pred 2 mesiacmi spravila na ruke bradavica. hoci mne osobne nevadi, bojim sa, ze by sa mohla preniest aj inde, alebo ze by som ju nedajboze aj preniesla na niekoho ineho s kym som bezne v kontakte…je to mozne?

pomohol uz niekomu Wartner Bradavičník na chodidlo??

Dobrý deň, ja sa už trápim s jednou bradavicou 2roky. Chodím ku kožnej na vypaľovanie, no na určitú dobu mi to pomôže ale potom mi znova narastie, pýtala som sa či sa to nedá nejako vyoperovať ale ona na to že to by sa mi spravilo ďalších 50bradavic. Tak poctivo chodím na vpaľovanie. Dala mi kúpiť nejakú tekutinu vola sa to že dulofit tak nejako, pomohlo ale znova len na určitú dobu. Pred týždňom som bola znova na vypaľovaní, ale kožná taras neviem či mi to naschvál vypálila nad bradavicou alebo nechtiac že si ju nevšimla lebo som šla keď bola ešte malina. pľuzgierik mi praskol nešťastným úderom ale mala bradavička na okraji tam zostala. Možno sa so šúpe dole aj s kožičkou neviem…ale už tomu dusíku nedôverujem…študujem ako kozmetička a tato vada na prste mi dosť prekáža, môže mi niekto poradiť 100% recept na odstránenie?

mne nie :frowning:

Moja dvojročná dcéra mala na líci malú bradavicu.Chodili sme vypalovať 7 krát.Mala aj mastičku aj antibakteriálnu vodičku.Vždy jej to odpadlo ale pod tým to mala znova.Dala som jej na to 100% Tea Tree Oil.Za 2 dni jej to odpadlo a zostal jej tam iba červený fliačik.A ja sama som to vyskúšala na malé bradavičky na ruke.Stačí natrieť iba raz.Vyskúšajte.

ja som sa trapila s bradavicami tiez dlho a tvorili sa mi stale nove.uz som si ich aj vystrihovala a nic nepomahalo,ani vypalovanie ani vytaminy.a teraz mi imunologicka predpisala liek isoprinosine a vsetky mi zmizly.Ani som tomu nemohla uverit konecne nemam na prstoch bradavice a predtym som ich mala skoro na kazdom.Hambila som sa niekde aj ruky ukazovat a prelepovala som si bradavice leukoplastom.dufam ze sa mi uz nevytvoria nikdy!doporucujem vyskusat

Prosím Vás má niekto skúsenostní s Duofilmom? ja ho používam asi týždeň podľa návodu ale bradavice /8ks/ sú síce tmavšie ale stále sú a trochu väčšie. Chcem vedieť či niekomu Duofilm pomohol a po akej dobe. Tiež prosím kde sa dá zohnať Isoprinosine a 100% Tea Tree Oil a ako sa užívajú? treba aj predpis od lekára? Dík

prosím Vás už ste zistili o aký typ Betaglukánu ide? ďakujem

Najprv som uzivala betaglukan forte: http://www.virde.sk/cele/vitaglucan10.jpg
Boli to tablety na cmulanie(balenia ma stalo okolo 7 eur), uzivala som ich dva mesiace, ale nevidela som ziadne vysledky a ked dosli, liecbu som prerusila. Vratila som sa k nim po istom case a po dvoch mesiacoch bradavice zmizli bez stopy. Aj nadalej vsak preventivne uzivam betaglukany, ale striedam rozne znacky.

Ahoj.Ja mam skusenosti.Napisem Ti len tolko,chce to trpezlivost! Dcera mala na chodidlach asi 7 bradavic.Pouzivali sme duofilm,uz som prestala po mesiaci aj dufat ze by jej zmizli.Ale potierali a vystrihovali sme nadalej.Trvalo to presne 2 mesiace,co jej vsetky zmizli.Vcera som jej vylupla poslednu a sme z toho happy.Neostali jej ani ranky,nic…len male dierocky.Takze len tak dalej…trva to dlhsie ale urcite je Duofilm ucinny.
Vypalovat si to nedaj,pocula som ze po vypalovani sa bradavica aj tak obnovi

Ahoj, mne sa objavili bradavicky na nohe asi tak pred 3 tyzdnami. Precitala som si,ze ste pouzivali duofilm. Chcela by som sa spytat, ako je myslene to vystrihavanie? Lebo mne lekarka povedala, ze si mam davat dole len vrstu toho “laku”. Po prvom natere sa mi bradavice zafarbily na bielo a tak neviem či mam prave to biele ostrihat(nemam ich vypukle, mam ich zarovno koze). Dakujem za radu.

Ahoj! Poradím ti rad. Ale táto rada bude bolestivá. Vždy ked prídeš domov z práce, tak si vytlač trochu cesnaku a daj si to na bradavicu na to ložisko. Treba takto liečiť aspon 1 mesiac. vytvára sa bolestivý pluzgier ,ale treba pokračovať. Cesnak zničí bradavicu a hlavne virus!!! Tak ako píšem odporúčam cesnak a prelepit lepiacou páskou. Tak držím palce.